4-6 Mayıs Tarihlerinde Sinan Erdem'deyiz! (Biletler Ücretsiz)

İsyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.Kulubun tek 1 sosyal medya organı Şu turnuvadan bahsetmedi.Gs Tv'de sadece 1 kere Engelsiz Aşk diye program yapıldı.Her yerde Futbol Futbol Futbol ! Tamam şampiyonluğa gidiyoruz ordada.İnsan satır arasındada olsa şu turnuvadan bu büyük yürekli insanlardan bahseder.(Aslında manşeti hakediyolar ama ... )Herşeye inat ilk gün hariç 5 ve 6'sında orda olmaya çalışıcam ve bu büyük yürekli insanların kazanacağı büyük zaferde yanlarında olucam inşallah ! Unutulmamalı ki Tekerlekli Sandalye Basketbol'uda Galatasaray'ın bir branşıdır
 
En azından final maçında salonun dolacağına inanıyorum ben. Müthiş bir hafta sonu olacak.
 
TT denememizin başarısız olmasıyla birlikte moralim acayip bozuldu. Çoğu kişinin samimiyetine inanmıyorum artık. Kendisini severim ama Emre Çolak'ın 5 dakikada TT olduğu yerde Engelsiz Aslanlar TT olamıyorsa yine bu sporun emekçileri salonda olacak demek oluyor bu.
 
Cuma günkü maçlar için izin alamadım işten ama Cumartesi günkü maçlarda ve finallerde salonda olacağım. Tofaş maçına da denk gelecek bir maçımız ama Tofaş maçı yerine Sinan Erdem'de olacağım, kesin kararım.
 
Perşembe gecesi yola çıkıyorum. Önce grup ve takım tanıtımları tabii ki.

Negatif enerji zamanı değil. Mümkün olduğunca organize olmamız gerekiyor. Aklımda bir organizasyon fikri var, yarın detayları yazarım.
 
Cuma zor haftasonu aslanlarımızın yanındayız.
 
Sevgili dostlar,

Yazıların bu gece itibariyle biteceğini belirtmiştim ancak bir takım işlerimden ötürü ancak yarın sabah tamamlayabilecek gibiyim. Hepinizden özür dilerim.

Şimdi aslanlarımız için yola çıkma vakti.

Bir bakmışsınız yolda her şeyi bitirmişim. :)

#EngelsizAslanlarIcinSinanErdeme
 
Salondan yeni geldim sayılır. Son maçın devre arasında salondan çıktım, çok yorulmuştum zira saat 11.00'dan bu yana salondaydım.

Söylemek istediğim tek söz var: Yazık.

Bu kelimenin altı zamanı gelince dolacak. Sadece bir kelime olarak okuyun ve anlamını düşünün.

YAZIK!

Yaşanan manzaralarda herkesin payı var. Aslanlarımız ve imparatorumuz hariç herkesin...
 
Matt Scoot'ın sezonu kapattığını üzülerek söyleyeyim.Onun dışında keyifli bir gündü.Savunmada bazen sıkıntılar yaşasak da kalite farkımızı ortaya koyduk.Kupa gelecek belli ama destek artmalı,salon dolmalı.
 
Yarın o kupa kalktığı zaman umarım bir sürü kişi "tebrikler" falan yazmaz, zira yazmaya hakları yok.

Önce aynaya...
 
Diğer başlığa da yazdım, buraya da aktarayım.

Bugüne kadar görmezden gelenler, yarın salonda olma imkanı olup da olmayanlar lütfen samimi olmayan duygularınızı kendinize saklayınız.

En azından bunu Engelsiz Aslanlar'a çok görmeyiniz.
 

Üst