kaynak
_?
_?
daha once yanılmıosam ntvspor.comda okumustum...Sedat Unal' Alıntı:kaynak
_?
daha once yanılmıosam ntvspor.comda okumustum...[/quote:b7hf4cjz]Yılmaz Özardıç' Alıntı:[quote="Sedat Unal":b7hf4cjz]kaynak
_?
Hüseyin KOCA' Alıntı:Gaines iyi olur, J.Powel kaymaklı ekmek tatlısı olur, Haislip ne olur ?
Sahi nerde şimdi Haislip ?
Nerden biliyosun?..Gökmen Kesen' Alıntı:Adeleke Türkiye'de oynamak istemiyor o gelmez...
saol arkadasım bizi bilgilendirdiğin icin de..ben bu anketi daha once tblde oynamıs oyuncular icin yaptım dikkat edersen....Osman Aydın' Alıntı:Fazla uzatmadan istatistiklerini veriyorum.Bence çok iyi bir transfer olur bizim için.Yeni Dwight Howard.Courtney Sims.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... rtney_sims
onun daha iyisi lafını öylesine yani yönetici olduğundan dolayı populist bir yaklaşımla söylediğini düşünüyorum.Klasik cevap yani bence çok fazla takılmamak lazımHakan Demircan' Alıntı:Dedehayır Ziziç giderse daha iyisini alırız demişti canlı yayında,bakalım hep beraber görelim kim gelecek ne yazsak şuan boş......
Murat Liman' Alıntı:Yeri değil ama bir şey sormak istiyorum uA formuna üyelik ücretlimi acaba?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Murat Liman":33ec10ee]Yeri değil ama bir şey sormak istiyorum uA formuna üyelik ücretlimi acaba?