#4 Patric Young

Patric Young: Attığım tweette Ezandan önce saat 4'te kalktığımı söylemek istedim.
Patric Young: Müslümanlar'a ve Türkiye'ye saygım sonsuz ve söylediklerim farklı yönlere çekildi.
Artık bu konunun konuşulmaması lazım.

 
Hem heyecan verici, hem de çok faydalı oynuyor. Önümüzdeki sezon mutlaka takımda tutulmalı. Uzun yıllar Galatasaray forması giyebilecek yetenekte ve karakterde bir oyuncu.
 
Ulan şu adamla yeni sözleşme yapamasanız bile en azından bir görüşün işe yaramaz herifler. Kaldı ki süre garantisiyle ikna etmek de zor olmayacaktır.

Bir yönetim bu kadar mı aciz, bu kadar mı hain olur ya.
 
Bu yıl hem eurolig hemde konsantre oldugunda ligde yapabileceklerini gösterdi . Önümüzdeki yıl takımda kalmayacagına kendimi hazirladigim icin kafamda soru işareti yok . Büyük ihtimal , Nba yada final four adayi bir eurolig takımında görecegiz kendisini . Bu yönetime cok fazlasın patric. Duygun yarsuvat ' sahada Türklerden olusan bir kadro görmek isterim'
 
Twitter'dan yazdıkları gideceğine işaret. Phoenix Suns'la Summer-League deneyecekmiş sanırım.

Yolu açık olsun, böyle bir sezonda yaptıklarıyla bize az da olsa ışık oldu.
 
Forma giydiği her dakikanın hakkını vererek oynadı. Özellikle Fenerbahçe maçlarında pota altını dağıttı resmen. EL'de de gayet iyiydi, o sertliğe kolayca ayak uydurdu.

Yolu açık olsun, emekleri için teşekkürler!
 
Fersu attığı tweet'in de ilk hedefi Nba demiş ama Avrupa'dan da ciddi talipleri var biride Fbü demiş..

Bu sezon gerçekten açık ara Sinan'la birlikte en iyi oyuncumuzdu..
 
Avrupa ya tekrar döneceksin umarım bu takım Galatasaray olur.
Gösterdiğin mücadeleye tekrar tekrar teşekkürler ...
Umarım çok büyük bir oyuncu olursun ki biz de bu adam Galatasaray da oynadı deriz.
 
Tam da patır kütür smaçlar vurup posterlere başlamıştı... Bir sezon daha oynasa yeni kuracağımız takım ile birlikte daha adapte bir Young boyalı alanı süpürürdü... Yolu açık olsun.
 
Faul atışlarında belirli bir isabeti yakalamaya başladı.Hızlı toplar haricinde gelişimi de iyi. Umarım NBA'de tutunur. Yaz liginde uyumlu ve kabiliyetli bir oyun kurucu ve forvetlerle oynarsa zaten kalır.
Yoksa FBÜ'nün maddi gücü ve EL cazibesi ile yarışacağımızı sanmıyorum.
Yolun açık olsun.
 
Bence Young nba de tutunamaz sene ortasında tekrar düşünmeliyiz. Umarım yaz sezonu sonrası kararından vazgecer biz de o yönlü görüşüp kadroya katabiliriz.
 
Yaz ligi falan denemesi daha iyi. Şu an avrupada devam edecek olsa biz tutamayız ama genel olarak yüksek bütçeli takımlar 1-2 aya kadrolarını kuracak olduklarından yaz ligi sonrası falan kadroya katma şansımız daha yüksek olur.
 

Üst