#4 Patric Young

Bu adam Dunston'la bile göğüs göğüse çarpışır, geri adım atmaz. Dün Lasme'yi sindirdi resmen.

Seneye 750 bin dolar civarı maaş verilirse takımda kalacağını düşünüyorum ama esas sorun gelecek yönetimin basiretli olması.

Emeğine sağlık be Patric!
 
Lasme gibi bir savunma profesorune buyuk ustunluk kurdu. Mac boyunca ribaundlarda cok ustundu . Gencligi fizik gucu ve daha onemlisi mucadele azmiyle pota altini domine ederek Furkani kisa surede taraftara unutturdu. Sezon sonu kaybedersek bir eşini bulmak cok zor olur.
 
Patric hem çok atlet hem de Avrupa'daki atlet pivotlarda genelde olmayan bir fiziği sahip. Lasme'yle yan yanayken baktım adam Lasme'nin rahat 2 katı kalınlıkta. Bu da ona savunma konusunda çok büyük avantaj sağlıyor. Böylesini Avrupa'da bulmak zor bir şekilde ikna etmeliyiz Young'ı.

Bence onu ikna etmek için sadece para yetmez. Ona NBA'da kalıcı olması için 1-2 sene daha Avrupa'da gelişmesi gerektiğine inandırmalıyız.
 
Patric'in mesajından pek çok niyet okuması yapılabilir. İlla ayrılmak istediği anlamına gelmez. Evini ve köpeğini çok özlüyordu. Onlara kavuşacağı günü iple çektiği için bunu yazmış olabilir mesela... :)
 
El'deki en iyi macini cikardi. 19 sayi atti. P&R, Post up, Orta mesafe, Potaya giderek, hucum ribaundu alarak sayi buldu. Hucum repertuari genisti. Seneye ilk sozlesme imzalayacagimiz adam olmali.
 
Yaşından mı bilmiyorum potaya biraz daha cesur yüklenmeli, fiziği avrupanın üstünde. Misal Dunston, Lawal gibi çemberin içine vurmaya kalksa zaten poster eder kimse duramaz önünde. Umarım tutabiliriz takımda.
 
Takımın en iyi oyuncusunu taraftarın bulup getirtmiş olması, şubenin nasıl yönetildiğine güzel bir örnek... Şu forumdan 3-5 kişi seçip, şubenin başına versek; mevcutlardan çok daha iyi yönetirler.
 
Helal olsun aslan parçasına bugün gerçek Galatasaray'lı oldu. Maç sonu Türkçe twit atmış.
BigPatYoung4: Herseye ragmen 6 kisiyle buyuk mucadele ettik, ve kazandik. Turkiyenin en iyi taraftari #Cimbom taraftaridir!
 
Yukarda bahsettiğim olayı bugün yaptı ve kendi de farketti gücünü. Bogdanovic'di sanırım, önünde yokcasına çembere gömdü topu. Sadece çemberi düşünürerek fiziğini kullanırsa önünde durabilecek kimse yok.
 
Onun kalmasını sağlayacak tek kişi Ergin Ataman.
Evet yönetim ve sponsor belli değil ama koç onu bir şekilde ikna etmeli.
 
Bütün başkan adaylarına sesleniyorum eğer basketbol şubesine önem verdiğinizi ispat etmek istiyorsanız Young la masaya oturun sözleşme yenileyin
 

Üst