#4 Patric Young

Patric bu sezonki ilk EL maçında 16 sayı, 6 rebound, 2 asist, 4 blok ile 26 index rating üretti ve mvp seçildi. Maçın özet görüntülerinde bile neler yaptığı belli oluyor.


[video=youtube;OOA8WgXR6dU]https://www.youtube.com/watch?v=OOA8WgXR6dU[/video]


[video=youtube;AbxDqeeiVFg]https://www.youtube.com/watch?v=AbxDqeeiVFg[/video]
 
Tam bir canavar olmuş. Her smacında beline kadar asılıyor çembere. Olympiakos dorsey den sonra dunston sonra Young .. Adamlar hiç gideni arattırmıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ön çapraz bağları kopmuş Efes maçında. Sezonu kapattı sanırım çok yazık oldu. Çok seviyorum bu adamı.
 
Son olarak fizik tedavi sürecindeydi ama sezon içinde geri dönemedi. Oly ile sözleşmesi iki senelikti. Seneye kadroda tutmak isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum.
 
Avrupa’nın en dominant boyalı alan oyuncularından biri olacakken yaşadığı sakatlık.. Sevmiyorum böyle şeyleri. Sezona canavar gibi başlamıştı çemberlere düşman gibi davranıyordu Olympiakos’ta EL maçlarında. Ben şimdi bu adamın paralel evrende sakatlık yaşamadan Avrupa’da neler yapacağını görmek isterdim..
 
Hadi ya... Adamın bahtı kötüymüş. Yorumlara baktım ve üniversite yıllarıma gidip duygulandım ilk geldiği zamanlara. Allah şifa versin bir an evvel.
 
Haberine denk gelince kahroldum. İnstagram hesabını da bulamadım, muhtemelen kapatmış hesabını. Dwight Howard’ın prime dönemine benzetirdim hep oyununu. Muazzam bir potansiyeldi. Umarım tekrar ayağa kalkar.
 

Üst