Boşuna maddi harcama.
Macvan'da ne var onu anlatsana sanki gecen sene biz başkasını seyrettik.Macvan gibi potansiyel varken Erceg niye? Serkan abim, zamana ihtiyacı var diyorsun da o zaman umarım gerekenden fazla uzamaz. Çünkü bu adam, bütün hazırlık kamplarında yer aldı, son hazırlık maçı hariç 10-11 hazırlık maçında uzun süreler oynadı.
Galatasaray 72-67 Uşak
0 Sayı - 3 Ribaund - 1 Asist
Macvan'da ne var onu anlatsana sanki gecen sene biz başkasını seyrettik.
Yetmez işte. Ha Erceg yerine daha komple bir uzun almalıydık desen sana katılırdım ki ben de aynı fikirdeydim ama Macvan'ı savunmakta mantıksız en azından Erceg'in tutturursa iyi şutu var, Macvan'ın ne savunması var ne de şutu.En azından geçen senenin ilk yarısını iyi oyunla kapatmıştı. Ribaund katkısı da fena değildi.
Domercant gibi Erceg'in de şu an zamana ihtiyacı olduğu görülüyor. İki oyuncu da kendilerini var eden en önemli özellikleri olan şut ritmlerini maç oynaya oynaya bulacaklardır inşallah.
Sene başı çok dedik Erceg ile, Domercant'ten medet ummakla olmaz bu işler diye, bir hain olmadığımız kaldı. Adamlar doğru dürüst hazırlık kampı yapamadan yendiler bizi.Çünkü arada kalite farkı var