Bizde de marko olsaydı bir yabancıyı kenara koyacaktık. Kural böyle sana neyse onlara da o. Rakibin en zayıf hali bu zamandı buna sonuna kadar katılıyorum. Rakibi gözünde büyütmek değil gerçekleri görmektir bu. Neredeyse bütün önemli oyuncuları takıma 10 gün önce katıldı. Yeni bir koç yeni bir sistem sadece 10 günlük çalışma 3-4 sakat ( üstelik çoğu en zayıf noktaları olan yerli oyuncular ) ve maçta da berbat bir üçlük yüzdesine rağmen bizi yendiler.
Çünkü Erceg gibi bir adam vardı dün sahada, hiç bir şey yapmayan. Tek meziyeti boş kaldığında üçlük sokmak olan bir adamın üst düzey bir takımda yeri yok. Üst düzey takımlarda şans bulduğunda hiçbir şey yapamamıştı zaten. Son beş senedir başarılı olduğu tek sezon var ve biz buadamı üstelik benzer bir oyuncuyu elden çıkaramamışken onun kontratını da göze alarak transfer ettik.
Evet bir çoğuna katılıyorum.
Ben de olsam Ergec'i almazdım, ama burada hiç birimiz Coach ya da Yönetim değiliz.
Kaimakoglou ya da Lampe'yi tercih ederdim. Bunlar bizlerin görüşü. Elbet Ergin hocanın da bir bildiği vardır.
Dün aldığı süreyi de göz önünde bulundurursak Ergin hoca da memnun değil ama ondan çok şey beliyor.
Beğenmediğimiz de eletirebiliriz fakat yerin dibine sokmak da olmamalı.
F.Ülker karşılaştırmasına geldiğimizde, nacizane fikrim bizim daha komple bir takım olduğumuz yönünde. TR'deki yabancı sınırlaması bir çok zaman rakibi zorlayacaktır.
3 tane ağır sakatlıktan çıkmış oyuncumuz var (Henry, Jawai ve Goksenin) ek olarak Ergec de sezonun çoğunda sakattı, Engin hala sakat.
Bunları da eklediğimiz de ben F.Ülker'den TR'de aşağıda bir takım olduğumuzu düşünmüyorum.
Evet dün son topu potaya atış şeklini görünce bilgisayara yumruk atıyordum, ama yeni bir takıma gelmiş oyuncuyu daha 4. resmi maçında asıp kesmemek lazım.
Form tutar tutmaz, bu Ergin hocanın problemi ve tutmazsa en kısa zamanda bir şekilde çözecektir.