Tamam gerçek taraftar 2000 kişidir. Daha birşey yazmıyorum...
Asım Bey, söylemek istediğiniz şeyleri anlıyorum ama yanlış düşündüğünüz noktalar var.
Yukarıda da sorulmuş bakın. Fb'yi yensek bile yine salondan erken ayrılacak olan kişiler, 4. maç erken ayrıldıysa eyvallah. Onlara hiçbir şey diyemeyiz, aceleleri vardır.
İnsanların tepkisi hayatında tek bir basketbol maçına gitmemiş, sırf içindeki Fb nefretini kusmak için maça gelen ve yenilince bu takıma hakaret eden, salondan erken ayrılan taraftarlara. 4. maç her zaman toplandığımız Bench Arkası Tribünü'nde çok önceden gelmiş bir topluluk varmış ve ön sırayı almışlar. Bu adamların amacı takıma destek olmak değil kesinlikle. Bu tip insanlar içlerindeki Fb nefreti Gs sevgisinden ağır basan, tek amacı orada sahaya yakın olup Fbli oyunculara daha yakından küfür etmek isteyen insanlar. Ve bu insanlar 4. maç yenildiğimiz belli olunca takıma ve koça hakaretler yağdıra salonu erkenden terketmişler.
Takımın bu muameleyi görmesine sizin vicdanınız el veriyor mu? 1 sene boyunca Bench Arkası'ndan bu takımı çılgınca destekleyen insanların yerini 1 maçlığına alan bu insanlara ne demeli şimdi?
Sene başında Bench Arkası'nda 10 kişilik bir grup vardı, büyüdü, büyüdü, şimdi istesek 100 kişilik kıpkırmızı bir grubu oluşturacak kapasitedeyiz. Bench Arkası tribünün amacı bu kültürü insanlara yaymaktı, insanları "Yenilmez Armada" t-shirt'ü almaya teşvik etmekti ve çok da başarılı oldu. Oraya bu grubun içine girebilmenin 2 koşulu var. Birincisi "Yenilmez Armada" t-shirt'ü, ikincisi de kayıtsız şartsız destek.
Sonuç olarak tekrar rica ediyorum, gerekirse 3 saat önceden gidin ama Bench Arkası'nı çapulculara bırakmayın.