6.maç için tribünler videoya alınmalı !

6.maç galatasaray taraftarının tarihi boyunca baskette sergilediği en iyi performans olucak kuşkusuz , yönetimle iletişime geçilip ayrı olarak tribünleride kasete almaları istense ve sonra bunlar bizlere ulaştırılabilse çok güzel olur diye düşünüyorum . maçın heyecanından kimse video çekmek istemiyor haklıda herkes . eurolig yapıyor mesela her takımın taraftarından görüntüler koyuyor youtube'a çok kaliteli oluyor . ne yapıp edip bu taraftar görüntülenmeli bu maç .
 
bu maçın değil bütün fianl serisinin hatta play off serisinin kayıda alınması gerekirdi
TV kanalımız
Taraftar grubumuz ne iş yapar
merak konusu
hadi tv kanalına yayın hakları dolayısıyla sorun çıkarabilirler
uA nın içerisinde binlerce okumuş aklı başında insan var
mutlaka kamera video işleriyle hobi boyutundada olsa uğraşan vardır kaliteli kayıtlar alınıp montajlanıp yayınlana bilir
güzel bir konuya değinmişsiniz
 
Şu videoya hepimiz hayranızdır. Biz de son Fb maçlarında bundan eksik kalır tribün yapmadık ama multimedia eksiğimizin olduğu bir gerçek.

[video=youtube;dtWbTZbfkI8]http://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8[/video]

Elinde şu kalitedeki kamerası olup, maç boyu tribün çekimi yapacak bir kameraman bulacak bir kişi yok mu?
 
aynen bıtıyorum bu videoya . her ne kadar nefret etsemde bunlardan bir o kadarda iyi işler yapıyorlar . mesela bizim tribünde meşale yansa havada uçarak karakola yol alırsın . orda hangi polis o taraftarın arasına girip sondurebılır o meseleyi ? :D zaten biz içeri bile sokamayız maşallah öyle bi arıyorlar ki . benim aklım hala N.K.F.V.A.nladınız siz onu pankartında . küfür yok bişey yok senin ne hakkın var onu yırtıp o çocukları gözaltına almaya e be fenerli komiser !
 
Tufan komiser affetmez beyler. Yarın öbür gün maöta ok bağırıyorsunuz diyerek içeri atabilir bizi. Aman yanına fazla yaklaşmayın . Zaten herkesin onla bi cop hatırası vardır . Aman yakınlarında durmayın evcil değildir hiç
 
http://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho&feature=related

Bence bu videonun hiç bir eksiği yok Pana'dan. Kalite olarak o videoya yakın ve taraftar olarak eksiğimiz yok fazlamız var. Tam bir basketbol taraftarı mevcut salonda rakip hücumlarda ıslık, biz hücumdayken ateşleyici sloganlar ve molalarda non stop tezahürat olay budur...
ama bakarsan geniş olarak gösterebilceğimiz başka adam akıllı videomuz yok bi bu var . bi arkadaş geçen maçta çekmiş hd kalitede 2 tane ama güzel zamanlarda cekmemıs oyuncular sahaya cıkarken falan .. mesaj attım ona youtube dan bu maç çekmesi için cevap bekliyorum .
http://www.youtube.com/watch?v=nsGWMgg-bIU bu arkadaş
 
Ben GS tribünlerinin Pana tribünlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Avrupada da tek rakibimizin Partizan olduğu kanaatindeyim. Yunan tribünlerinde ateşli taraftar bir pota arkasında toplanıyor. Maçı oradan takip ediyorlar. Bİz de ise kenar tribündeyiz. Ve maçın önemli anlarında hatta bazı önemsiz anlarında tüm salonumuz katkı veriyor. Pana da ise bu durum çok ender görülen bir hadise. Banvit maçındaki taranto maçındaki, iki sene önceki Fb maçındaki seyirci performansını yakalayamazlar diye düşünüyorum.
 
Çok kaliteli çekim ve ses var videoda umarım atmosferin yakalandığı bi anda ki her an bi atmosfer maç içinde bu çekim ile dillere pelesenk olabilecek bir videoya sahip olabiliriz... Aslında Pana gibi büyük bayraklar bizim salonumuzda da olmalı hoş oluyor...
 
Partizan, Pana taraftarları iyi ama unutulmamalı ki onlar 20,000 taraftara oynarken biz 15,000 kişiye oynuyoruz. 20,000 olsak kim bilir bizden neler çıkar :)
 

Üst