Mesele şut stili değil ki. Basketbola dair, paralel herhangi bir vasfı yok. Zıplama bile yapamıyor bu adam ya şaka gibi. Hem de mevkisi en çok zıplama gerektiren mevki. Sadece kafası kesik horoz gibi oraya buraya koşuyor maç boyu.
Burak Elmas'ın, Ekrem Memnun'un ve Göksenin Köksal'ın Galatasaray Basketbol Takımına en ufak bir saygısı yok. "Küçük olsun, benim olsun" felsefesiyle Burak Elmas koç konusunda bir değişiklik yapmayacak, Ekrem Memnun yetersiz koçluğuyla kazanılabilecek bir çok maçı kaybettirecek ve Göksenin Köksal parkeye adımını attığı anda takımın oyun zekası düşecek.Bu sözleşmeyi imzalayının iki tarafında ne kendisine ne de Galatasaray Basketbol Takımına saygısı var.
Bu kadar basketboldan uzak bir adam yıllardır bu kulüpteyse ve üstelik de takım kaptanıysa bu Galatasaray'ın ayıbıdır. Başka da diyecek bir şey yok...
Bizim ruhumuzda teşekkür edip,vedalaşmak diye bir şey yok sanırım.
Bence basketbolu bırakana dek Galatasaray forması giyecek.2028 yılında falan kendisini hala takımımızda görürsek şaşırmamak lazım.
Başka bir güç mü oynatıyor diye sormuşsun. Evet, arkasında ultraslan var Göksenin beyefendinin, parayla beslediği ultraslan. Bir önceki yönetimin tepesine binerek geçen seneki bütçenin neredeyse yarısının bu kazmaya verilmesini sağladılar. Altındaki sonsuz destek ve güç bu, işte bu kadar basit...Sertaç Şanlı’nın, Melih Mahmutoğlu’nun aynı takımda beraber oynadıkları Göksenin’deki gelişme yok denecek kadar az. İnsan kendine bir sorar, takım kaptanıyım faul atışında airball bana yakışıyor mu diye? Ya da bir yaşdaşım Barça’dan bir yaşdaşım EL de oynuyor ben gram yol alamadım diye hayıflanıyor mu? Çıkacak birisi bize neden bu takıma seçildiğini anlatacak, başka bir güç mü onu oynattırıyor? Binlerce kişi seyrediyor ama koçlar mı anlamıyor? Ayıptır be günahtır bu taraftara
Galatasaray'ın evladı ayağına yıllarca futbol takımda sabri diye birini beslediler, şimdi de bunu besliyorlar. zihniyet değişmediği sürece basketbolu bıraktıktan sonra da yardımcı koç falan olur cebini doldurur beyefendi.
Sabri Gs tarihinin altyapıdan gelmiş en faydalı oyuncularından biridir, haksızlık yapmayalımGalatasaray'ın evladı ayağına yıllarca futbol takımda sabri diye birini beslediler, şimdi de bunu besliyorlar. zihniyet değişmediği sürece basketbolu bıraktıktan sonra da yardımcı koç falan olur cebini doldurur beyefendi.