Ewe Basket bizden aşağıda bitirip bizden kolay gruba düştü. Çaprazının ne olduğunu bilmiyorum ama maalesef pek de istemediğim bir gruba düştük.
Unics kazan bence fiyat performans olarak Eurocup'un en kötü takımlarından biri. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var ama oynadıkları basketbolla ellerindeki kadro arasında büyük fark var. İç sahada iyi bir tribün yapmazsak 0/2 ihtimalimiz hiç de az değil çünkü oyuncu kalitesi arasında epey fark var. Bizim takımın da durumunu pek beğenmiyorum açıkçası. Gerçekten savunmada hiçbir topa el uzatmıyoruz inanılır gibi değil. Çember altı zaten yol geçen hanı olmuş. Umarım o zamana kadar artık bir şeylere reaksiyon vermeye başlarız.
Monaco da evinde 4/5 yaptı, dışarda Ulm ve Promitheas'ı yendiler. Bireysel olarak iyi oyunculara sahipler ama Cole pek formda girmedi sezona. Geçen sene nispeten daha vasat takımlarına 0/2 yaptık. Yine içeride önemli maç. Dışarıda kazanma ihtimalimizi zayıf olarak görüyorum.
Grubun nispeten en zayıf takımı Rytas. Onlar da iç sahada yüksek tempoyla oynuyorlar ki bana göre kesinlikle kazanmamız gereken bir deplasman. Oyuncu kalitesi olarak epey vasatlar ama Litvanya ekolünü düşündüğümüzde de kesin kazanırız diyemem.
Hep olumsuz konuştum gibi hissettim ama düşüncem grubu 3/3 bitireceğimiz yönünde. 4-2 ne güzel olur ama bu guard transferinin kesin olarak yapılması gerekiyor. 3/3 yapıp 2'li averajları vermemek üzerine başta bir hedefimiz olmalı.
İlk yarıda takımın deplasmandaki vücut dilinden ve malum Trento maçından çok rahatsız oldum. Umarım hocanın küçük değişiklik dediği şeyler bunlardır. Yoksa takımın sorununun hocanın sandığından daha büyük olduğunu düşünüyorum.