7DAYS Eurocup 6. Hafta | Galatasaray Doğa Sigorta 76-81 Dolomiti Energia Trento

5.11.2019 Salı
20:00
Sinan Erdem Spor Salonu

Eurocup D grubunda yoluna sadece tek mağlubiyet ile devam eden takımımız, sahasında İtalyan takımı Trento ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında güzel bir oyunla deplasmanda 64-70 yenmiştik Trento'yu. Trento'nun grupta 2 galibiyet 3 mağlubiyeti mevcut. Gruptan çıkma iddialarını sürdürmeleri adına önemli bir mücadele. Bizim adımıza da liderlik mücadelesini sürdürmek istiyorsak kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Son zamanlardaki maç temposu gittikçe ağırlaştı, bunun yansımasını Tofaş maçında gördük. Yine de takımımızın bu zorlu süreçlerden çıkacağına dair inancımız tam. Takımımıza başarılar.

 
Kazanırsak ilk 2 sırada ki yerimizi perçinlemiş olacağız.
TOFAŞ maçımızda ki kötü savunmamızdan dersimizi aldığımızı ve net bir galibiyet ile devam edeceğimizi düşünüyorum.
Ribauntlara dikkat!
 
İlk yarı sonucu | Galatasaray Doğa Sigorta 40 - 26 Dolomiti Energia Trento

Skor dağılımımız: Auguste 10, Whittington 7, Harrison 6, Yiğit 5, Can 5, Göksenin 3, Moore 2, Webster 2

İyi savunma yaptık ilk yarı.
Hücum da biraz daha dikkatli olsak fark daha da açılabilirdi.
Bu çeyreğe dikkat etmek lazım...
 
İllk yarı 26, 6 dakikada 21 sayı yedik. Savunma istikrarını 12 oyuncuyla 35-36 dakikaya yayamadığımız müddetçe hep bir yerde tıkanıp kalırız.
 
İlk yarıyı 14 sayı önde kapatmıştık. her zamanki gibi üçünce çeyrekte fark yedik. fark 2 sayıya indi. Lazeric Jones berbat her zamanki gibi.
 
Jones de Tai de berbat.
Herkes demişti bu ikili ile yola çıkılmaz diye.
1 maç iyi 3 maç kötü.

Bu 3.çeyreklerde bir şey var.
Umarım bir kazaya uğramayız.
 
Jones de Tai de berbat.
Herkes demişti bu ikili ile yola çıkılmaz diye.
1 maç iyi 3 maç kötü.

Bu 3.çeyreklerde bir şey var.
Umarım bir kazaya uğramayız.

3. çeyreklerde oyuncu tercihleridne sıkıntı var sanırım. Her maçta aynı senaryo. 3. çeyrekler rezil oynuyoruz. Son çeyreklerde de gayet iyi oynuyoruz. Bakalım teori gerçekleşecek mi?
 
Bu takım savunmada vites düşürdüğü an hücumda tıkanır bu kadar basit. Trento oyunu yarı sahada top kaybetmeden oynadığı her anda seri yaptı. Biz yarı sahada onlar kadar yaratıcı ve sabırlı olmadığımız için skor bulamadık. Bu takım Trento'ya da yenilebilir içerde ama hiçbir zaman ilk yarısında 25 sayı yediği maçın ikinci yarısında 50 sayı veremez rakibine. Kimseye veremez, bu kimliği bulamadığımız sürece de böyle tatsız sürprizlerle başbaşa kalırız.
 

Üst