A.İpekçi bize yakışır!(eşkıyaya değil)

Dünkü maçı ve maç sonrasında yaşananları görünce bizlerin yıllardır basketbol adına salonda verdiğimiz mücadele geldi aklıma..

Ahmet cömertte oturduğumuz yerden WC'ye gidemediğimiz, ayağa kalktığımızda kolluk kuvvetlerinin tavrı, sonrasında Ayhan Şahenkte koltuğumuza oturmak istediğimizde bize yapılanlar geldi aklıma..

Ama hiçbir zaman ne emniyete karşı ne rakibe ve taraftarına karşı , nede 8 yaşındaki kolu alçılı bir kıza karşı kaba kuvvet kulanmadık!

Tam tersine hem rakibe hem emniyete karşı saygı ve sevgimiz her şartta baki kaldı..

Dünkü olaydan sonra Ayhan Şahenkte gittiğimizden beri üvey evlat muamelesi görmemizde göz önüne alınarak artık İpekçinin eşkıya yerine bize yakışacağına inanıyorum..

Bizim o salonda geçen sezon salonu tıka basa doldurup efese yenildiğimiz maçta federasyona referans olarak fazlasıyla yeterlidir!
 
Başlık çok güzel olmuş..belki o salonu dolduracak takımımız yok..belki çok önemli maçlar dışında o salon full olmayacak(ki aynı şey diğer takımlar içinde geçerli)

Ama Abdi İpekçi bu ülkenin şuanda İstanbulun en iyi salonuysa en iyisine layıktır..
 
Galatasaray'lı aydın, yazar, Abdi İpekçi adına yapılmış bu salonda oynamak en çok bize yakışır, vede bize yakışacaktır!

A.İpekçi'nin gerçek sahipleri bizleriz, İpekçi'nin kırmızı koltukları bizi bekliyor dahada kırmızı olmak için!

O salonda önümüzdeki seneden itibaren tarih yazacağız, seyirci rekorları kıracağız, kombine rekorları kıracağız, kareografiler yapacağız, kazandığımızda coşacağız, kaybettiğimizde alkışlayacağız!

Herkes silkelensin ve muhteşem buluşma için geri saymaya başlasın!
 
Eyw. bize yakışır ama bu şubeye yakışmaz dipnot düşelim ;)

Ayhan Şahenkte bile cogu zaman 50 60 kişiye oynayan takım Abdi İpekçide 200 kişiyle bile oynasa abes kaçar sonucta 12.000 kişilik salon bence birbirimizi kandırmayalım bizim ne Solomonumuz var nede Kasunumuz sezona öyle bir kadroyla girinki gelip seyir zevki yüksek macları yıldızları izlensin.Bu dediginiz Can Akınla Evren Bükerle olacak iş degil!!!

Polyanacılıga son
 
4 vesait değiştiren taraftar,

benzin ve otopark masraflarına çalışan taraftar,

sosisliyi 5 tl den yiyebilen veya çoğu aç olarak maç izleyen dar gelirli taraftar..

Yüzümüze bile bakmayan mal sahibinin yönetimi

Gece yarısı evine dönmeye çalışan armasına aşık taraftar

Uzar gider bu liste ..

ama artık yeter!
 
fenerbahçeliler isterse o salonu yıksın ama bu federasyon varolduğu sürece o salonu ne yapar eder bize vermezler !

Ayrıca herkes kombine alsın,herkes maça gelsin demekle kimseyi maça getiremezsiniz.Siz shumpertı,smithi,thorntonu alıcaksınızki taraftar maça gelsin.
 
Aykun Alan' Alıntı:
Ayrıca herkes kombine alsın,herkes maça gelsin demekle kimseyi maça getiremezsiniz.Siz shumpertı,smithi,thorntonu alıcaksınızki taraftar maça gelsin.

Erdal Icelli' Alıntı:
bizim ne Solomonumuz var nede Kasunumuz sezona öyle bir kadroyla girinki gelip seyir zevki yüksek macları yıldızları izlensin.Bu dediginiz Can Akınla Evren Bükerle olacak iş degil!!!

Polyanacılıga son

işte budur iki yazı arasındaki 7 farkı bulun :) :)
 
Polyanna falan değiliz, bazı arkadaşlar iyice coştu!

Yada biz Polyanna isek, sizde losersınız!


Biz takımımıza, geleceğimize sahip çıkıyoruz, bütün olumsuzluklara rağmen mücadele ediyoruz, onun için kombine alacağız aldıracağız!

A.İpekçi'yi her maç kim doldurmuşki bizde dolduralım, bizim iddaamız başka, biz o salonda basketbol ligimizin en fazla seyirciye oynayan takımı olacağımızı iddaa ediyoruZ!

İstediğimiz fiyatlardan o kombineler satışa çıktığında bazıları çok fena utanacak!

Yine tepki alacağım ama söylüyorum, inanmayanlara saygı duyuyorum ama bir şeyler yapmak isteyenlere mücadele edenlere saygı duyun lütfen!

Bizim hala ümidimiz var, basketboldada hakettiğimiz yerlere geleceğiz, getirteceğiz!

GÖLGE ETMEYİN!
 
herşey iyi güzel hoşta çok küçük bir ayrıntı var..thontonu keremi kayası shumpertı Kasunu olan veyahutta diğer tarafta solomonu olan takımlar salonu dolduruyor mu? efes senelerdir boş tribünlerde oynadı Abdi İpekçide..fener desen play off finali telekom maçını beşiktaş ve bizle oynadıkları maçlar dışında onlarda 60 70 kişiye oynadılar..euroligi bile..ee bu maçları Bizim taraftar zaten kolayca dolduruyor..
 
Eyüp abi yanlış anladın o salonun dolmayacagını her mac herkes biliyo 4/4 fener macında 4/3 efes macında 4/2 beşiktaş macında dolar diger maclarda ise 100 200 kişiyle izlenir.

Sizin yürütmüş oldugunuz bu kampanyalar toplu hareketlere saygı duyuyoruz kazanan Galatasaray olcak inşallahda dedigin gibi olur ancak taraftar elinden gelenin fazlasını yaparken birazda yönetim şu taraftarı tatmin edecek transferler yapsın bi pazar günü evinden kalkıp gelecek bir aile sadece can akını degil yanında yıldızda görmek ister yanlış anlaşıldıysam k.bakma demek istedigim senin bu çabana yönetim layık olmalı
 
Erdal biz Adanadan 100 kişimi gözüküyoruz????

Biz hiç bir maçımızı 500-600 kişinin altında oynamadık, salon sapa olmasına rağmen!

A.Cömert'te ortalamamız 1500-2000 arası idi, İpekçi konum olarak daha iyi bir yerde, vede ucuz kombine bilet politikası ile ciddi bir kitleye oynayacak bu takım!

Basktebol günden güne popülerleşen bir spor, iddaa ile beraber toplumun herkesimi basketbola ilgi duymaya başladı, tv gelirleri arttı, reklam gelirleri arttı, iddaaa geldi!

Kısaca artan ilgi ve bizlerin büyük sevdası birçok şeyi düzeltecek!

Sen kombineni al, eğer dediklerim çıkmazsa benden hesap sorarsın!
 
istanbul dışındakiler tribünleri sadece tv den gördüğü için sayı az gibi görülüyor galiba abdi ipekçi gibi basketbol mabedinde basketbol oynamanın ne kadar haz veren bir duygu olduğunu bilen biliyor kendimize ait bir salonumuz olmadığı sürece abdi ipekçi den başka bir salonda oynamak gerçek basketbol seyircisine hakarettir yeter artık abdi ipekçi yi istiyoruz...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Erdal biz Adanadan 100 kişimi gözüküyoruz???

Sen kombineni al, eğer dediklerim çıkmazsa benden hesap sorarsın!

Önemli ve büyük maclar hariç öyle gözüküyor abi genede sen salondasın daha iyi bilirsin

Estafurrallah ne hesabı Adanada olsamda şubeye yardım olsun diye dediginiz fiyatdan cıkarsa alcam olmayan birine vermeyi düşünüyorm
 
Erdal Icelli' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":u3pcl30p]Erdal biz Adanadan 100 kişimi gözüküyoruz???

Sen kombineni al, eğer dediklerim çıkmazsa benden hesap sorarsın!

Önemli ve büyük maclar hariç öyle gözüküyor abi genede sen salondasın daha iyi bilirsin

Estafurrallah ne hesabı Adanada olsamda şubeye yardım olsun diye dediginiz fiyatdan cıkarsa alcam olmayan birine vermeyi düşünüyorm[/quote:u3pcl30p]Sanada bu yakışırdı, gözlerinden öpüyorum seni:)
 
Eyüp abi armaya sahip çıkma peşinde bizlerse hep isyan.20 sene oldu şampiyon olamıyoruz,transfer yok,kasun gibi adamımız mı var,can akınla olur mu bu iş,evren bükerde kimmiş?kaptanda gitti,banane fitchi istiyorum,kombine almıcam pembe gömlekli var.Polyanna :p

Arkadaşlar bu iş böyle olmaz,bu iş armaya sahip çıkmakla,armaya nereye gidiyorsa oraya gitmekle,takımı desteklemekle,yeri geldiğinde tribünde hep beraber protesto etmekle olur.şimdi bazı arkadaşlar diyoki bu böyle olsun diyor sonrasında hemen yönetim sesimizi duymuyor diyor.O zaman al kombineni ver desteğini söyle ne yapılmasını istediğini.Tribünü yeri geldiğinde dilek ve şikayet kutusu olarakta kullanıcaz tabiki.Ama (Birlik)
olmalıyız.
ne demiş atalarımız:Birlikten kuvvet doğar,o zaman cimbom bizi şampiyonluğa boğar.
At binenin,kılıç kuşananın,şampiyonluk birlik olananın. :p
 
Gs tv, resmi tv, başkanımız, yöneticilerimiz, ve bizler hep birlikte bu iş için asılırsak, doğru fiyat politikası ile çok başarılı bir rakam yakalayacağımızdan şüphem yok!

Bunu gerçekleştirdikten sonra eminim bu moral ve sinerji bütün havayı değiştirecektir!
 

Üst