A.İpekçi'de daha etkili nasıl oluruz?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

A.İpekçi'yi nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Kim ne derse desin, dün Pazartesi olmasına rağmen, rakip Oyak olmasına rağmen, çok güzel bir kalabalık vardı!
Eminim haftalar ilerledikçe, ayaklar daha çok bu salona alışacak ve çok güzel bir ortalamaya oynayacağız!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kim ne derse desin, dün Pazartesi olmasına rağmen, rakip Oyak olmasına rağmen, çok güzel bir kalabalık vardı!
Eminim haftalar ilerledikçe, ayaklar daha çok bu salona alışacak ve çok güzel bir ortalamaya oynayacağız!

EYÜP umarım dediğin çıkar ben zor gelıyorum ulaşım bakımından vallahi 2 vasıta ile bahçelievlerden daha uzak olan rarkadaşlar var onlarada altarnatif ulaşım araçları ile gelmeleri için tarıif hazırlayalım forum da olmazmı ne dersin

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bazılarımız salona taraftar çekmeyi iş edinirse, ben güzel bir kalabalığa oynayacağımızı düşünüyorum!

Bence Eyüp Abi çok önemli bi uğraş veriyor.takımımız kötü olabilir(ki bennce deil)
takıma küsüpde maça gitmemek bize yakışmaz...ben abdi ipekçiye hiç gitmedim bu zamana kadar,nerede olduğunuda bilmiyorum..beykoz-poyrazköy tarafında oturuyorum...zeytinburnuna çok uzak yani.ama bi dahaki iç saha maçımıza en az 1 arkadasımla gelicem...inş gün geçtikçe sayı artarak devam eder.kim bilir belkide play off finalinde bilet bulamıcak konuma geliriz.hadi hayırlısı.....

Ozan abinin söylediği şey doğru.Herke yanında 1-2 kişi getirise bu salon gün geçtikçe dolar.Yeterki insanların ayağı alışsın.Eminim buraya bir gelen ayhan şahnekte olduğu gibi "ben birdaha buraya gelmem"yerine,"bundan sonra maçlara gelelim çocuklar" yorumuyla çıkar salondan.

Cumartesi günü bakalım neler olacak?Hem taraftar olarak hemde tepki olarak.

Ya ben söyleyım neden böyle dusundugu arkadasların

1 Yayın yapan kamera açısı arkadaslar oraya 6000-7000 kısıde olsak yayın yapan kamera oradan yayın yaptıgı surece hep salon boş gıbı goreceksınız cunkı yenı duzenlemeyle abdi ipekçinin karsı trıbununun %75 ı VIP koltuklar olmus. Orayada bizi almayacakları için hep salonu boş sanacaksınız.

ve Dunde orada 2000 ne yakın seyırcı vardı. Kimse sayısı kucultmesın.

bende ınanıyorum ki Fenerbahce macına kadar o salon 5000 bın kısılere oynıyacak zaten 5. haftada Full dolduracağız insallah.

Bende dun baktıgımda seyırcı topluluguna pazartesi aksamı olmasına ragmen aileler vardı. Ki uniden konustugum bazı arkadaslar özellikle Marmaradan cogu kısının gelemedıgını soyledıler buda demek oluyor kı en kotu bız ortalama 3000 kısıyle oynayacagız maclarımızı eger takım cok kotu sonuclar almazsa.

Kombineler yeni cıktı. Bundan sonra kombıne alan kısılerde salona gelmeye baslıyacaktır. Bana gore ekrana bakıp orada seyırcı yoktu demek cok yanlıs ya spormax dun neredeyse taraftarları hıc gostermedı.

Ayhan şahenkteki yeşil,pembe koltukları ve Şahenklerin bize 2 yıl üvey evlat muamelesini gördükten sonra İpekçinin kıpkırmızı koltukları bile salona gelmeye değer.

salonda etkili olmak için görselliğe daha fazla önem vermemiz gerekiyor.olabildiğince salonun her yerini pankart ve bayraklarda donatmamız bizi ve takımın daha ateşleyici olmamıza neden olacaktır.
Dün salonda 3 üniversite ve 3 de bizim kendi pankartımız + 1 adette bayrağımız vardı. çok az!

Ayrıca salona gelen her taraftarın gelirken farklı renkler yerine atkısını ,forması
getirmesi tribünde bestelere eşlik etmesi açısından çok önemlidir.Ne diyorduk kırmızı olalım kıpkırmızı değilmi?

ve bu salon koreografi için biçilmiş kaftan..

Bugünden hazırlanırsak 5.haftadaki fener maçına salonlarda eşi benzeri görülmemiş bir koreografiyi dosta düşmana gösterebiliriz.(bknz.geçen sene efes maçı)

Kişisel olarak herkesten özür dilerim ama bazı aksilikler sonucu ben de gelemedim.Herkes emin olsun bir sonraki maçta çok farklı olacak.

uzun zamandır ileti yazmamıştım siteye sezon açıldı artık sıklıkla ziyaret edicez...bence apdi ipekçi konum olarak ayhan şahenkten daha basit gidip gelmesi falan kolay...istanbula geldigimde maç oldugu zaman ayhan şahenkte ayaklarım gitmezdi zor gelirdi hem mesafe hemde trafik...ama bu salon gayet uygun belki her zaman gelemicem ama en azından geçen senelere oranla daha sık maç izleyebilicez...

Salon gerçekten süper görünüyor, maç izlemek için sabırsızlanıyorum, ne olur taraftar salona gelse, takım çok mücadele ediyor, artık top taraftarda (Adnan Polat gibi oldu ama:)) (kombine kartların yerleri, bilet fiyatı sorunlarına rağmen..)

Hep bir Avrupa maçında salonun dolmasını hayal ediyorum ( 2 sezon önce uleb'de ilk 8 e çıkarken ve geçen senede bayanların final maçında oldu sadece) Biz bu Abdi İpekçi'yi h. içi doldurabilcekmiyiz bakalım..

Ben salona en az kendimle beraber 1 kişi daha getiricem sayıyıda artırmaya çalışacağım..

Bu arada 2 senedir perdeler iniyordu salon boş görünmesin diye bu sene göremedim perdeleri, salona giden arkadaşların yada bu konuda bilgisi olan varmı?

O salon her maç dolmaz, ama şimdiden söyleyeyim çok maç dolar!

Birilerinde utanma varsa utanır!

Bu başlık A.İpekçi'de nasıl etkili oluruz başlığı, Galatasaray ve Galatasaray taraftarı ile alay etme başlığı değil!

Murat Abi'ye bende katılıyorum. Bu salonda çok güzel koreografiler yapılır. Ahmet Cömert'te bile yapıldıysa Apdi İpekçi'de babalar gibi olur. ultrAslan foruma felan zamanı geldiğinde böyle bir teklif sunulmalı bence.

Bende pazartesi akşamı maçtaydım ve içeri girerken acayip zorlandım ve yanımda kardeşim vardı. Maçın başlamasına 10 dakika kala 12 bin kişilik salonda tek kapıdan taraftar içeri nasıl alınır. Tabi bu birazda bizim suçumuz bin kişi gelirse maça tabi tek kapı açarlar ortalama bin kişiye oynarsan takımın doğrı dürüst 5 numara alamaz vs. vs. Bence sadece salona gelip bağarmakla değil paranı verip biletini alıp veya kombineni alıp yada basketbol şubesinin resmi ürünlerini alıp takımımıza destek olmalıyız. Dipnot: maça gelen bin kişini 500 zaten para vermeden girerse içeri böle play-off zorlayan takımlara mecbur kalarız. Ama sonuna kadar her maçta abdi ipekçideyim....... . Beni kovsarlar bile biletle içeri giremesem bile orda olucam. Son olarak herşeye rağmen daha Apdi İpekç için hazır değiliz...

Çok geç kalınmış bir tercih aslında. Salon büyüdü, takım küçüldü. Doğal olaral taraftarda küçüldü daha doğrusu maç seçme huyunu iyice ortaya çıkardı. Hite, Gaines, Owens, Dee'li kadro olsa bu salon en iyi seçimdi, bir iki maçta değil birçok maçta yer bile kalmayacaktı boş olarak. Bu yıla bakarsak geçen yılki kadro içinde aynı şeyi söyleyebiliriz. Ancak sen takımı yenilemişsin, takımın taraftara, uyuma daha çok ihtiyacı varken koskocaman bir salon seçiminde bulunuyorsun. Tamam herkesin istediği buydu ama bu şekilde değil yönetim, bu şekilde değil...

Murat Cantas' Alıntı:
Ayhan şahenkteki yeşil,pembe koltukları ve Şahenklerin bize 2 yıl üvey evlat muamelesini gördükten sonra İpekçinin kıpkırmızı koltukları bile salona gelmeye değer.

salonda etkili olmak için görselliğe daha fazla önem vermemiz gerekiyor.olabildiğince salonun her yerini pankart ve bayraklarda donatmamız bizi ve takımın daha ateşleyici olmamıza neden olacaktır.
Dün salonda 3 üniversite ve 3 de bizim kendi pankartımız + 1 adette bayrağımız vardı. çok az!

Ayrıca salona gelen her taraftarın gelirken farklı renkler yerine atkısını ,forması
getirmesi tribünde bestelere eşlik etmesi açısından çok önemlidir.Ne diyorduk kırmızı olalım kıpkırmızı değilmi?

ve bu salon koreografi için biçilmiş kaftan..

Bugünden hazırlanırsak 5.haftadaki fener maçına salonlarda eşi benzeri görülmemiş bir koreografiyi dosta düşmana gösterebiliriz.(bknz.geçen sene efes maçı)

Kıyafet konusunda sana katılıyorum ya atkılar takınılıp gelinsin ya da Galatasaray´ı hatırlatan kıyafetlerle gelinsin. Sarı-kırmızı tshirt ile her maça...

herşeyini kendimizin yapacağı bir kareografi yaparsak müthiş bir mesaj vermiş oluruz ve gücümüzü gostermis oluruz. Ama herkesin katkida bulunmasi lazım ve simdiden birseyler yapmaya başlamamız lazım...en azından istanbulda olanlar bu is icin ugrasabiliriz ve cok da zor degil yapacagimiz seyler...Yeter ki herkes tamam desin

etkili olmak için önce fedakar olmak zorundayız.

önce salonda olmalıyız.

üstümüzde kesinlikle sarı kırmızı bişeyler olmalı.(ilk maçta eyüp yıldız ve ben rengarenktik bu ayrı bir konu ;)

salon boş diye uc bir köşede sohbet tarzı maç izlemek dezavantajdır.

salon gerçekten çok hoş.tek kapı olayı zamanla düzeltlilecektir ve de o ilk maçta ani gelişen girişten dolayı oldu fazla takılmamak lazım.

ama bence asıl önemli olan takımın iyi olmasıdır.

arma için bin kişi gelir.ama şampiyonluğa oynayan ruhunu ortaya koyan efese fenere kafan tutan bir takıma o salon az bile kalır .isterse 20 bin kişilik olsun o salon yine dolar .
önce takımın sonra bizim iyi olmamız dileğiyle.