A.İpekçi'de daha etkili nasıl oluruz?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

A.İpekçi'yi nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Eyüpcüm kimsenin Galatasaray taraftarıyla dalga falan geçtiği yok. Şöyle bir örnek vereyim, bizim Oyak Reno lig maçında, Fenerbahçe Ülker - Barcelona maçından daha fazla sayıda insan vardı. İkiside hafta içi, onların biletler bizden daha ucuz ve üstelik avrupa ligi maçında Barcelona gibi bir takımla oynamalarına rağmen.

İpekçi gerçekten çok güzel olmuş bunu da herkes kabul ediyor zaten ama soğuk işte be kardeşim. Senede bir kere dolduracağım ve atmosfer yaratabileceğim salonu ne yapayım ben.

Önder hafta sonu oynadığımız maçlarda nasıl bir taraftar gelecek hep beraber göreceğiz

A.İpekçi'de daha etkili nasıl oluruz ?
Cevap:Yönetimimiz Şampiyonluğa oynayacak kadro kurarsa A.İpekçi'de her zaman etkili oluruz,Galatasaray taraftarı yatırımı gördüğü zaman her zaman takımının arkasında olmuştur.

Biz yatırım yapacağız da o salonu dolduracağız...

Türkiyede'ki bütün takımlara Abdi İpekçi lüks kaçıyor. Büyüklük açısından.Fb ve Efes yatırım yapıyor ama o salonu doduramıyor.Hadi Efes'i geçtim onlara 1000 kişilik salon bile fazla.

Ben ne yapayım senede 1-2 defa dolan salonu. O maçlara zaten kör ninem de gelir.

Eyüpcüm kimsenin Galatasaray taraftarıyla dalga falan geçtiği yok. Şöyle bir örnek vereyim, bizim Oyak Reno lig maçında, Fenerbahçe Ülker - Barcelona maçından daha fazla sayıda insan vardı. İkiside hafta içi, onların biletler bizden daha ucuz ve üstelik avrupa ligi maçında Barcelona gibi bir takımla oynamalarına rağmen.

İpekçi gerçekten çok güzel olmuş bunu da herkes kabul ediyor zaten ama soğuk işte be kardeşim. Senede bir kere dolduracağım ve atmosfer yaratabileceğim salonu ne yapayım ben.
Önder'im yıllar önce batmışsın sen :)