Abdi İpekçi'ye Ulaşım

Emre Çoban' Alıntı:
Şehir dışından otobüsle gelenler için salano en rahat nasıl gidebilirim?

otogar da inip metroya bineceksin topkapı vatan istikametinde ineceksin ordan taksiye binsen en fazla 5 milyon tutar..Minibüse binmen için indigin yerden biraz yürüme mesafesi var onu da sorarak kolayca halledersin..
 
Merkrzi olmasi bizim icin cok buyuk avantaj.Ayhan Sahenke oranla daha cok dolacagi kesin. ama soyle bir sorun var etki yaratabilmemiz icin AS'te 200-300 kisi gerekirken burada en az 500-600 kisi gerekucek.
 
Ayhan Şahenk te Cidden Çok Eğlenceli Oluyordu...

Otobüsler Kaldırılıyordu. Yol Çok Eğlenceliydi. ve Küçük Olduğu İçin Ses Direk Oyunculara Ulaşıodu.
Abdi İpekçi de Tribünler Sahaya Ayhan Şahenke göre uzak.
 
Topkapı 'da inip salona 13 sene evvel yürüyorduk! Zeytinburnu otobüslerine binip salonun köşesinde inip 3 dk yol yürüyeceksiniz. İstanbul 'da artık ulaşım zorluğu diye birşey yok sayın forumdaşlarım . Ayhan Şahenk' ede gitiliodu Abdi İpekçi'yede gidilir gitmek istedikten sonra ,Ankara' ya nasılgidildiyse trenlerle otobüslerle siz yeterki gitmek isteyin .
 
mecidiyeköy-taksim-beyazıt-eminönünden zeytinburnuna giden otobüslere binin göğüs hastanesine gelmeden belgratkapı durağında inin dümdüz yürüyün max 5 dk sonra salondasınız......

tabi geri dönüş için zeytinburnundan en son otobüs 21,30 da bunuda belirteyim..
 
Daha önce de söylediğim gibi salona gelmek isteyip de yolu bilmeyenleri Zeytinburnunun herhangi bir yerinden alıp salona götürebilirim.
Bu durumda olanlar bana haber versinler.
 
asım ÇAKMAK' Alıntı:
biz mecidiyeköy den metrobusle gelicez yaklasık 10 15 kisi zeytin burnu metrobüs duragında indikten sonra ne yapmamız gerekiyor??

metrobüs durağının oradaki otbüslereden birine biniceksiniz(93m zeytinburnu-mecidiyeköy).sonra belgratkapı durağında inip bir 3-4 dk yol yürüyerek salona gidiceksiniz.
 
Galatasaray'lı A.İpekçi'nin adını taşıyan salona Galatasaray'lılar geliyor!
 
Dünde net olarak görüldü ki bu salonda tam anlamıyla kayboluyoruz. Umarım en kısa zamanda kendimize ait bir salonumuz olur.

Saygılar.
 
Şahnek'e her türlü basar çok şık bi salon ama kimse bana merkezi falan demesin lütfen, merkezi falan değil bu salon.
Dün Kerem ile İstanbulun en merkezi yerlerinden biri olan Mecidiyeköyde buluştuk gidene kadar canımız çıktı, Mecidiyeköyden Şahenk'e 3 defa gitmiştik İpekçi'ye gidene kadar.
 
Bir yol tarifide ben yazıyım.Edirnekapı Metorusu veya civarında oturan varsa;Metroya bindikten sonra Topkapı'da insin. Kafasını Kaldırıp Sola baksın Sola bakınca tabele üstündeki ''ABDİ İPEKÇİ Spor Salonu'' yazısını görücektir.
Tam o tabelanın altından minibüsler kalkıyor.O minibüslere binip salona rahatlıkla ulaşabilirler.
 
Şu salona yakın merkezi diyenlere saygılarımı gönderiyorum şu an.
Tkm e bakıyorum en rahat yol 1 saatten fazla sürecek. Haremden geçicez artık. Hayırlısı.
 

Üst