ABVL 1.ligi Yari final maci Eczacibasi Vitra-Galatasaray

geçmiş olsun yenildik, bu sene şampiyonluk beklemiyorduk ama yine de bir umuttu işte, yönetimden seneye daha iyi bir kadro sözlerini yerine getirmelerini bekliyoruz

takım elinden geleni yaptı. sakatlıklar da canımızı yaktı. Kızlarımıza yaptıkları mücadele için teşekkür ediyorum.

VBTT inş. şampiyon olur Glinka çok hakediyor:açıkçası ben eczacıyı sevmiyorum bana antipatik geliyor Esra Büşra nasıl kilolular öyle bir tek Gülden i seviyorum.

seneye neriman neslihan gamova al bu 3 lüyü yap bermuda şeytan üçgenini..bu kadro ile fazlasını beklemek zaten hayal.. şampiyonluk finaller büyük önemli isimlerden geçer..türk oyuncu kalitesinin artması gerekiyor.. yeşilyurttan,beşiktaştan,ankaragücünden türk oyuncu alırsan bi yerlere gelmek zor.. vakıfbank ve eczacıbaşına hucum etmemiz gerekiyor..

eczacının maaşlı adamlarından daha ne beklersin, cezalımıyız bilmiyorum hiçbir sitede yazmıyor ayrıca biz cezalı olsak fenerbahçe de ceza alırdı,
bu kızlar hem ligde hem avrupada ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ellerine yüreklerine sağlık

Orkun mudur morkun mudur nedir ona sormak lazım Galatasaray oyun yeri mi diye? Allahım sen büyüksün ya kocasını üzücekmiş Neslihan.Ne hallere çevirdiniz takımı siz varya siz yalakada değilsiniz bu işler niye böyle anlayamadım bir türlü.

Gamova ile Calderon aynı takımda olmaz ikisininde defansı çok kötü hem öyle olunca kim manşet alacak bunları düşünmek lazım bize Calderon un yanına komple bir smaçör lazım Piççi gelse hiç fena olmaz

Yani birde Calderon varken Gamova gelsin demek ne kadar doğru tartışılır hem daha genç hemde smaç yüksekliği daha fazla

Eyüp Yıldız abi, burayı takip ediyorsun sanırım, lütfen kadın voleybol takımımız için filenin sultanları demeyin, malum milli takımımızın lakabı o, rezil oluyoruz sonra hırsızlar diye, başka bir isim bulalım kızlarımıza

Yapılması gereken şu..Gelecek yeni hoca alsın Türk milli takımının kadro isim listesini,fener dışındakileri bir bir toplasın Galatasaraya..En az şöyle 4-5 Türk oyuncu + Neriman + 3 süper yabancı ile gelsin finaller,şampiyonluklar.