ABVL 1.ligi Yari final maci Eczacibasi Vitra-Galatasaray

Özer Bey ne yaptınız ya Nilay ve Derya gayet iyiler; bize Neriman gelecekse manşeti sağlam bir smaçör lazım çok hücumcu olmasada olur mesela Del Core,
köşelere yetişebilen ve kayarak hücum yapabilen bir orta şart bu hamleleri yaparsak şampiyonluklar hayal değil

Memduh a katılıyorum özellikle derya çok iyi oynuyor, selime bugün kötü gözüksede sezon boyu iyi işler yaptı. Bir kaç tane nokta transferle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

ben Calderon ve Gamze'yi kutluyorum,arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemiyorduk diyosunuz,kendime ve diğer Galatasray'lı arkadaşlarıma soruyorum ne zaman ve hangi sene şampiyonluk düşünüyoruz ya da düşüneceğiz,ben yönetime yeter düzgün bir takım kurun diyorum,gerekirse diğer kulüplerle anlaşıp federasyonun bu yabancı oyuncu sayısındaki saçmalığını düzelmesi için baskı yapsın diyorum, yoksa biz bu yerli oyuncularla şampiyon felan olamayız hiçbir zaman, bu takımda Calderon ayarında bir pasör çaprazı ve smaçör olsa biz şampiyon oluruz, ama böyle sadece bir tane iyi oyuncuyla bir yere varamayız,bu tür oyuncular'da var ama ne yazıkki bu yabancı oyuncu sayısı ile ilgili saçmalıktan dolayı bu oyuncuları almak zor çünkü bu oyuncular şampiyonlar liginde oynayan kulüpleri seçiyor çoğu zaman ve ligdede yedek kalmayı ve oynamamayı seçmiyorlar,federasyon ligde dördüncü bir takım olsun istemiyor bence çünkü isteseydi en azıdan yabancı sayısı 3 olurdu, iyi türk oyuncuları tepedeki üçlüden alamıyoruz o oyuncularda şampiyonlar ligini tercih ediyor bizede bu takımlarda şans bulamayan oyuncular kalıyor onlarlada anca bir set dayanılıyor,ben yönetime nacizane önerim Sauri Kmura ve Hooker'ı öneriyorum tabi onlara kalmış,ama ben bu voleybolun başındaki yöneticilerde baskotbolun başındakilerde inancımı kaybetmek üzereyim,biz sekizinci olup vtt elediğimizden bell önümüzdeki sene diyip duruyoruz karşıyaknın ise almadğı kupa kalmadı,biz bu sene zaten alamazdık diyoruz karşıyakanı ilk şampiyonluğunu hangi kadroyla aldığını bütün voleybol severler bilir,bakalım önümüzdeki sene ne olacak,bu söylediklerim erkek takımı içinde geçerli her sene erkek takımına gelen sıradan yabancıların yerine kaliteli yabancılar gelseydi şimdiye 2-3 şampiyonluğumuz olabilirdi ama değişen birşey yok biz yine sıradan kadrolar kurmaya devam ediyoruz...

seneye neriman neslihan gamova al bu 3 lüyü yap bermuda şeytan üçgenini..
Peki manşeti kim alacak? Bu seneden hallice olmaz durum. Bakınız Neslihan, Grün ve Nikolicli Vakıfbank. Play-offlarda bize elenip gitmişlerdi.
Bu arada Gamova Kazan'da kalıyor bildiğim kadarıyla. Rus pasör Startseva ve Rus smaçör Kosheleva takviyesi ile birlikte. Larson da kalacaksa seneye çok çok iddalı bir takım olacakları kesin.

Bize gelirsek elinde Lo Bianco varsa ona göre takım kurmak yapmamız gereken aslında. Önce libero Funda ile birlikte artık miladı dolan oyunculardan kurtarsınlar bizi, sonra iyi manşet alacak libero ve Neriman da gelecekse çok iyi manşet alıp, hücumu ve defansı da iyi olan bir smaçör alsınlar. Del Core iyidir. Çünkü avrupa kupasında oynayan takımlar arasında 3 yabancı oynatabilme olacak diyorlar bu sene, yabancı hakkını orada kulllanmak gerek. Birde Gökçen'i kenara alacak bir orta. Diğer orta oyuncumuz Nilay olabilir, ben beğeniyorum.

En önemlisi türk oyuncu alacaksan bu vakıfbank veya eczacıdan olmalı.. öyle ankaragücünden ayşe, iller bankasından şükran, iba kimya tedden gülsüm vs.. gibi transferleri artık görmek istemiyorum..vakıfbanktan milli takım oyuncuları veya eczacıdan..böyle isimler bize lazım..

ben Calderon ve Gamze'yi kutluyorum,arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemiyorduk diyosunuz,kendime ve diğer Galatasray'lı arkadaşlarıma soruyorum ne zaman ve hangi sene şampiyonluk düşünüyoruz ya da düşüneceğiz,ben yönetime yeter düzgün bir takım kurun diyorum,gerekirse diğer kulüplerle anlaşıp federasyonun bu yabancı oyuncu sayısındaki saçmalığını düzelmesi için baskı yapsın diyorum, yoksa biz bu yerli oyuncularla şampiyon felan olamayız hiçbir zaman, bu takımda Calderon ayarında bir pasör çaprazı ve smaçör olsa biz şampiyon oluruz, ama böyle sadece bir tane iyi oyuncuyla bir yere varamayız,bu tür oyuncular'da var ama ne yazıkki bu yabancı oyuncu sayısı ile ilgili saçmalıktan dolayı bu oyuncuları almak zor çünkü bu oyuncular şampiyonlar liginde oynayan kulüpleri seçiyor çoğu zaman ve ligdede yedek kalmayı ve oynamamayı seçmiyorlar,federasyon ligde dördüncü bir takım olsun istemiyor bence çünkü isteseydi en azıdan yabancı sayısı 3 olurdu, iyi türk oyuncuları tepedeki üçlüden alamıyoruz o oyuncularda şampiyonlar ligini tercih ediyor bizede bu takımlarda şans bulamayan oyuncular kalıyor onlarlada anca bir set dayanılıyor,ben yönetime nacizane önerim Sauri Kmura ve Hooker'ı öneriyorum tabi onlara kalmış,ama ben bu voleybolun başındaki yöneticilerde baskotbolun başındakilerde inancımı kaybetmek üzereyim,biz sekizinci olup vtt elediğimizden bell önümüzdeki sene diyip duruyoruz karşıyaknın ise almadğı kupa kalmadı,biz bu sene zaten alamazdık diyoruz karşıyakanı ilk şampiyonluğunu hangi kadroyla aldığını bütün voleybol severler bilir,bakalım önümüzdeki sene ne olacak,bu söylediklerim erkek takımı içinde geçerli her sene erkek takımına gelen sıradan yabancıların yerine kaliteli yabancılar gelseydi şimdiye 2-3 şampiyonluğumuz olabilirdi ama değişen birşey yok biz yine sıradan kadrolar kurmaya devam ediyoruz...
Noktalama işaretleri iyidir,yazıyı okunur kılar.

Emel Nilay kesinlikle kalmalı çok hırslı yedek kalmayı dert etmiyor tam bir takım oyuncusu evet blokta biraz ağır kalıyor köşelere yetişmekte sorun yaşıyor ama çok hırslı Gökçen ölü gibi oynuyor

Valla köşelere Gökçen'den daha iyi yetiştiği kesin. Gökçen köşeler yetişse bile eller hep açık, karşısında akıllı bir hücumcu varsa çok rahat kullanıyor.

Bu arada Miletiç fiyaskosunu unutmuşum,Galatasaray gibi büyük bir kulüp ikinci ligden oyuncu alıyor güç kazanmak için,birde yabancı oyuncu,eğer oyuncu bulamıyorsan alamıyacaksın...

Miletic zaten tam bombaydı..2.ligden yabancı alacağına 16 yaşında birine şans ver daha iyi.

Miletiçi tek istanbuldaki final maçında beğendim. Çok güzel oynamıştı içine ikinci calderon kaçmış gibiydi.Ama bende yeterli olmadığını düşünüyorum.

Bugun maça gelmeyen taraftara da yazıklar olsun, illa Fenerbahçe maçı mı olması lazım tribünleirn dolması için?

tribün olayına aynen katılıyorum.. maçı izlemeye tv başına bir geçtim şok oldum.. eczacıbaşı taraftarı gümbür gümbür süper organize olmuşlar bizde çıt yok çünkü taraftar yok.. gerçekten inanamıyorum.. maça gelince bence son set hariç her set çok iyi hatta bazı anlarında fazlasıyla iyiydik.. eleştirilecek birşey bulamıyorum.. sonuçta güç dengesi diye birşey var..

Eczacıbaşı şampiyon oldu, sempati duyduğum bir takım Eczacı, Vakıfbankı oldum olası pek sevmem, Eczacının taraftarları bizim maçta sinirlerimizi bozsa da sevindim şampiyon olmalarına