Neyse filenin aslan kızlarına türkiye kupasında başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun...
Peki manşeti kim alacak? Bu seneden hallice olmaz durum. Bakınız Neslihan, Grün ve Nikolicli Vakıfbank. Play-offlarda bize elenip gitmişlerdi.seneye neriman neslihan gamova al bu 3 lüyü yap bermuda şeytan üçgenini..
Noktalama işaretleri iyidir,yazıyı okunur kılar.ben Calderon ve Gamze'yi kutluyorum,arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemiyorduk diyosunuz,kendime ve diğer Galatasray'lı arkadaşlarıma soruyorum ne zaman ve hangi sene şampiyonluk düşünüyoruz ya da düşüneceğiz,ben yönetime yeter düzgün bir takım kurun diyorum,gerekirse diğer kulüplerle anlaşıp federasyonun bu yabancı oyuncu sayısındaki saçmalığını düzelmesi için baskı yapsın diyorum, yoksa biz bu yerli oyuncularla şampiyon felan olamayız hiçbir zaman, bu takımda Calderon ayarında bir pasör çaprazı ve smaçör olsa biz şampiyon oluruz, ama böyle sadece bir tane iyi oyuncuyla bir yere varamayız,bu tür oyuncular'da var ama ne yazıkki bu yabancı oyuncu sayısı ile ilgili saçmalıktan dolayı bu oyuncuları almak zor çünkü bu oyuncular şampiyonlar liginde oynayan kulüpleri seçiyor çoğu zaman ve ligdede yedek kalmayı ve oynamamayı seçmiyorlar,federasyon ligde dördüncü bir takım olsun istemiyor bence çünkü isteseydi en azıdan yabancı sayısı 3 olurdu, iyi türk oyuncuları tepedeki üçlüden alamıyoruz o oyuncularda şampiyonlar ligini tercih ediyor bizede bu takımlarda şans bulamayan oyuncular kalıyor onlarlada anca bir set dayanılıyor,ben yönetime nacizane önerim Sauri Kmura ve Hooker'ı öneriyorum tabi onlara kalmış,ama ben bu voleybolun başındaki yöneticilerde baskotbolun başındakilerde inancımı kaybetmek üzereyim,biz sekizinci olup vtt elediğimizden bell önümüzdeki sene diyip duruyoruz karşıyaknın ise almadğı kupa kalmadı,biz bu sene zaten alamazdık diyoruz karşıyakanı ilk şampiyonluğunu hangi kadroyla aldığını bütün voleybol severler bilir,bakalım önümüzdeki sene ne olacak,bu söylediklerim erkek takımı içinde geçerli her sene erkek takımına gelen sıradan yabancıların yerine kaliteli yabancılar gelseydi şimdiye 2-3 şampiyonluğumuz olabilirdi ama değişen birşey yok biz yine sıradan kadrolar kurmaya devam ediyoruz...
Bugun maça gelmeyen taraftara da yazıklar olsun, illa Fenerbahçe maçı mı olması lazım tribünleirn dolması için?