06.02.2011 Pazar 15:00 Burhan Felek Galatasarayımızın yanında olalım !
Yiğit Mustafa Çelebi 0 4 Şub 2011 #3 Sezonun ilk maçında Fenerbahçe taraftarı salonu doldurmuştu.Böyle bir karar olamaz.
Uğur Demir 0 5 Şub 2011 #9 yeniliriz şimdiden geçmiş olsun zaten ligde eczacı vakıf fener le diğer takımlar arasında sıklet farkı var
yeniliriz şimdiden geçmiş olsun zaten ligde eczacı vakıf fener le diğer takımlar arasında sıklet farkı var
M Mert Göker 0 5 Şub 2011 #11 Kerem Bozgeyik' Alıntı: Duş dahil 50 dakika... Genişletmek için tıkla ... Bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim
Kerem Bozgeyik' Alıntı: Duş dahil 50 dakika... Genişletmek için tıkla ... Bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim
Onur Balcı 0 6 Şub 2011 #14 Ben de bu ümitsiz taraftarı yaratanları, artık hevesi kalmayan taraftarı istemiyorum. (Ben de öyleyim.)
Ben de bu ümitsiz taraftarı yaratanları, artık hevesi kalmayan taraftarı istemiyorum. (Ben de öyleyim.)
S Serkan Özer 0 6 Şub 2011 #15 Kerem Bozgeyik' Alıntı: Duş dahil 50 dakika... Genişletmek için tıkla ... Paket program mı bu ? iyiymiş
Kerem Bozgeyik' Alıntı: Duş dahil 50 dakika... Genişletmek için tıkla ... Paket program mı bu ? iyiymiş
M Mert Göker 0 6 Şub 2011 #17 8-5 teknik molaya önde girdiler. Karşılıklı servis hataları ile başladı maç.