SPORTS TV´den izliyorum finenerliler sesi geliyor.Alperen Küçük' Alıntı:fb tv kısıyo sesi eğer ordan izliyosan
SPORTS TV´den izliyorum finenerliler sesi geliyor.Alperen Küçük' Alıntı:fb tv kısıyo sesi eğer ordan izliyosan
Bu yönetim oldugu sürece gurur bile duyabiliriz bu takimla, gecen sene 25-13 biten setler oluyordu bu gene iyi halimiz.Murat Sari' Alıntı:her bransta oldu gibi arada kalite farki var.
anca ilk setin ortalarina kadar basa bas oynadik.
Peki BJK ile yarisir mi?Kerem Bozgeyik' Alıntı:Set almamız süpriz olurdu zaten,bu takım 4'üncü olur,bu kadar basit...Fener'i zaten bir tarafa bırakalım,bu takım Eczacı ve Vakıf ilede yarışabilecek bir takım değil...
Bence Vakifbanka sansimiz tutar diye düsünüyorum,Neslihani kayip etmisken,umut tabi bizimkisi. :roll:Kerem Bozgeyik' Alıntı:Set almamız süpriz olurdu zaten,bu takım 4'üncü olur,bu kadar basit...Fener'i zaten bir tarafa bırakalım,bu takım Eczacı ve Vakıf ilede yarışabilecek bir takım değil...
Olsaydi maci alabilecegimize inanir miydin? :roll:Gazanfer Tosun' Alıntı:Hani belki klasik olacak, maçı da izlemedim ama;
Ya Ivana olsaydı?