ABVL | Nilüfer Belediye - GALATASARAY

Sühan Cem' Alıntı:
Ligin en iyi oyuncuları (!) bizde. Ama şu aldığımız derecelere bak :(
sühan sen iyice sasirmisin kardesim kusura bakma.her dalga en iyisi biziz diyorsun kaybediyoruz.en iddali sensin hep ama dediklerin cikmiyor kardesim.
 
Murat Sari' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":34q0go5b]Ligin en iyi oyuncuları (!) bizde. Ama şu aldığımız derecelere bak :(
sühan sen iyice sasirmisin kardesim kusura bakma.her dalga en iyisi biziz diyorsun kaybediyoruz.en iddali sensin hep ama dediklerin cikmiyor kardesim.[/quote:34q0go5b]

Murat:)) Orda ünlem işaretini paranteze aldım ironi çok iyi belli olsun diye. Çünkü GS başkanı çıktı NTV'de voleyboldaki en iyi yerli oyuncular bizde dedi. Ona ithafen bir göndermeydi.

Ayrıca Voleybol anlamında hiç mesajımı göremezsin iddialı anlamda. Çünkü voleyboldan direk anlamam. Yüzeyseldir yorumlarım. Ama snooker bowling Tenis gibi bildiğim spor dalları hakkında detaya inebilirim o ayrı.
 
hee pardon :D caktim mevzuyu tamam:D
yabancilar oynamadi sanirim olimpiyakos macinda cok yorulmus olmalari lazim.
yoksa neden oynatmasinlar
 
Kabul edilemez bir mağlubiyet, Rakipte elde tutulur bir Polen(VGTT) ve Selime(ECZ) ve vasat 2 yabancı var. Deniz 2 sayı,Özlem 7 sayı kazandırmış,
misyonunu tamamlamaktan acizler.
Ivana %28'le top öldürüp 7 sayı almış, 10 sayı ile en iyi oyuncumuz Dilara o da %17 ile top öldürmüş, çok kötü maç çıkarmışlar.
Maçın bu şartlarda bize dönemeyeceği çok net, ama son setteki çöküşü kabullenmek mümkün değil. Katkı yapan oyuncu çok az. Yabancılara nasıl bel bağladığımız ortaya çıktı. Coaching zaafıysa baştan belliydi. Gökhan Edman bu takıma birşey veremiyor, yeterince şansını kullandı. Level atlatacak büyük düşünen bir Antrenör gerekli, Jan De Brandt gibi antrenörlere ihtiyacımız var.
Yabancılara nasıl bel bağladığımız ortaya çıktı.
 

Üst