• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ABVL | Nilüfer Belediye - GALATASARAY

Puanları 0
Çözümler 0
@Can Kırımlıoğlu
12 Aralık 2010 | Pazar | 15:00

Re: AEVL | Nilüfer Belediye - GALATASARAY

24 saat icinde 2 maca mi cikacagiz?

Edit: Bayan maciymis :) Baslik AEVL yerine ABVL diye düzeltilirse bu gibi yanlis anlasilmalarin da önüne gecilmis olur:)

arkadaşlar bu maç bursa Atatürk spor salonunda mı oynanacak yoksa nilüfer spor salonunda mı oynanacak ona göre maç gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Onur Özmen' Alıntı:
arkadaşlar bu maç bursa Atatürk spor salonunda mı oynanacak yoksa nilüfer spor salonunda mı oynanacak ona göre maç gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

kardeş maç önce atatürk spor salonundaydı şimdi nilüfer belediyesi salonuna alınmış bende şimdi gitmeyi düşünüyorum ama bu salonu bilmiyorum biliyosan tarif edermisin üçevler civarınday mış heykelden nasıl gideriz....gs basketi temsilen ordayız...

Ayhan Çelebi' Alıntı:
[quote="Onur Özmen":35lsyjyu]arkadaşlar bu maç bursa Atatürk spor salonunda mı oynanacak yoksa nilüfer spor salonunda mı oynanacak ona göre maç gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

kardeş maç önce atatürk spor salonundaydı şimdi nilüfer belediyesi salonuna alınmış bende şimdi gitmeyi düşünüyorum ama bu salonu bilmiyorum biliyosan tarif edermisin üçevler civarınday mış heykelden nasıl gideriz....gs basketi temsilen ordayız...[/quote:35lsyjyu]
Bende maç Atatürk spor salonunda olsaydı gidecektim.nilüfer belediyesi spor salonunun nerede olduğunu bende bilmiyorum.

Paramparça oluyoruz 2-0 gerideyiz setlerde son sette de 10-3 gerideyiz

lige skandal gibi basladık....

3-0 yenilmisiz. 3. setteki skor 16-5 mis 2. teknik molada. Kac kac bitti bilmiyorum ama yazik bu kadar da ezilinmez.

Salih Coskun' Alıntı:
3-0 yenilmisiz. 3. setteki skor 16-5 mis 2. teknik molada. Kac kac bitti bilmiyorum ama yazik bu kadar da ezilinmez.

3.set 25-12

hadi be dagılmıs takım bursa takımını ınceledım bıraz bu sene iyi kadro kurmuslar ama bu mazeret olamaz cok agır yenılgı bu ..bu arada lıgde nilüfer ve dengi takımlara gökhan hocanın zamanında ılk kez boyle agır yenilgi alıyoruz 3-2 lık maclar var ama bu agır oldu....

Takım bu kadar kötü mü ? Yada Nilüfer Belediye bizi (üzülerek söylüyorum) ezecek kadar güçlü mü ?

baktım takıma bu sene gecen senelere gore daha iyi kadro kurmuslar ama bu bizi böyle yenecek kadar degıldır diye umuyorum.. bu arada 4 mac 3 yenılgı oldu.....

ivana dışında yabancılar oynamamış. bakalım sebebi neymiş.

Karina da sakatlanmış sanırım.

Kurşun döktürmek farz oldu.

vay be zaman gectıkce bursadan enteresan haberler geliyor..bu mac ırdelenmelı bilgi alanlar yazsın direk...

Karina ve Vesna virutik ishal sebebiyle hastaneye kaldırılmışlar. Bu duruma ne denir ki!

daha cok haber gelır bu mactan.. acaba kac kısı cıktık bu maca...

Bu takım bunun için mi kuruldu?

Ligin en iyi oyuncuları (!) bizde. Ama şu aldığımız derecelere bak :(

Oyunculardan tek tek ifade alinip bir rapor halinde yönetime sunulup gerekli yaptirimlar uygulanmalidir. Böyle bir sonuc olamaz.

Geri