Acaba Bilen Var mı?

Cevabını merak ettiğiniz ama bunun için de başlık açılmaz ki. Uygun başlıkta yok dediğiniz şeyler için.

Örnek geçen birisi havalı korna nerede bulabilirim dedi.

Ya da basketbolla da alakalı olabilir. Şu kural şöyle midir.

Sınır yok kısacası.

Re: Acaba Bilen Var Mı ?

İlk soruyu ben sorayım.

NBA TV digiturkte şifreliyken (bilmem kaç liralık paketlere açıktı sanırım) şimdi 3-4 gündür şifresiz olarak yayına devam ediyor. Bende mi bir sorun var yoksa açtılarmı NBA TV i ?

Evet bu dijital platformların oyunlarındandır. Bak bizde bu yayınlar var diye hani bir parmak bal tatmak gibi bir şey.. Bazende şifreli sistemlerde sistem üzerindeki yükü boşaltmak içinde yapılır. İlginç bi durum gibi gözüksede genelde reklam kokan hareketlerdir bunlar :)

Üniversitede okuyan biri için ÖSS'ye girmenin herhangi bir şartı,dezavantajı var mı?

İlgilenip cevap yazanlar için şimdiden teşekkürler.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Üniversitede okuyan biri için ÖSS'ye girmenin herhangi bir şartı,dezavantajı var mı?

her hangi bir şart yok gidip eski okuluna başvuruyorsun o kadar benim kuzen üniversite de halen sınavlara giriyor ama tek dezavantajı galiba biraz puan kırılıyor

Öss'de puan kırılmasının galibası filan yok. Bir bölüme yerleştikten sonraki sene össye girerseniz okul puanınız 0.3 ile çarpılıyor eğer 1 sene bekleyip kazandıktan sonraki 2. yıl girerseniz hiç bir dezavantaj kalmıyor okul puanı yine 0.8 ile çarpılıyor.

Tugay Aktepe' Alıntı:

Birşey değil çiğerim :p :p

Digitürk' e üye olalı bir ay oldu. Bugün damga vergisi altında bir fatura geldi. Bir yıllık ücreti ödedik. Bu damga vergisi her ay gelmez diye düşünüyorum. Değil mi ? İnternetten baktım, tam yanıt bulamadım.

Zamanında bilmem gerekiyordu ve biliyordum bu üç ismi; ama tekrarlamamak insan beyninde unutmalara yol açıyor.

Önemli olan bu üç isme, google yardımcı olacaktır. : )