Bakıyorum ama pek net şeyler bulamadım Onur AbiOnur BALCI' Alıntı:Zamanında bilmem gerekiyordu ve biliyordum bu üç ismi; ama tekrarlamamak insan beyninde unutmalara yol açıyor.
Önemli olan bu üç isme, google yardımcı olacaktır. : )
Bakıyorum ama pek net şeyler bulamadım Onur AbiOnur BALCI' Alıntı:Zamanında bilmem gerekiyordu ve biliyordum bu üç ismi; ama tekrarlamamak insan beyninde unutmalara yol açıyor.
Önemli olan bu üç isme, google yardımcı olacaktır. : )
Baki,Fuzuli ve Nedim hangi alanda insanlığa hizmet etmiştir? Bu konuda bilgi sahibi olursam ben de araştırma yapabilirim. Eğer internet ve evdeki ansiklopediler yeterli olmazsa, bu alanda eğitim görmüş arkadaşlardan yardım isterim. : )Mustafa Yanar' Alıntı:Baki,Fuzuli ve Nedim'in özellikleri sınavda çıkacak da bulan ve bilen var mı?
Baki,Fuzuli ve Nedim hangi alanda insanlığa hizmet etmiştir? Bu konuda bilgi sahibi olursam ben de araştırma yapabilirim. Eğer internet ve evdeki ansiklopediler yeterli olmazsa, bu alanda eğitim görmüş arkadaşlardan yardım isterim. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":xueb8h5d]Baki,Fuzuli ve Nedim'in özellikleri sınavda çıkacak da bulan ve bilen var mı?
Sayenizde sınav için yeterli bilgileri topladım.Sana da teşekkür ederim.Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nedim genel özellikleriyle şarkılarıyla bilinir.O kadar ağır bir dil kullanmamışdır diğer divan sanatçılarına göre.Aşk,şarap,kadın gibi konuları işlemiştir.
Baki söz sanatlarını kullanan en iyi yazarlardan bir tanesidir.Hatta en iyisi olduğuda söylenir.Sanatsız hiçbir beyitnin olmadığıda söylenir.
Aklıma gelenler bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana
Rica ederimMustafa Yanar' Alıntı:Sayenizde sınav için yeterli bilgileri topladım.Sana da teşekkür ederim.
23.06.2004 yılında avea oldu hesaplarsak 5 oluyoOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:gs.orgtaki sorunun cevabını bilen var mı avea ile ilgili
Bu çok güzel oldu.. Sağol.yunustaylan' Alıntı:Pazartesi okul yok.