Adana Botaş: 54 - Galatasaray: 67

Yer: Adnan Menderes Spor Salonu
Gün: 1 Aralık 2012 Cumartesi
Saat: 14:30

Ligde oynadığı 6 karşılaşmada tek mağlubiyetini Kayseri Kaski karşısında alan ve ligde averajla 3. sırada bulunan, EL´de ise yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray´ımız 1 Aralık Cumartesi günü saat 14:30´da Adana deplasmanında Botaş karşısına çıkacak.

Rakibimiz Botaş ise ligde oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet iki mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor. Rakibimizin kadrosunda yer alan Courtney Lynne Paris oynadığı altı maçta yakaladığı 18 sayı, 14,6 ribaunt ve 0.8 blok ortalamasıyla en fazla dikkat edilmesi gereken oyuncu konumunda.

Adana Botaş Oyuncu Kadrosu:

Gamze Takmaz
Cansu Yetiş
Pelin Derya Bilgiç
Ayşe Dilek Akinci
Korel Engin
Elif Emirtekin
Burcu Çiğil
Quianna Nehma Chaney
Courtney Lynne Paris
Büşra Akgün
Christi Michelle Thomas
Dalma Erika Ivanyi
Katarina Ristic
Saynur Tozlu

Adana ve çevre illerdeki taraftarımızın Adnan Menderes Spor Salonu´ndaki mücadelede takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.

İş yerinden izin işini hallettim, yarın maçtaki yerimi alacağım inşallah, geçen sezon son lig maçında yine Adanaya gelmişti takımımız, Galatasaray taraftarı pek yoktu, olanlar da suskundu, bakalım, yarın için bekleyen kişi çok, nasıl bir taraftar olucak merak ediyorum

Bu maçta sanırım Fowles ve Şebnemde oynayacak eğer oynarlarsa rahat almamız gerekir bu maçı. Takımda genç Burcu var ki umarım onu seneye kadroya katarız önemli bir oyuncu. Bunun dışında birde Paris var ki Fowles oynarsa onu çok rahat durdurur...Umarım kazanırız.

Fowles ve Şebnem'in oynayacağına çok sevindim. Özellikle UMMC maçına çıkabilecek durumda olmaları ayrı bir sevindirdi.

Adana TV de maç. Herkes linki bulabilir diye paylaşma gereği duymuyorum. İnşallah bu maçı alırız ve yolumuza devam ederiz. Hazır Kayseri Kaski de bir yenilgi almışken bu fırsatı kaçırmamamız gerekiyor.