Adana Engelliler - ENGELSİZ ASLANLAR

Can Sedat Hocaya kalmış birşey artık o. Benim bildiğim Karabük maçında kontenjandan dolayı oynayamadı Filipski'ye şans verdi Sedat hoca, oynamasına engel bir durum yok diye biliyorum. Bu maç büyük ihtimalle Peter oynar benim fikrim.
 
Bazı yabancı oyuncuların kadro dışında bırakılması gönülden gelen birşey değiş arkadaşlar.

Şampiyonlar liginde oynayabilmesi için oyuncuların ligde belli bir yüzdeyi ulaşmaları gerekiyor.Atıyorum ligdeki maçların yüzde 50'si gibi.IWBF'in bu kuralı yüzünden de hoca 5 maç Petr diyorsa 5 maçta Filipski'yi kadroya alıyor.Türkler her maç kadroda oldukları için problem olmuyor.
 
Arda bilmediğimiz bir şey daha öğrendik sağol valla. Ben konuda biraz cahil olduğum için sallıyorum boyuna :) . Demek Şampiyonlar ligi için sınır var vay anasını ya.

Bu spor ile ilgili bilmediğim bir şeyi öğrenincce çok mutlu oluyorum nedense, Arda daha sık bekliyoruz.
 
Geçen seneden daha zayıf bir görüntü çizdiler Şamil.Karabük ve ya Yalova gibi zorlayacaklarını sanmıyorum ben.
 
İç sahadaki maçlarımızda anlık skor ( anlık derken periort skorlarını canlı geçerim :) ) canlı canlı fotoğraf ve video koyacağım siteye. İlk denemesini Karabük maçında yaptık.

Adana'da izleyecek arkadaşlar varsa maçı Fotoğraf bekliyorum ufak çaplı bi arşivimiz olsun. Malum resmi sitede bile fotoğraf çok nadir oluyor sandalye maçlarında.

Bakalım istediğm gibi giderse ufak çaplı bir multimedya arşivimiz olur.
 
Güzel maç oldu, işin teknik taktik bölümüne girmeyi isterdim fakat maçı pek takip edemedim :)

Bu arada Sedat Hoca; sen harbiden ADAMSIN ;)

Olmasa milyon dolar cebinde...
 
İstanbul´da yolu Ahmet Cömert´e düşen taraftara söyleyecek sözüm yok zaten. Yalnız, orada bile zaman zaman 20-30 kişiye oynanan maçlar varken Mersin´in yaklaşık 20 kişiyle Adana´ya Engelsiz Aslanlar´a destek olmaya gitmesi çok güzel bir olay.

Başta Mersinliler olmak üzere Adana´da Engelsiz Aslanlar´ı yalnız bırakmayan herkesin yüreğine sağlık.

Sedat Hoca ile ekibine ben teşekkür etmekten yorulmadım, onlar da teşekkür ettirmekten yorulmadı. : )
 

Üst