Adana'da 2 gün

Namağlup olarak dünya ve avrupa şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli sandalye basketbol takımımız 13 nisan ve 14 nisan günlerinde Adana'da Adana engelliler basketbol takımıyla 2 resmi lig mücadelesine çıkacak.

Sanırım 2 güzel gün geçireceğiz.Güzel sonuçlanır ve mutlu mesut yollarız takımımızı.

Engelsiz Aslanları bide yakından görelim bakalım
Yanlız bırakmayalım gidelim bencede saatlerini merakla bekliyoruz Arda abi tabi okul saatine denk gelmezse

Maçlar Yüreğir spor salonunda pazartesi ve salı günleri saat 16.00 da.

3 gündür İstanbulda olmam nedeniyle kafam baya gitti hele derbiden sonra kendimden geçtim.Bugün sabah döndüm Adana'ya 2 saat uyku çekecem sonrasındaki 2 günümü takıma ayıracam.Akşamda güzel bir organizasyon olacak.
Adana ve çevre illerin katılımını bekliyoruz.

Bugünkü maça gelmem zor biraz hastayımda hem sesimde kısık yani bugün gelsemde tezahürat yapamam. :) Ama yarın mutlaka orada olmaya çalışacağım.

Kasım Gülek köprüsünün altından (Groseri karşısından 083 nolu otobüsler)
Çarşıdan Dörtyoldan Kiremithane meslek lisesi dolmuşları
Baraj yolundan 112 numaralı belediye otobüsü ve 087 nolu turuncu arabalar geçiyor :)

Çok güzel 2 gün geçti takımla beraber.2 güzel maç oldu fazla fark olmadan eğlendik.Bu maçlarda takımı değerlendirmek çokta doğru olmayacak.

2 gün içinde takımdan en çok duyduğum konu ise taraftardı.Bende daha fazla söylemiyecem çünkü bir gurup insanın sürekli ağzında bu.Bende artık utanıyorum umarım bir gurupta olsa utancındanda olsa gider artık..
154838PH_295.jpg

İki günden kalan güzel bir resim..

Çok güzel bir maç oldu.. İyi ki de gittim.. Bir yanlışlık yoksa 7 Haziran'a 1 maç daha var sanırım mutlaka gideceğim bu sefer daha kalabalık gitmeye çalışacağım -dün tektim- Engelsiz Aslanlar herşeyin en iyisine layık.. Onlara dün bir kez daha hayran oldum hepsi çok sempatik ve cana yakındı.. Kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum Dünya Şampiyonlarını çok yakından gördüm diye.. 8) Arda'nın Bayan Basketçilerimizle olduğu gibi Engelsiz Aslanlarımızlada arası çok iyi kıskanmadım desem yalan olur bu adamda şeytan tüyümü var nedir.. :) 8)

Takım bildiğimiz gibi kazanmaya, İzmir BB.´nin nağmağlup rekorunu kırmak için emin adımlarla yoluna devam ediyor. Teşekkürler Engelsiz Aslanlar...

Takım ne yazık ki bu sezon Ankara´ya gelmeyecek. En azından Saadet 7 Haziran´da takım yine Adana´ya gelecek diyerek yüreğime su serpti. Umarım bir terslik olmaz da Arda´ya verdiğimiz sözü tutarız.

Bu arada Arda´daki şeytan tüyü konusunda yorum yapmayayım. Tehlikeli adam bu Arda Öztürk. : )

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
rekoru geçmek için kaç maç kaldı önümüzdeki maç ne zaman ve nerede?:D
Yanlış hatırlamıyorsam yolumuz uzun Okan. Yaklaşık 2 sezon daha yenilmeden yolumuza devam etmemiz gerek.

Arda Bey "ah Onur Yavuz ah" demekle olmuyor bu işler. : ) Adana´ya gelince abi salon hemen şurada, yürüyelim demek yok. : )