AROMA ERKEKLER 1. LİGİ
4. HAFTA MAÇI
GALATASARAY
HALKBANK
Tarih 30.10.2011 17:30
Yer BURHAN FELEK SPOR SALONU
4. HAFTA MAÇI
GALATASARAY
HALKBANK
Tarih 30.10.2011 17:30
Yer BURHAN FELEK SPOR SALONU
Celitansi nasil iyi takip edecez onu bilemiyorum.Zaten takip edilemedigi icin Celitans.
Yine yabancı konusunda sıkıntı yaşayabileceğimiz bir maç.Keşke fb ile bu maç 2 yabancı oyuncumuz geldikten sonra oynansaydı.Bence 2 maçıda alırdık.Bu maçı kazanmak zorundayız.Salon bizim ama taraftar desteği çok olmayacaktır (yanılırım inşallah).Güzel bir maç bizleri bekliyor zevkli,çekişmeli...Kazanan taraf biz oluruz umarım.
Volley Lube'i yenmek gerçekten zordur.Onlar zoru başardılar.Ama Lube buraya 3-0 için gelmiş çok belliydi.Maçı bende izledim.2-0 olunca zaten şoktan çıktılar ve maç 2-2 ye geldi.Sonunu getiremediler bunlarda olacak şeyler voleybolda.İvan büyük oyuncu ama yaşı itibarı ile elbette sene sonuna doğru yorulacaktır.Biz sezonun 2.yarısındaki fenerbahçe maçını kesinlikle kazanıp taraftarı salonlara çekmeye çalışmalıyız.Çünkü playoff da taraftar çok önemli bir yere sahip bizim için.Ben Yarı final'i kesinlikle görüceğimize inanıyorum.Şampiyonluk için taraftarda baskı yaparsa neden olmasın ! Halkbank maçlarından nereye geçtik