AEVL 4.hafta Galatasaray-Halkbank

Bence kolay geçmesi gereken bir maç. Halkbankasının Celitans'dan başka ciddi bir silahı yok. Celitans'ı iyi takip edersek rahat alacağımız maç olur.

Halkbank'ı Avrupa maçında izledim iyi oynamışlardır IBB maçındaki görüntülerinden baya uzaklardı o maçta zevkli bir maç olur, Fb maçındaki gibi oynarsak alırız zor da olsa.

Celitansi nasil iyi takip edecez onu bilemiyorum.Zaten takip edilemedigi icin Celitans.

Ne olursa olsun. Sonuçta tek bir kişi. İyi blok takip edersek Celitans'ı oyundan düşürebiliriz. Ne kadar Celitans'da olsa bir Milijkovic değil. Ayrıca Milijkovic'in yanındaki Marshall'da yok Celitans'ın yanında. Puan vermeden yeneriz diye düşünüyorum.

AEVL | 4.Hafta Galatasaray Yurtiçi Kargo - Halkbank

Tarih : 30.10.2011 Pazar
Saat : 17:30
Salon : Burhan Felek (Üsküdar - İstanbul)
Yayın : SportsTV

Salonda olacağım. Celitans'ı durdurabilirsek bizim için rahat geçeceğini düşündüğüm bir maç. Ayrıca FB maçındaki kadar servis hatası yapmaz isek çok sevineceğim. :D

Yine yabancı konusunda sıkıntı yaşayabileceğimiz bir maç.Keşke fb ile bu maç 2 yabancı oyuncumuz geldikten sonra oynansaydı.Bence 2 maçıda alırdık.Bu maçı kazanmak zorundayız.Salon bizim ama taraftar desteği çok olmayacaktır (yanılırım inşallah).Güzel bir maç bizleri bekliyor zevkli,çekişmeli...Kazanan taraf biz oluruz umarım.

Yine yabancı konusunda sıkıntı yaşayabileceğimiz bir maç.Keşke fb ile bu maç 2 yabancı oyuncumuz geldikten sonra oynansaydı.Bence 2 maçıda alırdık.Bu maçı kazanmak zorundayız.Salon bizim ama taraftar desteği çok olmayacaktır (yanılırım inşallah).Güzel bir maç bizleri bekliyor zevkli,çekişmeli...Kazanan taraf biz oluruz umarım.

Fenerbahçe maçı için o kadar emin değilim ama Halkbank'ı çok daha rahat yenerdik diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi Celitans'ı durdurabilirsek çok rahat bir maç olacak bence.

Bu arada Fenerbahçe'nin Lube Banca Marche Macerata ile yaptığı maçı seyrettim de; Şampiyonluk ümitlerim biraz azaldı diyebilirim. Bu Ivan insan falan değil!

Volley Lube'i yenmek gerçekten zordur.Onlar zoru başardılar.Ama Lube buraya 3-0 için gelmiş çok belliydi.Maçı bende izledim.2-0 olunca zaten şoktan çıktılar ve maç 2-2 ye geldi.Sonunu getiremediler bunlarda olacak şeyler voleybolda.İvan büyük oyuncu ama yaşı itibarı ile elbette sene sonuna doğru yorulacaktır.Biz sezonun 2.yarısındaki fenerbahçe maçını kesinlikle kazanıp taraftarı salonlara çekmeye çalışmalıyız.Çünkü playoff da taraftar çok önemli bir yere sahip bizim için.Ben Yarı final'i kesinlikle görüceğimize inanıyorum.Şampiyonluk için taraftarda baskı yaparsa neden olmasın ! Halkbank maçlarından nereye geçtik :)

Volley Lube'i yenmek gerçekten zordur.Onlar zoru başardılar.Ama Lube buraya 3-0 için gelmiş çok belliydi.Maçı bende izledim.2-0 olunca zaten şoktan çıktılar ve maç 2-2 ye geldi.Sonunu getiremediler bunlarda olacak şeyler voleybolda.İvan büyük oyuncu ama yaşı itibarı ile elbette sene sonuna doğru yorulacaktır.Biz sezonun 2.yarısındaki fenerbahçe maçını kesinlikle kazanıp taraftarı salonlara çekmeye çalışmalıyız.Çünkü playoff da taraftar çok önemli bir yere sahip bizim için.Ben Yarı final'i kesinlikle görüceğimize inanıyorum.Şampiyonluk için taraftarda baskı yaparsa neden olmasın ! Halkbank maçlarından nereye geçtik :)

Elbetteki zor. Lube Banca, Trentino ve Cuneo'yu yenmiş takım. Stankovic gibi bir orta oyuncu sadece servis atmak için oyuna girdi. Gerisini düşün işte. Aslında Savani servislerini içeri atabilse idi maçı kazanabilirlerdi. Herneyse.

Henr Bell Cisnero'da milli takımdan dönüp takımımıza katıldığında gücümüz iyice artacak. Hiç olmazsa Fenerbahçe'den sonra şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Sen en az yarı final bekliyorum diyerek çok kötümser davrandın. Bence final şansımız %90! Çünkü şu Halkbank maçı Bell'siz çıktığımız son maç olacak. Bu maçı da kayıpsız atlatırsak hatta kayıplı bile atlatsak eksiklerimiz tamamlandığında ligi rahatça ikinci bitirebileceğimizi düşünüyorum. Hatta Fenerbahçe'ye sahamızda güzel de bir sürpriz yapabiliriz. İlk iki kesin gibi bir şey bence. İlk iki biz ve Fener olunca onlar ile finale kadar karşılaşma ihtimalimiz kalmıyor.

Sonuç olarak ben finale kesin gözü ile bakıyorum. İnşallah yanılmam!

İnşallah yanılmazsınız... :) tabii ki bende çok isterim finale çıkmak takımımada çok güveniyorum yarı final derken garanti yarı finale çıkacağımızdan bahsetmiştim :) orada fenerbahçe vs vs takımlar gelir onu o zaman konuşuruz ama ben diyorum ki taraftar baskısı altına alalım (baskı derken destek anlamında) takımı o zaman şampiyonluğun en büyük adayı oluruz diyorum.Çünkü bizim takım bence Türk kadro açısından çok daha iyi yerlerde gibi duruyor.