AEVL 5. Hafta | 4 Eylül Belediye - Galatasaray Yurtiçi Kargo

İlk seti aldıktan sonra elimizdeki setleri bir bir vermişiz.Fenerbahçe'yi,Halkbank'ı anlıyorum ama bu mağlubiyetin açıklaması yok.

Yabancılarla filan alakası yok şu yenilginin, şu kadroyla her türlü yenmen lazım, geçen sene de Fener'e karşı ve bazı büyük maçlarda iyi oynarken ufak maçlardaki yenilgilerden sonra bu maçın da böyle bitmesi, Plevne'ye 3-2 yenilmemiz sorunun tamamen motivasyon ve koçla alakalı olduğunu göstermeye yeterli sanırım?

ışık hocanın artık ayrılma zamanı geldi ne olur o da bizi gökhan edman gibi kanser edip gitmesin istifa etsin lütfen

Bu sene voleybolu takip edemedim/edemiyorum pek. Geçen seneye göre daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum. Daha erken sanırım bunları düşünmek için; ama daha sağlam ilerlemek lazım sanki.

Hidalgo haksız yere kırmızı yemiş diyorlar. Hidalgo'nun üstüne Kemal'de kırmızı yese biz bu maçı güle oynaya kazanmalıydık! Voleybol magazin "4 Eylül Belediye siftahı Galatasaray ile yaptı." diye manşet atıyor. Delirmemek elde değil! Tanju Çiçek'e bire-bir katılıyorum. Işık hoca bence de yetersiz! Daha önce de söyledim; Bize maçı kenardan oyuncular ile birlikte oynayan, hoplayan, zıplayan, bağıran, çağıran, hırs küpü bir hoca lazım. Guidetti gibi, Castellani gibi, hatta Nesic gibi! Yoksa Işık Hoca'nın eline Fenerbahçe'nin kadrosunu verseniz şampiyonluk zor. Zira bu kadroyu Demeter'in elinde de gördük. Hoca çok çok çok önemli bu sporda.

Orkun Darnel birşeyler yapar umarım çok geç olmadan. Arkas, Halkbank, Ziraat Bankası ve hatta İBB bu kadar zayıflamışken en azından CL ye gitmeliyiz bu sene!

Ümit Hoca'lı takımı özlüyorum ben.

Keşke o yapıyı bozmasaydık.

Hep bir umutla maç izleten bir erkek takımımız vardı, avrupada yıllar sonra çeyrek final oynamıştık. Yıldızlarımız yoktu ama sonuna kadar mücadele eden bir takım vardı. O yıla dair çok maç hatırlıyorum, ama ondan sonraki sezonlara dair zihnimde yer eden çok fazla şey yok. Birde o sene taraftar olarak da çok daha iyiydi sanırım. Galatasaray taraftarı da başarı ister elbet ama Fb taraftarı gibi başarı aşığı değildir, mücadeleye inandığı sürece yanında olmasını bilir. O yüzden bize önce o lazım, inandırsınlar, ama ben kendi adıma artık bunun Işık hoca ile olacağına inanmıyorum.

Rus Milli takiminin hocasi veya Rus voleybol kluplerinden coachlar,oyuncular getirmek lazim..Dunyada voleybolda ekol olmus ulkelerden biri olan Rusya'dan alacagimiz sporcu ve antrenorlerin Turk oyuncularla birlesimi bence hem gelisim hemde zirve adina buyuk katki saglayacaktir.

Işık hoca artık gerekeni yapmalı.Olmuyorsa çok ısrar etmeye gerek yok.Bunu bu maça özel söylemiyorum çünkü artık bu takımın kimliği oldu bu tür yenilgiler.Güçlü takımlara karşı oynanan iyi oyundan sonra saçma sapan yenilgiler gelmesine alışmıştık fakat bu yıl hedef maçlarımızda da kötüyüz.Yabancı sıkıntımız var tamam ama yıllardır ben oyun anlamında hiç bir gelişme göremedim.Herkes gibi bende Ümit hocanın Krnic li takımını özlüyorum.Avrupa kupası getirmesine ramak kalmıştı o kadronun.Her şeyden önce takımın pes etmeyeceğini ve Galatasaray adı tabela yazarken her şeyin mümkün olabileceğini biliyorduk.Ama Işık hoca hala yerinde sayıyor.Antrenör önemini anlatmaya gerek yok en büyük örneği fb.İvan,Marshall vardı elinde ama Demeter hiç bir şey yapamadı Castellani nin takımı getirdiği noktayı görüyoruz.Aynı şey bizim içinde geçerli bu ligde her şey mümküniş yine playoff ta bitecek.Fb nin yaptığını bizim yapmamız da mümkün ama bizim de bir yerden başlamamız lazım değişime.

Işık hoca artık gerekeni yapmalı.Olmuyorsa çok ısrar etmeye gerek yok.Bunu bu maça özel söylemiyorum çünkü artık bu takımın kimliği oldu bu tür yenilgiler.Güçlü takımlara karşı oynanan iyi oyundan sonra saçma sapan yenilgiler gelmesine alışmıştık fakat bu yıl hedef maçlarımızda da kötüyüz.Yabancı sıkıntımız var tamam ama yıllardır ben oyun anlamında hiç bir gelişme göremedim.Herkes gibi bende Ümit hocanın Krnic li takımını özlüyorum.Avrupa kupası getirmesine ramak kalmıştı o kadronun.Her şeyden önce takımın pes etmeyeceğini ve Galatasaray adı tabela yazarken her şeyin mümkün olabileceğini biliyorduk.Ama Işık hoca hala yerinde sayıyor.Antrenör önemini anlatmaya gerek yok en büyük örneği fb.İvan,Marshall vardı elinde ama Demeter hiç bir şey yapamadı Castellani nin takımı getirdiği noktayı görüyoruz.Aynı şey bizim içinde geçerli bu ligde her şey mümküniş yine playoff ta bitecek.Fb nin yaptığını bizim yapmamız da mümkün ama bizim de bir yerden başlamamız lazım değişime.
Sevgili Ahmet,
Işık Menküer, gerekeni yapmayacaktır. Buna emin olabilirsin. Yabancı sıkıntısı var tamam da sadece Henry Bell gelince her şey bir anda düzelecek mi? Ben açıkçası Henry'nin katacağı olumlu etkinin de 3 hafta sonra geçeceğini düşünüyorum. Ama Henry'nin oynayacağı ilk maç olan İBB maçını merakla bekliyorum.

Sevgili Ahmet,
Işık Menküer, gerekeni yapmayacaktır. Buna emin olabilirsin. Yabancı sıkıntısı var tamam da sadece Henry Bell gelince her şey bir anda düzelecek mi? Ben açıkçası Henry'nin katacağı olumlu etkinin de 3 hafta sonra geçeceğini düşünüyorum. Ama Henry'nin oynayacağı ilk maç olan İBB maçını merakla bekliyorum.

Herşeyin birden düzelmesini kimse beklemiyor. Ancak şurası gerçekki; bizim takıma kenarda sahada oynayan oyunculardan daha çok yorulacak kadar hareketli, ateşli, hırslı ve kaliteli bir hoca gerekiyor. Nedim Özbey kaç yaşında bilmiyorum ama O bile bazen Işık Hoca'dan daha tepkli oynanan oyuna.

Bize Castellani gibi, Guidetti gibi hatta Nesic gibi bir hoca lazım. Fenerbahçe hariç yenildiğimiz tüm takımlardan iyi bir takımız. Ama hocasız bu kadar oluyor.

Bkz: Demeter'li Fenerbahçe, Castellani'li Fenerbahçe.