AEVL | GALATASARAY: 1 - Halkbank: 3

Demek ki hak etmiyoruz bu takım ile başarı yaşamayı...

Galatasaray sadece futbol kulübü değildir!

Uğur'a da sonsuz katılıyorum. Twitter'da, Facebook'da sürekli update atacağınıza bir de voleybol maçına gidin bakalım. Basket maçından çıkıp öteki salona koşturun. İki boğaz da orada patlatın.

birazda suçu yönetimde aramak var,saat 13te basket maçımız var,voleybol maçını saat 16'ya aldırsan ipekçiden otobüs kaldırsan kim gitmez ki ozaman maça ?

birazda suçu yönetimde aramak var,saat 13te basket maçımız var,voleybol maçını saat 16'ya aldırsan ipekçiden otobüs kaldırsan kim gitmez ki ozaman maça ?

Okan sen de haklısın ama son periyot basket maçından çıkarak voleybol maçının ilk setinin ortalarına yetişebilirsin. Ama ben görüyorum ki bir çok arkadaşımız imkanı olmasına rağmen her iki maça da gitmiyor. Ondan sonra da deplasmanı yaşıyoruz diyorlar.

Bu deplasmanı yaşatmamak için siz ne yaptınız peki? Bu takım ikinci maçta Ankara'da elenirse ne hissedeceksiniz? Bence üzüntüden çok vicdan azabı hissetmelisiniz. Zira orada 100-150 kişi olmuş olsak ne deplasman yaşardık, ne de şu maçı 2-0'dan çevirecez diye uğraşırdık.

Can, İstanbul´da ikamet edip hayatında Engelsiz Aslanlar´ın maçlarına gitmeyen onbinlerce taraftarımız varken, bu gençler Engelsiz Aslanlar için Yalova deplasmanına gitti. Keza zamanları olduğunda Burhan Felek´e de gittiler.

Belki buradan takip etme fırsatı varsa salona gitme şansı da var diyeceksin ki ama İstanbul şartlarını az çok bilmen lazım. Ankara´da bir maç için çekeceğin yol en fazla 1 saat iken İstanbul´da bu süre 3 saate kadar çıkabiliyor. Bu gençlerin yazılısı, sözlüsü varsa...

Ama ben görüyorum ki bir çok arkadaşımız imkanı olmasına rağmen her iki maça da gitmiyor. Ondan sonra da deplasmanı yaşıyoruz diyorlar.

Onur, bu takim sezon basindan beri bir avuc kisiye oynuyor.Tamam kiziyoruz belki istikrarsiziz ama bu takimi istikrarli bir hale getirebilmek icin taraftar ne yapti allah askina? Dikkat edersen lafim gidemeyenlere degil,gitmeyenlere.

Velev ki hepsi senin belirttigin organizasyonlara katildilar,bu onlara bu maci pas gecme hakkini mi veriyor?Ha sozluleri,yazililari varsa sanirim kalmayi hedefliyorlar, cunku sabahtan beri bilgisayar basindalar.Yazililari Twitter uzerindense bilemeyecegim tabi!

Bu kisilerin "Galatasaray deplasmani yasiyor" lafini bu kadar rahat soylemeye hakki yoktur.Bu durumdan dolayi vicdan azabi cekmiyorlarsa diyecek hic bir seyim yok.

Bu durum icin kulubun ne kadar sucu varsa taraftarin daha cok sucu vardir. Pekala taraftar kendi icinde de organize olabilirdi.Abdi ipekci'den kalkacak bir otobus ikinci sete rahatlikla yetisirdi. Ama tekrar etmek istiyorum ki benim sozum firsati olup da her iki maca da gitmeyenlere,sonra da burada hic bir sey olmamis gibi yazi yazanlara.

Galatasaray'in futbol disi branslarina uvey evlat muamelesi yapan herkese selamlar olsun!