Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Soner Mezgitçi'ye Galatasaray ne yaptı bilmiyorum ki.. Bu kadar mı Galatasaray düşmanı olunur..
Oynadığı takım değişiyor ama tavırlar değişmiyor..
Neyse son sette ağırlığımızı koyunca Fenerbahçe göçtü..
Ne mutlu maça gidebilenlere.
Ne güzel de oluyor fenere de koyması... Hepsini alnından öpüyorum. Özellikle Zhekov'u çok beğendim izlediğim bölümlerde, sonlarını izleyemedim maçın ne yazıkki...
Bütün oyuncular gireni çıkanı fark etmez hepsi elinden gelenin en iyisini yaptı. Evet bizim kadromuz Fenerbahçe dahil 4 takıma göre çok daha zayıf ama bizim de voleybolun doğrularını yapan, voleybol severlere iyi bir voleybol seyrettiren ve bunu mücadele ile süsleyen bir takımımız var. Eğer buna önümüzdeki senelerde kaliteyi de katarsak o zaman işte şampiyonlulardan söz edebiliriz ama ne olursa olsun şu takım alkışı ve desteği sonuna kadar hak ediyorlar. Fenerbahçe bizi uyutmasaydı bu maç 3-0 hadi bilemedin 3-1 biterdi ama biz Fener'i 5 sette yenmeyi seviyoruz.
Bütün takıma tebrikler, özellikle de Zhekov sakatlanınca son sette üzerine düşen büyük sorumluluğu hakkıyla yerine getiren Caner'e ayrıca tebrikler.