AEVL | Galatasaray - Fenerbahçe 3-2

Beni yanıltmaya takıman, "gelin gelin yenecez kesin "diyip yüzüm ak çıkarmayan takıma, Arslanı morartan takıma, Soner denilen kabadayıya haddini bildiren takıma,fenerbahçeli oyunculara sarı kart göstermeyen hakemi kapak eden takıma TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ! HEP BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI İSTEYİN !
YAŞASIN GALATASARAY !

(Taraftar olarakta çok iyidik, ama oraya küçük bir ayrıntı olarak değiniyorum ÇÜNKÜ HEP BÖYLE OLMAMIZ GEREK ! )

Oyuncularımızı tebrik ediyorum. 3-0 bile alabilirdik ama böyle daha heyecanlı oldu. Gerçi Gstv bildiğin kasıp durdu 2dkda bir. Pasör tam cuk oturmuş. Smaçörlerimizden de böyle kritik maçlarda mutlaka 2 tane çıkan oluyor. Takımımızın potansiyeli bence çoğu kişinin düşündüğünden de daha yüksek. Ayrıca Fenerden kadro olarak da daha iyiyiz bana kalırsa.

Güzel bir galibiyet. Erkek voleybol takımımız bizi gururlandırmaya devam ediyor ama taraftar olarak bir şekilde voleybola ilgiyi çekmemiz lazım. Basketboldaki gibi seyirci potansiyeli bir türlü olmuyor. Bir sıçrama yapmak lazım.

Ne güzel de oluyor fenere de koyması... Hepsini alnından öpüyorum. Özellikle Zhekov'u çok beğendim izlediğim bölümlerde, sonlarını izleyemedim maçın ne yazıkki...

Zhekov = Xavi

İyi oyuncu belli ama özellikle ortadan hücumlarda attığı paslar biraz kısa kaldı. Servisleri çok iyiydi özellikle ilk sette, sonra biraz duruldu.

Saygılar.

Bu galibiyet beni tatmin etmedi şahsen.

Çok iyi manşet karşıladığımız , çok iyi hucüm ettiğimiz bir maçta 2 set verdik. Zhekov çok iyi bir pasör ama orta oyunculara attığı paslar çok kötü. Barca ve Nemer bildiğimiz gibilerdi zaten ama tek anlamadığım nokta Kemal'de Işık Hoca neden bu kadar ısrar ediyor. Son haftalar çok formsuz yerine Volkan Güç ve Sinan Cem düşünebilir. Bence ikiside Kemalden daha iyi oyuncular.

Son olarak yedek pasör Caner'e gelelim. 5.sette takımı çok iyi yönetti. İlk maçtada takımı çok iyi yönetmişti orta oyuncuları Zhekov'a göre daha iyi oynatıyor , Caner ve Zhekov farklı tip pasörler ve birbirlerini iyi tamamlıyorlar.

Beni tatmin etmemesine rağmen sonuçta Fener galibiyetiydi çok sevindim.

Tebrikler aslanlara.

İki set vermemiz kötü oldu açıkçası bir üç puan almak vardı. Arkas Halkbank maçı sonrası Halkbank ile puanları eşitleyebilirdik ama olsun neticede feneri yendik. Keşke bu maç haftasonu olsaydı o zaman salonda dünkünün üç katı kadar insan olurdu.

Tebrikler takıma.Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu amacıyla kurulan takıma 2 maçta 1 puan verdik diye üzülüyoruz.Play-off'ta bir şeyler yapmak lazım artık.Zamanı geldi.