Ahmet Dedehayır?dan Açıklamalar

Abi adam çıkıp resmi sitede adamın kendi içinde yasadıkaları konusunda açıklama yapmaz elbette. bunlar görüşülmüştür, konuşulmuştur. Kimseden icazet almayız demesi de kendince doprudur. Geçen sene adam bas bas gelin diyordu kaç kişi geldik. Sadece Fener maçında salonu doldurmak bize icazet hakkı vermiyorn ne yazik ki. Çok kırgın olduğu kesin adamın. Şu takıma geçen sene ne kadar yalnız bıakıldı sende biliyorsun.

Şimdi, Gurovic!i alınmış zorluklarla daha gelelim 4. gün adamın siyasi duruşu konuşuluyor, kampanyalar yapılmaya çalışılıyor. Ee bende basket şubesi başında olsam baya üzülür, kırılırdım.
 
Şu Ahmet Dedehayır'ı eleştirenleri anlamıyorum ne istiyorsunuz adamdan.Gittigi her yerde GS durusunu en iyi şekilde gösteriyor.Acıklamalarda da bi terslik görmüyorum görüstür bu.Kimse kimseyi yargılayamaz.
 
Guroviç hatalar yapmış olabilir, belki ülkemizde de yapacak ama önyargılı ifadeler hele ki Kaan Kural gibi bir yazara yakışmamış, oyuncu hakkında bilgilendirmenin ötesinde şimdiden bir kışkırtma havasına bürünmüş ki bunu neden yapar bir Galatasaraylı yazar anlayamıyorum. Tanıdığım Kaan Kural o yazıdaki bazı ifadeleri söyleyecek biri değil.
 
Bir gün önce Umut Avcı'nın fanatik yazısına bakın, bir gün sonra Kaan Kural'ın yazısına bakın.Açıklama yapmak gerekiyordu ve yapıldı da ne söylediği değil amacın ne olduğu benim daha önemli şu durumda.

Amaç: Guroviç'i Türk Medyasının alçak oyunlarına yem etmemek.
 
Yine bir söz vardır ağzıyla kuş tutsa yaranamamak gibi;
Ahmet Dedehayır ağzıyla kanarya tutsa yine yaranamayacak bazı arkadaşlarımıza sevmeyebilirler ama birşey diyemem.Ben yaptıklarını olumlu buluyorum işinde başarılı buluyorum.Görevini en iyi şekilde yapıyor.Sevgiler Adnan Polat,Sevgiler Ahmet Dedehayır sizlerle gurur duyuyorum.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yine bir söz vardır ağzıyla kuş tutsa yaranamamak gibi;
Ahmet Dedehayır ağzıyla kanarya tutsa yine yaranamayacak bazı arkadaşlarımıza sevmeyebilirler ama birşey diyemem.Ben yaptıklarını olumlu buluyorum işinde başarılı buluyorum.Görevini en iyi şekilde yapıyor.Sevgiler Adnan Polat,Sevgiler Ahmet Dedehayır sizlerle gurur duyuyorum.

: ) devam.
 
valla fener medyası falan diyoruzya ( öyle bi medyanın varlığandan eminim )
gerek yok ya fener medyasına falan bizim belimize kazmanın değmesi için gerek yok kimseye burada galatasaraylılığına kefil olduğum insanlar bile şampiyonluğa inanmıyor ve malesef bide bunu marifet gibi ben dedim hep derim değil guroviç kobe gelse gene derim edasılyla marifetmiş gibi söylüyolar ne var arkadaşlar herkezden önce biz inansak ona göre desteklesek ateşlesek takımımızı kim şampiyon olacak efesmi telekommu bizim kadromuz bunlardan dahamı kötü diyelim ki oyle biz iananmazsak sahada top oynayanlar inanmazsa ne olacak hep en iyi kadromu şampiyon oldu, ki bizim kadromuzda büyük oyunculardan kuruldu neden olmasın beni üzen bizdeki galatasaraylı kardeşlerimdeki inançsızlık ısrarla ve inşallah bu sene ŞAMPİYONluğa sonuna kadar inanıyorum ben
 
Gökçe,

Eger Galatasaray yöneticisi bir açıklama yapıyorsa çıkıp dogru düzgün açıklama yapıcak. Önemli olan ordaki amaç deyip konunun içinden çıkamazsın. Kalkıp basın toplantısında bana Guroviçle Hagiyi kıyaslamıycak. Bir taraftar olarak ben tabi ki agresif, kazanma hırsı üst düzeyde olan bir oyuncu isterim.

Bir haftadır okuyorum çeşitli yerlerde adamın ne ırkçılığı kaldı ne faşistliği. Zerre kadar anlamam bu işlerden beni de ilgilendirmez. Senin dediğin gibi bence de konuşulmuştur bunlar. Oraya çıkıp saçmalamaktansa "Biz bunları aramızda hallettik. Bu yersiz eleştirilere sahada cevap vericez o zaman da herkes görecek Guroviçin nasıl bir oyuncu oldugunu." dese aslında hersey biticek. Açıkçası bence komik bir açıklama ve bugüne kadar bu adamın daha bi tane elle tutulur açıklamasını göremedim.

Kimseden icazet almam sözüne de gelirsek eger. Burası Galatasaray Spor Klübü. Dedehayırın babasının çiftliği değil. Taraftarın isteği her zaman öenmlidir.
 
Semih abiye sonuna kadar katılıyorum bu konuda.Bizim iç işlerimize kimse karışamaz demiş ama sene başında Erman hoca konusunda nasıl karışıldığını da gördük.Bu açıklamasından sonra bi nebze bile rahatlamadım Gurovic konusunda.Bu sene çok zor geçicek bizim için eğer Ahmet Dedehayır da krizi böyle yönetmeye çalışıcaksa yandık...
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yıllar Sonra Galatasaray'ın haklarını savunan,Basketbol takımına büyük yıldızlar getiren büyük bir isim AHMED DEDEHAYIR.

Zaten o işi yapsın diye orda duruyor sayın yöneticimiz. Geçmiş Beni İlgilendirmez.Tabiki İyi transferler yapmak için orda.
 
Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":22nyruvf]Yıllar Sonra Galatasaray'ın haklarını savunan,Basketbol takımına büyük yıldızlar getiren büyük bir isim AHMED DEDEHAYIR.

Zaten o işi yapsın diye orda duruyor sayın yöneticimiz. Geçmiş Beni İlgilendirmez.Tabiki İyi transferler yapmak için orda.[/quote:22nyruvf]
Geçen sene çok başarılı olduk.3 kupa aldık,oyuncularımız istatistiki değerlerde en üstteydiler,salonlar doldu,hakemler canımızı yakmadı karşıyaka maçı yaşanmadı edit edit
 
Kaan Kural'ın yazısı gayet normal bir degerlendirme yazısı, eleştirelecek nesi var anlayamadım dogrusu. Guroviç G.Saray'a degil de herhangiş başka bir takıma da gitse, aynı seyler yine yazılırdı. Olayın G.Saray'la bir ilgisi yok. Gereksiz fatura cıkarma cabası sezinledim biraz.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yalan Dedehayır'dan başkası yalan.Sevgiler,Saygılar ..
Padişahım sen çok yaşa! durumuna geldik herhalde...Ahmet Dedehayır geçen sene klubümüzün hakkı defalarca federasyon ve hakemler tarafından gasp edildiğinde neredeydi.Ligin belki kaderini değiştirecek Hosley olayında neden aylarca kimseye bir açıklama yapılmadı?.Bu transferi engelleyenler bizim olası uleb ve lig şampiyonluğumuzu engellemişlerdir. Garnett takasıyla Boston'un nasıl şampiyon olduğunu hepimiz gördük.Bu transferde bize bu etkiyi yapacaktı.Burada sorumluluk elbette Ahmet Dedehayır'a aittir.
 
Galatasaray Basketbol Takımlarında oyuncular paralarını sorunsuz alıyorsa,
-Sezon başında Taraftar Şampiyonluktan bahsediyorsa,
-Alınan yabancı oyuncular taraftarı mutlu ediyorsa,
Ahmet Dedehayır benim için KRAL'DIR ..
 

Üst