Can kardeşim 240 ytl benim bir yıllık yemek param ünideki umarım kinaye yapıyosundur..
Semih Ural' Alıntı:Ben bu fiyatlara gelmem. Mesela normal maçlar 50, Avrupa 75, derbiler de 100 olsun. Bizim gibi taraftara ucuza maç seyretmek yakışmaz.
Ne de olsa NBA yıldızları kadromuzda. Türkiyede milli gelir kişi başı 2.500.000 $. Salon zaten şehrin en işlek caddesinde. 30 yıldır kapalı gişe oynuyoruz basketbol maçlarımızı.
Ben beğenmedim fiyatları. Zam yapılsın.
İşte bilet fiyatları böyle olursa ( Mac günü , saati yerinde olursa ) her mac salon dolar . Ama bunu düşünen bir zihniyet yok !!Gökce Başaran' Alıntı:Normal Lig Maçları
Tam: 5 YTL
Öğrenci: 3 YTL
Derbiiler:
Tam:10 YTL
Öğrenci: 7 YTL
Avrupa Maçları
Tam:7.5 YTL
Öğrenci:5 YTL
Bu kadar basit. He kombineleride biraz ucuz tutmaları lazımdı bu fiyat politikasına göre.
Eren Aydın' Alıntı:Erdal üniversiteye gidince görürsün.İstanbulda yemek 75 kuruş marmarada 1.5 ytl.Bunlar bildiğin 4 parça yemek fiyatıdır.Kimseye yalan borcum yok benim!!
Erdal Icelli' Alıntı:[quote="Eren Aydın":q5bf2dp6]Erdal üniversiteye gidince görürsün.İstanbulda yemek 75 kuruş marmarada 1.5 ytl.Bunlar bildiğin 4 parça yemek fiyatıdır.Kimseye yalan borcum yok benim!!
Eren Aydın' Alıntı:hehe can kardeşim hehe..
Eren Aydın' Alıntı:Canım kardeşim sırf benim kitap masrafım ilk dönemlik 210 ytl tuttu ki üniye gidenlerin çoğunun bu kadardır.Sen babandan bunun üzerinede bi de 240 ytl kombine parası istermisin? Şahsen ben istemem.Benim gibi düşünenlerde zaten bedava olsun demiyoruz diğer takımlar gibi kademe kademe olsun.100 veya 150 ytlden başlasın hiç değilse.Ayrıca 240 kombineye ödüyosun yol parasıda var yemek parasıda var.İstanbulda öğrenci olarak yaşamadığın içi az gelir sana 240...