E
Emin Doğanca
Misafir
Zaten böyle uygulamalar yapıldığı zaman bin - bin beş yüz kişi geliyor . Aslında düşünülse iyi olur ama .......Fatih Kutlu' Alıntı:gene 5 ytl ve 2 3 maçlık kombinelere döner seyirci gelmezse
Zaten böyle uygulamalar yapıldığı zaman bin - bin beş yüz kişi geliyor . Aslında düşünülse iyi olur ama .......Fatih Kutlu' Alıntı:gene 5 ytl ve 2 3 maçlık kombinelere döner seyirci gelmezse
Gökce Başaran' Alıntı:Normal Lig Maçları
Tam: 5 YTL
Öğrenci: 3 YTL
Derbiiler:
Tam:10 YTL
Öğrenci: 7 YTL
Avrupa Maçları
Tam:7.5 YTL
Öğrenci:5 YTL
Bu kadar basit. He kombineleride biraz ucuz tutmaları lazımdı bu fiyat politikasına göre.
katılıyorum çünkü ben avrupa yakasında olmama rağmen ayhan şahenk e 3 vasıta abdi ipekçiye 2 vasıta ile gidiyorum anlayın artık :roll:Çağlar Şentürk' Alıntı:Abdi İpekçi'de,Ayhan Şahank'te maalesef ulaşım açısından çok zor salonlar.Bizim gibi anadolu yakasından gelenler için 3 vasıta kullanmadan bu salonlara gitmek mümkün değil.Bence çözülmesi gereken bu ulaşım sorunudur.Ulaşım sorunu çözülmeden bileti ne kadar ucuz yapsakta o salonlar dolmaz.
katılıyorum çünkü ben avrupa yakasında olmama rağmen ayhan şahenk e 3 vasıta abdi ipekçiye 2 vasıta ile gidiyorum anlayın artık :roll:[/quote:3fmrwqsm]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Çağlar Şentürk":3fmrwqsm]Abdi İpekçi'de,Ayhan Şahank'te maalesef ulaşım açısından çok zor salonlar.Bizim gibi anadolu yakasından gelenler için 3 vasıta kullanmadan bu salonlara gitmek mümkün değil.Bence çözülmesi gereken bu ulaşım sorunudur.Ulaşım sorunu çözülmeden bileti ne kadar ucuz yapsakta o salonlar dolmaz.
Burak Barut' Alıntı:Madem bilet fiyatları bunlar yapılabilecek en doğru iş, belli stratejik noktalardan maç günleri otobüs kaldırmaktır.
o kolay yol güneşliden ayhan şahenkede varmı acaba :?Emin Doğanca' Alıntı:Sasıracaksınız ama bence Ayhan Sahenk'in ulasımı daha kolay (hele istinye üzerinden)