Aile Toplantısı - ÖNDER ÇİÇEKOGLU

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Sorular hemen hemen hazır topladım

Yigit selamlar Önder abiyle konustum herşey yolunda merak etme son gün yarın diyorum
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

flood olacak ama özür diliyorum

Röpörtaj soruları hazır ve yorumlarda hemen hemen hazır Önder Abinin cevaplanması bekleniyor lütfen bu saatden sonra soru yollamayın Önder Abi hakkında

İkinci olarak şuan Galatasaray Bayan Basketbol takımının degerli bir oyuncusuyla röpörtaj hakkında konusuyorum ondan onayı aldım ancak Mihriban hocadan izin gerekli onlada gerekli yazışmaları yapıyorum sanırım olacak :)

En yakın zamanda olumlu olumsuz bir cevap gelecek ve cevap olumlu olursa sizden soru alıp oyuncumuza iletecegim oda samimiyetle cevaplicak yeni süprizler icin hazırlıklı olun bu röpörtaj gercekleşirse ses getirecek!

İyi geceler
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Röpörtaj yarın sizlerle...
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Gerçekten de röportajda özellikle özel hayatıyla ilgili soruları içtenlikle cevap verip vermediğini çok merak ediyorum ;) :roll: 8) :shock: :p
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Utku Çapan":1i6j28w8]senin gibi 3 adam daha diye yalvarıyorum... forum için değil, dünya için istiyorum.

Dünyaya yazık be yaw ;)[/quote:1i6j28w8]

Eheh. Dünya bu kadar iyi olmayı hak etmiyor diyorsun yani abi.
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Renktaşlar neredeyse 4 5 gündür bi amaç peşinde koşturuyordum yazışmalar yaptım konusmalar geçti sonunda istedigimi elde ettim önümüzdeki hafta ''Aile Toplantısında'' hepimizin cok tanıdıgı sevdigi bir konuk var.

YASEMİN HORASAN

İlk başta Kaptana mesaj attım oda bekledigimden daha olumlu bir tepki verip seve seve tabiki ama önce Mihriban Hocadan izin alman lazım dedi bende anında Mihriban Hocayla irtibata geçtim.Aslında son olaylardan sonra biraz zorlanacagımı düşündüm cünkü hiç hoş olmayan yazışmalar olmuştu ama Mihriban Hoca gsbasket.org hiç bir kırgınlıgı olmadıgını söyleyip izin verdi.Ona bir kez daha teşekkür ediyorum.

Evet olayları gelişmeleri anlattım.Önder Abinin röpörtajı bu gece yayınlanacak ve 3 4 gün sonra Yasemin Horasan için soruları almaya başlicaz.Bizimde Galatasaray taraftarına uygun ve yakışan bir üslupda sorular soracagımıza hiç şüphem yok.

Sevgilerimle Erdal Can İçelli
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Teşekkür ederim Önder abi.Bu projedeki amacım GSBASKET üyelerini daha fazla tanıtma bilinmeyen yönlerini gösterme ve daha sıkı bir bağ ile bağlamaktı umarım bu düşüncelerim gercekleşir.

İsterseniz sorularla başlayalım samimi ve zevkli bir röpörtaj gecmesini temenni ederek renktaşlarımızın sordugu soruları sorarak başlıyorum abi


Erdal İçelli:İlk başta Önder Çiçekoglu nasıl biridir kendinizi kısaca anlatırmısınız?

Beni forum vasıtasıyla tanıyan herkes gayet ciddi, kuralcı, soğuk biri diye düşünüyor başlarda. Fakat bu kişilerle samimi oldukça hiçte öyle biri olmadığımı, forumda çok farklı bir yüzüm olduğunu söylüyorlar. Hayatla dalga geçmesini severim, genelde ciddi halimi bulmak zordur iş hayatı dışında. Özgürlüğüme çok düşkün bir insanım ve rahat, deli dolu hareket etmeyi severim. Genelde çok sakin biriyimdir, kolay kolay sinirlenmem ve olaylara sağduyulu yaklaşıp mantıklı bir çıkış ararım. Hayatta bir amacım bir beklentim yok, olduğu gibi yaşayıp kalan günlerimi tamamlıyorum :)


Erdal:Ne işle uğraşıyorsunuz?

Veteriner Hekim ?im ama aktif olarak yapmıyorum. Yabancı bir firmanın kedi-köpek mamaları bölümünde çalışıyorum.

Erdal:Acaba şuan yasadıgınız bir ilişkiniz var mı ?

Öncelikle şunu belirteyim ki evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Birgün benim evleniyor olduğumu duyarsanız bilin ki bu bir kıyamet alameti olabilir sevdiklerinizle vedalaşın :)
Şu anda bir ilişkim yok.


Erdal:Sitede ve benimde en cok merak edilen soru size neden yakın arkadaş cevreniz tarafından ??YOĞURT?? deniliyor bunun sebebi ney ve kimin size yakıştırmış oldugu bir lakap bu ?

Bunun fotografını da gönderiyorum size. Resimde beni ilk bulana ödül var :) Seneler once Ahmet Cömertte bir Troy Pilsener maçındayız. Tabi maçta 20-25 kişi kadarız. Hakemlerle de gayet sıcak bir ortam var. Hatta maçın durduğu bir anda yanımıza yaklaştığında hakemin birine telefonumu teklif etmiştim şike olarak. Kabul etmemişti tabi :) Maçın sonlarına doğru hakem yalnış bir karar vermişti ve ben bir anda ?yoğurt kafalı hakem? diye gürledim. Tabi salon boş olunca herkes duydu ve bütün salonda bir anda kahkaha patladı. Hakemler bile gülmüştü.
Resimde en ön sırada sağ taraftaki kırmızı montlu kişi Alpaslan abidir. Bugün basketbol maçları biraz doluyorsa bunda onunda payı çok büyüktür. Kendisiyle ilk defa bir basketbol maçında tanışmıştım. Tekrar kendisini rahmetle analım.

gstroy2.jpg


Erdal:Müzik ile aranız nasıl dinlediginiz tarz ve sevdiginiz sanatcılar kim?Şebnem Ferah size ne ifade ediyor ?

Şebnem Ferah benim en iyi dostlarımdan biri. Moralim bozukken, uzun yolda araba kullanırken, ağlarken, gülerken, her çıkmaza girdiğimde, uykusuz gecelerimde, karanlığa daldığımda, aydınlığa kavuştuğumda, genelde hep yanımda oluyor.Hayatımda tanışmak istediğim ender insanlardandır. Oturup birkaç saat muhabbet etmek, onu dinlemek, bu kadar güzel sözlerin nereden çıktığını öğrenmek, çok kısa bir sürede olsa yaşamak isterim onu..
Onun haricinde Sezen Aksu, Avril Lavigne, Evanescence, Hans Zimmer sıklıkla dinlerim. Trance parçalar da oldukça alır götürür beni
.


Erdal:Hayatınızda Galatasaray ve basketbol hariç ilgilendiginiz ugrastınız aktiviteler, Fobileriniz Hobileriniz neler?

Biraz hız zevkim vardır. Üniversite zamanında bu zevkim beni biraz yalnış yollara itmiş olsada artık eskisi gibi değilim, mümkün olduğunca pistleri tercih ediyorum ?
Birçok spor dalıyla aktif olarak ilgilenirim. Masa tenisi, yüzme, bisiklet, futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi sporları yapmaktan çok zevk alırım. Birkaç sene öncesine kadar voleybol hakemliği yapıyordum ama takip etmeyi bırakınca hakemliğim düştü.
Film ve dizi izlemeyi çok severim ve ciddi vakit ayrırım. Birçok yabancı diziyi izlemişimdir. House MD, 24, Prison Break, Grey?s Anatomy en sevdiğim dizilerdir. Özellikle House MD izlerken canım ne kadar sıkılırsa sıkılsın hiç hissetmem, 5 sezonu 3 kere sıkılmadan izledim, terapistimdir kendisi benim, kendimi görürüm zaman zaman onda.
Köpekleri severim, kendi köpeğim yok şu anda ama yakınlarımın köpekleriyle vakit geçirmek, oynamak hoşuma gider.
Denize karşı oturup konuşmak en büyük zevklerim arasındadır.
Fotoğraf çekmeyi severim.
Football Manager oyununu oynarım özellikle ilk çıktığı günlerde hayatttan koparım.
Fobim diyebileceğim birşey yok.


Erdal İçelli:İnsanların evinde internetin i si yokken nerden akıllarına geldi bu gsbasket.org fikri? Gsbasket'in 11 yıl önce kurulma amacı neydi ve 11 yıllık süre boyunca onu üzen ve mutlu neden şeyler nelerdir gerek forumda gerekse şubede ?

O zamanlar birkaç arkadaş sadece kendi aramızda konuşup tartışmak, beraber hareket etmek için kurmuştuk. Çok olumlu tepkilerle büyümeye başladı ve bugünlere geldik.
Beni en çok üzen şey tabiki bayan takımının küme düşmesi ve oyuncuların yaşadığı sıkıntılardı, Yakın geçmişte Işıl ve Seimone? un sakatlıkları da oldukça üzdü beni. Tabiki en mutlu olduğum olayda yine bayan takımının avrupa şampiyonu olması. O gün o salonda olan herkes gibi bende çok şanslıydım. O günden beri sıklıkla bu maçı izlerim ve uzun bir süre daha izlemeye devam edeceğim.
Forumda ilk zamanlarda beraber olduğumuz arkadaşları eskisi kadar görememek üzüyor. Tabiki hayat şartları, sadece forumda değil normal hayatta bile çok fazla göremiyorum artık onları.


Erdal İçelli:Takım ve site için o kadar cok şey yaparken nasıl geri planda kalmayı başarıyorsunuz bunun sebepi nedir ?

Ön plana çıkmayı seven biri değilim, sınırlarımı her zaman çok iyi ayarlarım. Birşeyleri başarabildiysem bunun bana yaşattığı haz, mutluluk, bana kendi içimde yeter.

Erdal İçelli: Forumda Bayan basketi en fazla bilen ve değerli yorum yapan kişilerden birisiniz.Acaba daha fazla yorum yapmayı düşünmüyor musunuz?

Şunu açık yüreklilikle söyleyeyim ki basketboldan çok fazla anladığımı düşünmüyorum. Parke üstünde teknik, taktik neler oluyor çok fazla dikkat etmem. Maçlardan sonra genelde yazarım yada yazmak isterim, bazen bir süre sonra yazarım diye düşünürüm ve kalır öyle. Özellikle üzüldüğüm, sinirlendiğim maçlardan sonra belli bir süre beklemeyi tercih ederim. Adanadaki Bayanlar Türkiye Kupasında Fenere yenildikten hemen sonra ?bu takım benim için bitmiştir? diye yazmıştım ve daha sonra ne kadar hatalı birşey yaptığımı anladım, anlattılar ? O günden beri mümkün olduğunca yenildiğimiz maçlardan sonra biraz uzak durmayı tercih ederim.

Erdal içelli: Galatasaray için ya da Gsbasket için yapmayı düşündüğü projeleriniz var mı ?
Yoksa Gsbasket hep aynı çizgede mi gidecek ?

Aslında kafamda birçok proje var ama biraz tembellik birazda vakitsizlik olmuyor. Forumda ufak tefek teknik aksaklıklar oluyor zaman zaman ama iyi yönde gidiyor. En büyük eksiğimiz sürekli güncellenen iyi bir websitesi. Bunu da en kısa zamanda yapacağız inşallah. En büyük hayalim birgün takımlarımıza forma reklamı verebilecek düzeye gelmek. Birgün neden olmasın.

Erdal: Bayan basketboluna ayrı bir ilginiz var acaba bunun nedeni nedir size bayan basketboluna ceken etkenler nelerdir ?


Bayanlar güzeldir, güzel olan şeyleri de izlemesi keyif verir :)
Avrupa ikincisi olduğumuz (bugünkü avrupa ligi) yıllardan sonra efsane yenilmez armada bayan basketbol takımımız ciddi şekilde güç kaybetti. İyi oyuncularımızı hep kaptırdık ve şampiyon olmayı bırakın takmımızın ne durumlara düştüğünü, neler yaşadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu takımın en kötü günlerini yaşayıp kimseden destek görmediğini görmek beni gerçekten çok üzmüştü o günlerde. Nasıl yardım edebilirim, neler yapabilirim diye kafa patlatırken bir anda bayan basketbolunun içinde buldum kendimi.


Erdal: Site basket şubesine yakınlıgı ile biliniyor bunu nasıl oluşturdunuz örnegin şu aralar taraftarla yıldızı barışmasada Sayın Ahmet Dedehayır sitemize açıklama yapması yani bizim forumu önemsemesi bunu neye baglıyorsunuz? site konusunda şubeden yada yönetimden olumlu-olumsuz tepkiler alıyor mu?

Tabiki şubeden görüştüğümüz, samimi olduğumuz, fikir alışverişi yaptığımız insanlar var. Sonuçta hepimiz basketbol takımlarımızın daha iyi ve başarılı olmasını istediğimiz için genelde olumsuz herhangi birşey olmuyor. Makul, mantıklı olduktan sonra bizim fikirlerimize, önerilerimize hep önem veriyorlar. Şunu unutmayalım ki biz sadece taraftarız, bunu unutmayarak sınırları aşmadan davrandığımız sürece her zaman dinleyecek insan buluruz.


Erdal:Site içinde sizin hosunuza giden yorumlarını zevkle okudugunuz ve cogu zaman katıldıgınız üye veya üyeler varmı ?varsa bu kişiler kimler

Savaş Karadağ, Ahmet Arif, Ahmed Salih, Arda Ezer, Kerem Porazan, Gökçe Başaran, Emre Sarp Kocaoğlu, Ünsal? ın yazılarını severim.

Erdal:Site içerisinde hoşunuza gitmeyen yada keşke zamanında böyle yapsaydık dediginiz şeyler var mı ?Kuruldugu zamanki üye profili ile şimdikini kıyaslarsa ne gibi farklılıklar var.

Kurulduğumuz zamanlarda az kişiydik. Belki 10 ? 15 kişi yazıyordu ilk başlarda. Tabiki zaman geçtikçe çok büyüdük. Özellikle basketbol gibi çok fazla insanın fikir sahibi olmadığı bir ülkede herkesin aynı kalitede basketbol konuşmasını bekleyemeyiz doğal olarak. Genelde eskiden sık yazan arkadaşlar eskisi gibi değil diye sitem ederler ama hayatta hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Bir şekilde aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hiç basketbol bilmeseler bile dışlamadan birşeyler öğretip, basketbolu sevdirebilirsek o zaman en büyük amaçlarımızdan birini ulaşmış oluruz.

Erdal:Bazı üyelerin sacma ve alakasız yorumlarını nasıl olgunluk ile karşılıyorsunuz .Bi örnek daha verecek olursak sitede uzun zamandır Işıl Alben hakkındaki konuda sürekli kavgalar cıkıyor ve suanda da o konu kapalı bi durumda acaba bunun nedeni nedir forum sakinleri olarak bize düşen görevler?

Öncelikle Işıl konusuna değinmek istiyorum çünkü bazı yalnış anlaşılmalar yada çarptırmalar var bu konuda. Bunu her zaman söylüyorum zaten, Işıl şu anda futbol dahil bütün branşlarda Galatasaray forması giyen oyuncular arasında insanlığıyla, samimiyetiyle, sempatikliğiyle ve Galatasaraylılığıyla uzak ara benim için en değerli sporcudur. Benim gibi düşünen birçok insanda olduğuna eminim.Tabi böyle bir insanı sevmeyenler, çekemeyenlerde var. Amacı sadece çamur atmak olan insanlar var. Bu kişiler kesinlikle bizden değildir. Sadece Işıl konusu için söylemiyorum bunu. Ortalığı karıştırmaya çalışan insanlara elimizden geldiğince müdahele etmeye çalışıyoruz ama bu konuda görev herkese düşüyor. Gerçi çoğunlukla bu tip insanlar gerekli cevabı alıyorlar herkes tarafından.


Erdal: Tekerlekli Basketbol Takımımıza neden gereken ilgi gösterilmiyor sizce ne yapılması lazım ?

Tamamen bizim takımımızın suçu bu, her maçın sonucu belli, zevk vermiyorlar artık, hadi Türkiye?yi geçtik dünyada yenmedik takım bırakmadılar.
Şaka bir yana Hepimiz biliyoruz ki Türkiye? de spor futboldur. Kıtalarası Şampiyonluğu kazanmış dünyanın en büyük takımının lig şampiyonluğu maçına 200 kişi gidiyorsa söylenecek fazla söz yok. Sadece tekerlekli sandalye değil genel olarak amatör şubelerimize ilgisizlik söz konusu. Bunun tek çözümü yeni yapılan stadımızın yanına güzel bir salon yapmaktır. Bileceğiz ki orası bizim evimiz ve sahipleneceğiz. Yoksa böyle göçebe gibi her sene başka salonda oynarsak, önemli maçlar haricinde bu ilgisizlik yine devam edecektir. Hiç unutmam Abdi İpekçide 3 biletli seyirciye oynadığımız bir maçı hatırlıyorum. Bunlardan ikiside ben ve zorla götürdüğüm bir arkadaşımdı. Bize ait bir salon ve bunun stadımızın yanında olması gerçekten çok büyük ivme kazandıracaktır amatör şubeler için.


Erdal:Forumda bazen uzun surelı görümüyorsunuz acaba o zamanlarda neler yapıyorsunuz?Arkadaslarınıza ve işinize yeterli zaman ayırabiliyor musunuz?

Bazen şarteli indirip hayattan koparım bir süre, hem şarj olmak hem de kendimi dinlemek için. Foruma girmeyi bırakın ailem bile ulaşamaz bana. Bu zamanlarda genelde yalnız ve Istanbul dışında olurum.
Arkadaşlarıma malesef yeterli vakit ayıramıyorum. Hala çoçuğu 1 yaşına gelmiş ve benim göremediğim samimi arkadaşlarım var. Birazda tembellik tabi bu. İnsan istedikten sonra herşeyi yapabilir, zaman ayırabilir, görebilir. İşime yeterince vakit ayırıyorum tabiki, ayırmak zorundayım, çalışmadan para kazanmanın bir yolunu arıyorum ama şimdilik zor gibi görünüyor ?



Erdal:En son olarak Gsbasket üyelerine söylemek istediginiz bişeyler var mı ?

Biz çok güzel ve büyük bir aileyiz. Emin olun böyle bir basketbol platformu hiçbir takımın yok, Türkiye? yi geçtim Avrupada bile sayılıdır. Fakat son zamanlarda üzülerek görüyorum kendi düşüncemizle aynı şeyleri düşünmeyen kişilere karşı tahhammülsüz davranabiliyoruz. Burası birbirimize laf atmak için kurulmuş bir ortam değil arkadaşlar. Lütfen bunun bilincinde olalım. Karşımızdaki insanın fikirlerine saygı duymasını bilelim, birbirimizi kırmayalım. Unutmayalım ki hepimizin ortak amacı belli. Biz bu şube için çok ciddi bir güçüz ve her geçen gün büyüyerek ilerliyoruz.Bu site hepimizin.


Erdal:Bu keyifli röpörtaj için cok teşekkür ederim.İlk röpörtaj olmasından dolayı bir hatam olduysa afola Önder Çiçekoglunu daha yakından tanıma fırsatımız oldu inşallah birlikte nice şampiyonluklar görmek dilegiyle.Hoşcakalın

ERDAL CAN İÇELLİ
 
Re: Aile Toplantısı (Bu haftaki konuk ÖNDER ÇİÇEKOĞLU)

Ayrıca Önder abi hakkında Savaş Karadağ ve Arda Ezerin fikirlerini ve yaşadıkları olaylarla ilgili yazı aldım onlarıda yayınlıyorum

Henüz ikimiz de 17-18 yaşlarındayken, üniversiteye yeni adım attığımız yıllarda tanıştık Önder Çiçekoğlu ile; aynı zamanda fiziği ve futboldaki tarzı ile kendisine benzettiğimiz Ergün Penbe? nin Galatasaray formasıyla ilk yer aldığı yıllardı bu zamanlar.

?Kadıköylü Aslanlar? zamanlarından bahsediyoruz; Ali Sami Yen kapalı tribününde renkli kişilikleriyle yer almış, Türkiye tribün tarihinin ilk tek tip forma giyen tribün organizasyonunda, şu sıralarda artık dinozor tabir edilen tribün insanlarından olmaya yaklaşan diğer yaşıtlarımızla beraber ebedi dostluğa adım attığımız senelerdi bunlar.

Gençliğin verdiği heyecanla, şu an düşününce aslında çok küçük yaşta olmamıza rağmen kendimizi türlü aksiyonların içinde bulduk; hatta bir keresinde rahmetli Alpaslan Dikmen? in tipik ?Hadi çocuklar yürüyün ya ben arkanızdayım bir şey olmaz? edasıyla verdiği gazla beraber Önder ile birlikte saatlerce Şişli Emniyet Müdürlüğü? nde sorgulanıp misafir! edilmemiz bizi birbirimize daha çok yaklaştırmıştı.

İşte bu şekilde kendi yaş grubumuzdaki arkadaşların içinde kendimize en yakın insanları seçmeye başladığımız zamanlarda, 1997-1998 sezonunda o yıllarda grubun içinde yer alan basketbol sevdalıları sevgili Onursal Ok ve Can Solim ile GSBASKET? in ilk adımları atıldığında hiçbirimiz bu şekilde bir sonucun gerçekleşeceğini tahmin bile edemezdik.

Bu doğrultuda; Galatasaray ve basketbol sevgisi bizi 15 senedir birbirimize bağladı, birbirimizin iyi ve kötü günlerinde her daim beraber olmamızla beraber artık bu bağ hiçbir şekilde kopmayacaktır.

Arda EZER




-10 Nisan 2008-
Karanlik bir kose, kucuk bir masa, uzunca bir adam..

-19 Mayis 2009
-Hello
-Bir ogrenemedin su telefonu duzgun acmayi.

-28 Haziran 2009-

-Onder, cok ozluyorum oglum ben onu.
-Oglum, git yat, kac oldu saat, icme daha fazla.

-16 Temmuz 2009-
-Onder..
-Nedir durum?
-Cok ictim be oglum.
-Zikkim ic.
-Aramayacak degil mi ??

-25 Agustos 2009-


-Aradimi?
-Gicikmisin oglum, aramasana...
-Aramadi degil mi?
-Onder, arama oglum bir daha beni..
.
Neler sigdi son 8 aya, bir ask, bir ayrilik,
bir de sayin Cicekoglu iste.

Her iste bir hayir vardir ya, iste ?o? bu trajikomik hikayenin hayri,
Ask acisinin marjinal maliyeti,
Dost..

-12 Ocak 2014-


-Onder ..


?Bir Dost? (Savaş Karadağ)
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Erdal kardeşim msnden dedim burdan da diyeyim :) Ellerine sağlık.Önder Abiye de teşekkürler soruları içtenlikle yanıtladığı için.
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Ropörtaja açık yüreklilikle cevap vermesini beklemiştim ama özel hayatı ile ilgili sorulara yine kaçamak yanıtlar vermiş Sn. Çiçekoğlu. :)

Ayrıca fotografta biraz TAG leme yapmak istiyorum :)

gstroy2.jpg


Reklam panolarına en yakın sıradakiler; Fırat Uzun - Önder Çiçekoğlu - Can Solim - Onur Aydın - Can Özker - Alpaslan Dikmen - Gamze Şener
Bir üst sırada beyaz formalı arkadaş o zamanki Boğaziçili Aslanlar' dan Sabri

Aslında bu maçta ben de vardım ama muhtemelen büfeye sosisli almaya gitmişimdir hahaha :)
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Süper olmuş gerçekten sorularda Önder abinin içten cevapları hepsi çok güzel olmuş bende soruma cevap aldım :) Bu arada resimde bi kerede buldum abi seni ödülümü isterim :)Arda abi söylemiş ama cidden söylemeden buldum :)
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Umarım herkes sorularına cevap almıştır. Belki bazı sorular yer almamış olabilir, ama herkesin en az bir sorusu vardır. Daha da güzelleri olmasını umuyorum. :)
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Şu yoğurt olayı açıklığa kavuştu ya mutluyum :)

Güzel bir roportaj olmuş, eline sağlık Erdal, emeğe geçen herkese teşekkürler.

Yalnız Önder Abinin şu arada sırada ortadan kaybolma olayı da güzelmiş :)

Ayrıca kedi köpek maması deyince aklıma Prison'da ki Ajan Kallerman gelmedi de değil :p
 
Re: Aile Toplantısı (Ö.Çiçekoglu Röp. Syfa 4)

Emeği geçenlerin,başta Erdal olmak üzere, ellerine sağlık. Önder Abi'ye de teşekkürler.

Bir iki önerim olacak, röportajın daha hoş olabilmesi adına, nacizane... :)

Yazım noktalamaya dikkat edilmeli.

Sorular kalın, cevaplar normal yazılmalı.

Başka birisinden alınan soru kopyala-yapıştır yapılıp konulmamalı, böyle durumlarda kopukluk oluyor.

Sorular arasında bağlantı kurulmalı.

Yukarıda söylediklerim bana göre röportajları daha da hoş hale getirecektir.

Tekrar teşekkürler.
 

Üst