Hakkı Bey, birincisi, Ekrem Hoca henüz ilk geldiğinde imza töreninde şöyle bir cümleyi kurmuştu: "Onun için önündeki limit bence gökyüzü!" Kelimelerin sıralamasını doğru hatırlamıyor olabilirim ama bu kelimeleri kullandığını çok iyi hatırlıyorum. Belki biraz araştırarak bulabilirsiniz tam dediklerini. Aralarında benim şahit olduğum bir sorun yok. Hepimizin bildiği Ekrem Hoca'nın benimsediği basketbol felsefesi ile Alba'yı Alba yapan oyun tarzının biraz farklı olduğu.
İkincisi, Alba'ya bunu sormadım ve sormayacaktım da. Çünkü evet diyeceğini biliyordum. Ama dün kendisi, kendiliğinden söyledi!!! Evet, hani şu para için Galatasaray'ı satan oyuncu, durup dururken kendiliğinden "Umarım birgün tekrar Galatasaray'da oynarım" dedi. Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi birkaç saat süren sohbetimiz süresince tek bir kişi-kurum hakkında tek bir kötü söz söylemedi. Karakteri bu değil zaten. Alba Galatasaray'ı hep sevdi, seviyor ve sevecek!
Alba'nın adına Twitter ve Facebook'ta onlarca hesap var. Ben görmedim ama Instagram'da da varmış. Hiç biri Alba'ya ait değil.