Alba' ya Mesajlar..

Galatasaray forması sana cok yakıştı Bu formayı tekrardan giyip sahalara döneceğin günü iple cekiyoruz Geçmiş olsun Alba .....
 
ispanya basketbol ligi resmi sitesi acb'nin , kendisine destek ve moral vermek amacıyla bir kampanya başlatmış . http://www.acb.com/redaccion.php?id=82766
 
Alba çabuk gel o gülen yüzünü özledik. Finallerde takımın moral kaynağı ol sana sahada olmasan bile ihtiyaçları var takım arkadaşlarının.
 
Seni çok seviyoruz. Sana çok inanıyoruz. Biliyoruz ki sen kendine daha fazla inanıyorsun. Sadece ara verdik. Gelecek yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çok geçmiş olsun.
 
Hayatımda gördüğüm en iyi bayan basketçilerden birisn.Hem oyununla hem karakterinle dört dörtlüksün Alba.En kısa zamanda parkelerdeki yerini alman dileğiyle..Unutma ki sen bizim için çok değerlisin, hep gül Alba çünkü gerçekten gülmek sana çok yakışıyor... :)
 
Aklımız,Dualarımız ve Kalbimiz her zaman onunla birlikte.İnşallah en kısa zamanda o güzel gülüşü ile Abdi İpekçide olmasını diliyorum. Onu çok seviyoruz.
 
Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız

Takimin avrupa kupasini kazanip senin ellerine vermesini istiyorum, bu tabloyu olusturmak icin gelmen gerek.

Son olarak...

Me nos encenta
 
Belki sen olmayacaksın Avrupa Kupası'nı Işıl eline aldığında ama bu senin en iyi Avrupalı bayan basketbolcu olduğunu değiştirmeyecek. Seninle nice yıllara. Nice Avrupa kupası şampiyonluklarına ilerlemek dileğiyle. Umarım sahalara çok ama çok daha güçlü bir şekilde dönersin.
 
Bedenler ne kadar uzaktada olsa gönüller bir olduğu sürece sen abdi ipekçinin parkelerinde bizler ise tribünde aynı amaç uğruna savaşmaya devam edeceğiz. Geçmiş olsun aramıza bir an önce dönmen umudu ile.
 
Alba TORRENS... Galatasaray'ın neşe kaynağı... Objektifimin değişmez ismi... Sensiz fotoğraf çekmenin çok fazla anlamı yok... Fotoğraf makinası bile eskisi kadar güzel fotoğraflar çekmiyor :)) O da ben de en kısa sürede seni İstanbul'a bekliyoruz... Pozitif enerjin ile birlikte Galatasaray'a EuroLeague kupasını kazandıracağız inşallah... Unutmadan; takım arkadaşlarından kırmızı burunlu fotoğraf çektirmelerini talep ederken "Alba için" dediğimde hiçbirisi beni kırmadı; fotoğraflarını http://www.acb.com/redaccion.php?id=82766 da görmüşsündür. İstanbul'a geldiğin ilk gün havaalanında sana da o kırmızı burnu takacağım. Kameralara o şekilde konuşacaksın :)) Görüşmek üzere...
 
Albacım seni çok seviyoruz.Sahaya koyduğun karakter ve inancın bizim için çok önemli.Yüzündeki gülümsemenin hiç eksik olmaması dileğiyle bir an önce iyileşip parkelere geri dönmeni bekliyoruz.
 
Sakatlığının ardından eskisinden de iyi bir şekilde döneceğine inancım tam.

Onu çok seviyoruz ve tekrar aramızda göreceğimiz günleri iple çekiyoruz.
 
Galatasaray Taraftarı her oyuncusuna bu kadar büyük sempati duymaz, hele sadece sahadaki performansıyla hiç duymaz. Formamızı ilk giydiğin andan itibaren sözlerin, hareketlerin, davranışların, her şeyin senin bu forma için yaratıldığını gösteriyor sanki.

Sakatlığın senden çok bizi üzdü ve tekrar bu formayı giydiğin günleri iple çekiyoruz. Ve emin ol Alba, seni çok seviyoruz.

Hep Bizimle Kal Alba.
 
Mesajlarımızı ilettiğin için teşekkürler. İnşallah hoşuna gitmiştir Alba'nın. Bir ara ziyarete ilişkin bir şeyler karalamanı bekliyoruz. :)

Düzeltme: Aynı anda yazmışsın zaten. Okuyalım :)
 
yazıyı okurken çok duygulandım, teşekkür ederiz, bizim onu sevdiğimiz gibi onun da bizi sevmesi çok güzel, Türkçeyi de öğrenmek istemesi ayrı güzel :)
 

Üst