Alba' ya Mesajlar..

Ameliyat olup iyileşme sürecine giren çok sevdiğimiz oyuncumuz Alba Torrens' i bir arkadaşımız İspanya'da ziyaret edecek. Kendisine iletmek istediğiniz geçmiş olsun mesajlarınızı buraya yazabilirsiniz.

Not: Türkçe yazabilirsiniz.
 
Alba seni senin tahmin edebiyeceğin kadar çok seviyoruz. Sen bizim güler yüzlü pozitif enerjili meleğimizsin umarım bir an önce sağlıklı bir şekilde takıma dönersin .Seni bu arma içinde basarıdan basarıya kosarken görürüz göreceğizde biz senin her zaman yanındayız.
 
En kısa zamanda seni yine aramızda, ikinci evinde görmek istiyoruz. Sahaya dönmek için acele etme, tam hazır ve güçlü olduğunda seni parkede görmek istiyoruz. Bir daha böyle bir sakatlık yaşamaman dileğiyle çok geçmiş olsun. Seni çok seviyoruz.
 
Alba yüzünden gülümseme hiç bir zaman eksik olmasın.Çabucak sağlığına kavuşup sahalara tekrardan dönmen en büyük dileğimiz.Hep birlikte dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
Bu kadar kısa sürede kendini o kadar çabuk sevdirdin ki, umarım sağlığına kısa sürede kavuşur aramıza geri dönersin.

You make us love you in such a short time. I hope that you can regain your health as soon as possible and come back to your new home.
 
Senin o gülen yüzünü hiçbirşeye değişmem. Bi an önce iyileşip aramıza katılman dileğiyle. Tekrardan büyük geçmiş olsun.
 
Alba seni çok seviyoruz. Pozitif enerjinle sakatlığını çabucak atlatıp tekrar aramıza dönmeni bekliyoruz. Birde seni çok özledik.. Kendine iyi bak.
 
Sevgili Alba,

Geldiğin ilk günden itibaren seni ailesinin bir parçası olarak gören Galatasaray taraftarı, geçirdiğin sakatlık sonrası tüm pozitif enerjisi, güzel dilekleri ve dualarıyla senin yanındadır. Bunun bilincinde olmanı istiyoruz ve çabucak aramıza geri dönmeni heyecanla bekliyoruz.
 
öncelikle f8de kendisini yanımızda görmek istiyoruz, onu gerçekten çok seviyoruz özellikle de ben çok seviyorum :) umarım eskisinden daha iyi olur, çok özledik seni
 
Umarım hayatında yaşadığın son sakatlık olur bu. Eskisinden de güçlü döneceğinden en ufak şüphemiz yok. Galatasaray forması sana çok yakışıyor. Yüzünden gülücükler eksik olmasın. Çok seviyoruz seni.
 
Umarım basketbolu bu kutsal forma altında bırakırsın Alba . Çok yakışıyorsunun bu formaya seni delicesine seviyoruz ve hep yanındayız . Tamamen iyileşip geri dön Alba ama çokta özletme kendini :)
 
Geldiğini öğrendiğimizde ne kadar sevindiysek sakatlandığını duyduğumuz anda bir o kadar üzüldük. Bu süreçte bizim sana destek olmamız gerekirken bir ölçüde sen bize destek oldun verdiğin pozitif enerji ve yüzünden eksik etmediğin gülümsemeyle.

Bu renklere gönül veren basketbolseverler büyük bir heyecanla parkeye döneceğin günü bekliyor.
 
Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçından sonra sana olan sempatim daha da artmıştı. O gün, o gülümsemeni daha yakından gördükten sonra çok etkilenmiştim. Bu oyuncu bu takımın sembol oyuncularından birisi olmalıydı diyordum kendi kendime. Beni yanıltmıyorsun, şu an bu takımın sembol oyuncularından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun.

Sakatlanma sürecinde tüm Galatasaray taraftarlarının ne kadar üzüldüğünü görmek senin taraftarlar açısından ne kadar çok sevildiğinin göstergesi olsa gerek. Ama işin ilginç yanı, sen bu kötü sakatlığı taraftara yansıtmıyor, sürekli o meşhur tebessümünle etrafa gülücükler saçıyordun. Belki sakatlık senin canını çok yakıyordu ama sen bunu belli etmiyordun. Bizim senin moralini düzeltmemiz gerekirken sen bizim moralimizi düzeltiyordun çok garip bir şekilde. Bu çok ilginç ve çok güzel bir şeydi.

Seni bir an önce işinin başında, o kutsal parçalı içinde görmeyi bekliyoruz. Dön, bir an önce dön ama tam olarak sağlıklı dön. Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır.
 
Öncelikle seni 2011 Yılının Kadın Basketbolcusu ödülünün sahibi olduğun için tebrik etmeyeceğim. :) O kadar çok tebrik almışsındır ki bir tane daha istemezsin. :)

Her şey çok güzel giderken sakatlanman biraz fazla sarstı bizleri ama en çok da seni. Hayatta öyle anlar vardır ki hayat insanı duymaz…

Sakatlık haberini duyunca düşündüğüm tek şey senin nasıl olduğundu ta ki senin hava alanında çekilen fotoğrafını görünceye kadar sen gülümsüyordun işte tam o an anladım ki sen çok yürekli ve güçlü birisin. Her insanın hayatının bir bölümünde hatırlamak istemediği keşke o anı yaşamasaydım dediği anlar olmuştur. Şüphesiz senin için sakatlık anında o anlardan biri ama dedim ya daha önce de olmuştur böyle bir an şimdi de oldu. Geçecek…

Tedavi süreci sıkıntılı biliyorum. Koltuk değneğiyle yürümek zor, ameliyat sonrası birkaç gün yürümemek zor, koltuk değneği olmadan adım atacağın günü beklemek zor, koşmayı beklemek zor, idman yapamamak zor, basketbol oynamamak zor, takım arkadaşlarından uzak kalmak zor ve daha birçok zorluklar var önünde ama bunları yenmek senin gibi karakterli biri için zor değil. Bazı insanlar vardır zorluklar karşısında hemen pes ederler, yıkılırlar onların ayağa kalkmaları gerçekten zordur ama sen onlardan biri değilsin. Sen yüreğiyle, aklıyla, sağlam kişiliğiyle zorlukları yenen insanlardansın. Zorluklar karşısında yenilmeyen, zorlukları yenen birisin. Karanlıklardan aydınlığa çıkmayı biliyorsun. Ayakların gerçekten yere basıyor. Bu özelliğin seni yıkılmaz kılıyor. Kararlı ve cesursun olması gerektiği gibi… Bu zorlular da tek başına savaşmayacaksın. Her zaman yanındayız. Bu yola hep beraber çıktık beraber bitireceğiz. Tıpkı bir aile gibi büyük bir aile…

Sağlığına kavuşmanı bekliyoruz ama merak etme ilk defa beklemek sıkmıyor bizleri ne olur sende sıkılma. Tam olarak iyileşmeden formanı giyme tamam formanda seni çok özledi ama sen biraz daha beklet onu naz yap azıcık ona :) hem araya özlem girsin ki kavuştuğunuzda ayrılmayın.

Unutma biz bir aileyiz; Kenetlendikçe daha da büyüyen…
 
9 Haziran 2011. Alba'yı ilk gördüğümüz tarih. Milli takımla gelmişti ve biz hoşgeldin demek için salondaydık.. Bizi görünce yaşadığı o duygusal an, utanıp saklanması, sonra yanımıza gelmesi filan ne kadar tatlıydı. O gün bi fotoğrafını çekmişim, ayakta elleri belinde hocasını dinliyor. Çok güzel bir fotoğraf ve sakatlandığından beri telefonumun arka planı. Yani her gün Alba Torrens aklımda bir şekilde ve bu enerjinin ona bir şekilde ulaştığını düşünüyorum. İnanıyorum ki en kısa zamanda iyileşip aramıza dönecek. Onu çok özledik.
 

Üst