Alba'ya Borcumuz Var

Mesajlarınızı ileteceğim. Zaten ilk günden beri ona ne kadar çok değer verdiğinizi, ne kadar sevdiğinizi anlatıyordum. O da yüzünde o gülümsemesiyle bunları dinleyip büyük keyif alıyor ve teşekkür ediyordu.
 
İlk geldiği günden beri kadınlar basketbolu için çok özel bir oyuncu olacağını söylüyordum. Şimdi bu sakatlığı yaşadı. Ama ayağa kalkmayı da bilecek. Daha çok çalışacak ve bu spor dalında sayılı isimlerden biri olduğunu gösterecek. Geçmiş olsun.
 
Ali Kerem, bu alacaklılar listesine İlayda'yı da ekle. Bu sezonun ilk çapraz bağ talihsizliği onunla başladı. Umarım Alba ve Gülşah son olur.

Haklısınız Gürel abi, İlaydacıkla başladı bu şanssızlık, Gülşah ile de son bulur inşallah. Aynı gün olmasa da ara çok kısa, umarım sadece şanssızlıktır, tez zamanda yakamızdan düşer ve üçü de en kısa zamanda daha da güçlü dönerler aramıza
 
Alba'ya bütün iyi dileklerinizi ilettim. Morali son derece yüksek, sanki hiç sakatlanmamış gibi. Yüzüne bakan, bacağını görmese, hepimizden daha sağlam ve formda sanır. Böylesine ağır bir sakatlık geçirip bu kadar moralli olan bir sporcuya daha önce hiç rastlamamıştım.
Çarşamba günü salonda olacak, sürprizden sözetmedim içiniz rahat olsun. Daha bir hafta kadar İstanbul'da, tetkikleri İspanya'ya gönderildi, orada üç ayrı doktor tarafından yarın tekrar incelenecekler. Ameliyat tarihine buna göre karar verilecek.
Annesiyle de uzun bir sohbet imkanı buldum. " Burada o kadar mutluydu ki, şehire, takıma, sizlere çok alışmıştı, hepinizi çok seviyordu, tam herşeyiyle takımı için mücadeleye hazılanıyordu ki bu sakatlık geldi başına" dedi.
Ameliyat sonrası koşullar ne getirir bilemem ama Alba'ya sonrasında ne yapacağını sorduğumda (tamamen iyileşene kadar orada kalıp kalmayacağıyla ilgili) " Yok fazla kalmam orada 1 aya kalmaz gelirim" dedi. Tabi bu sadece onun karar verebileceği bir durum değil, ameliyat, rehabilitasyon süreci neler getirecek hep birlikte göreceğiz. Ama o İspanya'da uzun süre kalma niyetinde değil.
 
Nedim abi gerçekten çok çok sağol verdiğin bilgiler için bizi bırakmasın umarım yönetim öyle bir hamle yapmaz fesih gibi bir durum . Sen orda iyileş gel be alba özleme kendini çok bizi saha dışında da olsa lazımsın sen .
 
Ben fanatik gazatesinin basketbol haberlerine futbola oranladıkmı daha çok inanıyorum alba ve taurasi onlarda ilk haber yapanlardandı . Yalçın Dümer bizim maçlarda anons yapıyor bu haberin doğru olma olasılığı olabilir gibi geliyor en azından öyle istiyorum .
 

Üst