Alba'ya Borcumuz Var

çok kısa ve net birşey soracağım, bu GSTV ne işe yarar.. neredeyse 24 saat olacak verdikleri tek haber; Alba Torrens maçta sakatlandı o kadar, twitterdan insanları havalimanına çağırıyorsunuz çok güzel, ama havalimanına bir bağlantı kuramıyorsunuz, bizde işi gücü bıraktık mal gibi 2 saattir bir haber verecekler diye GSTV seyrediyoruz...
 
İş günü olduğu için karşılamaya gidemedim maalesef. ama artık pankart olur, ziyaret etmek olur bir şeyler organize edelim kızlar için
 
Umrumda değil Alba'nın sakatlığından sonra Şampiyonluk-Euroleague. Yazacak bir şey bulamıyorum ya. Tek isteğim var o da Alba Torrensi tekrar sahada o güzel turnikelerini atarken görmektir.
 
Dediğin gibi birşey olacağını hiç sanmıyorum. Yapmaz kulup öyle birşey.

Gürel abi Albanın sözleşmesi kaç yıllıktı sen daha iyi biliyorsundur?
 
Ne kadar doğrudur bilinmez. Ama böyle birşey olabilir mi? Bunun üzerine mantık yürütebiliriz.
Sanırım bir kaç yıl önce Beşiktaş benzer bir durumda Arjantinli futbolcusu Matias Delgado'nun sözleşmesini sakatlığı boyunca dondurmuş ve bu kontenjanı başka bir futbolcu için kullanmıştı. Böyle bir şey yapılabilir, son derece de mantıklı. Ancak sözleşmeyi tamamen feshedip iyileştikten sonra da yenilememek kulağa hiç hoş gelmese de spor kulübü yönünden bakıldığında, sporcunun sağlığına ne derece kavuştuğuna bağlı olarak, yine de mantıklı bir çözüm olabilir.
Ben Galatasarayın Alba'ya böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Yüreğim (duygusal yanım) böyle bir şeyin olmaması gerektiğini söylüyor.
Ancak şurası da bir gerçek ki kulüpler duygusallıkla yönetilmez, mantığım da böyle söylüyor.
Bütün temennim Tobias Linderoth'a gösterdiğimiz sabrın Alba'dan esirgenmemesi. O gerçekten çok iyi bir insan.
 
Ya isyan edesim geliyor, şu dünya üzerinde, aynı gün iki tane oyuncusunun çarpraz bağı kopan başka bir (basketbolu geçtim) SPOR Kulübü var mıdır acaba? Bu nasıl bir lanettir, nasıl bir şanssızlıktır anlamıyorum. Allah iki kızımızın da yardımcısı olsun.

Artık Işıl ve arkadaşlarının bize karşı olan tüm sorumlulukları ve borçları benim gözümde bitmiştir. Bundan sonra onlar Alba ve Gülşah'a borçlular. Umarım bu yükün altından alınlarının akıyla kalkarlar. Önümüzdeki sene de onlara 'haydi artık sıra sizde, ünvanları biz kazandık siz koruyun' diyebilirler umarım.
 
........

Belki biraz fevri davranıp bir taraftar sohbetini sanki bir bilgiymiş gibi buraya taşıdım ama %1 ihtimalle bile doğruysa diye düşünmeden edemiyor insan...

Zaten bunların bir duyum veya sohbet olması önemli değil. Ben, böyle bir durumda neler yapılabileceğiyle ilgili fikir yürüttüm. Olaya hem bizim açımızdan hem de kulüp açısından bakmaya çalıştım. Çünkü, özellikle Alba'nın durumuyla ilgili, bir karar vermek için daha çok erken. Hele bir ameliyat olsun, durumu netlik kazansın, rehabilitasyon süreci başlasın ondan sonra geri dönüşü ve diğer ayrıntılar ortaya çıkar. O aşamada da doktorların yapacağı yorumlar büyük önem kazanacak.
 

Üst