Alba'ya Borcumuz Var

"I just really hate when bad stuff happens to good people..." diyor Ticha, artık almayacağım isimleri tek tek ağzıma bitmiyor, aksine arttırıyor bu belayı. Bu kaç oldu onu da sayamıyorum ama bu çok oldu artık onun farkındayım.

Takımına mı üzülürsün, o kıza mı? Moral yerlerde, beyaz bayraklar sallanıyor umutlarımızın üstünde. Bayrağının rengindeki formayı giymek için, verdiği sözün peşinde gencecik yaşında ülkesini bırakmış gelmiş. Geldiği ilk gün kendini sevdirmiş. Avrupa'nın en iyi oyuncusu olmuş 22 yaşında, takıma büyük fayda sağlamış. Gerçekten eşsiz bir oyuncu. Ve uzunca bir süre ne bizimle ne basketbol sahalarında olacak. Bizim için mücadele ederken sakatlandı bu kız.

Bu bizim uğursuzluğumuz tamamen, gitmiyor başımızdan. Ona da bulaştırdık. Şimdi bizim ona borcumuz var.

Haydi Işıl, al takımını karşına de ki; "Ben Galatasaraylıyım, ben Galatasarayım. Ömrüm boyunca hep zorluklar beni buldu.", "Hiçbir zaman sahadaki rakip olmadı rakibimiz, hep bin türlü dertle boğuştuk" de. "Bu benim de başıma geldi, bittim, ayağa kalktım, bocaladım ama bakın şimdi kaptanınızım, Taurasi'nin, Sylvia'nın, Ticha'nın kaptanıyım, Galatasaray'ın kaptanıyım. Ben oynuyorum, bu takım da oynayacak." de.

Bir sporcuya çapraz bağın ne olduğunu anlatmaya gerek yok, çapraz bağ ne işe yarıyorsa Alba da bu takımda o işe yarıyorduı. Şu anda yok. Ama biz güçlüyüz ve onu kendi içimizde tedavi etmek zorundayız.

O kız bir de Galatasaray için, hedeflerimizden koptuğumuz için üzülmemeli. "Ben olsaydım acaba değişir miydi?" diye içini yememeli. Bu kadar içten gülümseyen birini üzmeye hakkımız yok, onun için daha sağlam olmalıyız, daha güçlü olmalıyız. Sene sonunda madalyaları, kupaları ona vermeliyiz.

Haydi öğretmeni Diana, haydi Kaptanı Işıl, haydi Yasemen gidin o soyunma odasında bağırın, haykırın ve ayağa kaldırın takımınızı Alba için. O bizim için sakatlandı, bizim ona borcumuz var. Onunla neyi hedeflediysek, ona o ödülleri götürmeliyiz ki aynı gülümseme ile, aynı şevk ile geri dönsün Avrupa'nın en iyi oyuncusu... Pes etmemeliyiz, yenmeliyiz ki gitsin kapımızdan şu sakatlık, anlasın bizimle kimse başa çıkamaz.
 
of ki ne of, bazı şeylerden gına geldi artık. Bırak artık yakamızı be, neyse Aras abinin dediği gibi gün destek günüdür.
yönetim basketci taraftar, şampiyonsun Galatasaray
 
Bu sakatlıklar yıldırmamalı bizi, daha bir kenetlendirmeli ve o hırsla sahaya çıkarmalı.
Herkes Alba, Gülşah olmalı, ekstra oynamalı.
Takımı için, bu forma için,
kendi için,
kendini bu uğurda, o parkede sakatlayan arkadaşları için.
Alba için, Gülşah için, İlayda için.
Hepimiz için...
 
capraz bag nasıl ıllet bı sakatlıktır..bu sakatlıgı bende yasadım.ve bu sakatlık sporcu sakatlıklarının en baş belasıdır dıyebılırım.cok cok gecmıs olsun,üzüldüm hem de cok..
 
Tanju´dan kötü haberi duyduğumda Efes maçını unuttum gitti bir anda...

Artık herkesin elinden geleni yapması yetmeyecek, daha fazlasını yapacak. Yoksa bu borç ödenemez Alba´ya.
 
Sessizce ağlamak , üzülmek , üzüntüden konuşamamak Alba düşündüğümden çok daha değerliymişsin benim gözümde . Lütfen düzel dön ne sen bizi bırak ne biz seni bırakalım daha güçlü , daha gülerek dön şu sahalara . Albaya ulaşacağımız bir yer var mı notlarımızı iletsek ??
 
Sadece biz değil İspanya da büyük üzüntü içinde.

İşte bazı yazılar;

"...Alba sosyal ağlar aracılığıyla bir çok geçmiş olsun mesajı alıyor. Ama bizim de bu sayfalardan eklemek istediğimiz bir şey var. ONUN SAHİP OLDUĞU BU YETENEK, KALİTE VE BU KİŞİLİK KARŞISINDA NASIL SUSKUN KALABİLİRİZ, EĞER BİR AN İÇİN BİLE OLSA ONU TANIMA, ONUNLA KONUŞMA ŞANSINA SAHİP OLABİLSEYDİNİZ ARTIK HAFIZANIZDAN ASLA SİLİNEMEZ OLDUĞUNU GÖRÜRDÜNÜZ..."
 
istanbuldaki arkadaşlarımızın takımı karşılamaya gitmesi lazım, bari maçlara gitmiyoruz en çok ihtiyaçları olduğu zaman onların yanında olalım..
 
-Hep böyle bir taraftarın önünde mi oynayacağız?
-Eh, derbilerde...

Geçen sezon final serisinde geldiği maçta taraftarı görünce bunu sormuş Alba, biraz hayal kırıklığına uğrattık onu taraftar sayısı açısından ama havalimanından başlayıp gösterelim sevgimizi. Ben orada olamayacağım için çok üzgünüm ama bizden birileri gidip gerekeni yapacaktır. Lütfen...
 
Alba ve Gülşah dışarıya çıktıklarında, ambülansa binmeden önce, karşılarında yüzlerce sarı kırmızılıyı görürlerse inanın moral katsayıları inanılmaz artar, ayrıca bizim de ne kadar vefalı bir takım ve taraftara sahip olduğumuzu herkes bir kez daha görmüş olur.
 

Üst