Re: Aslantepe
5 günde 20.000 kombine değıtacaklar. İşkence çekmeyelim diye yeni stad istedik. Allahın neydi günahım...
5 günde 20.000 kombine değıtacaklar. İşkence çekmeyelim diye yeni stad istedik. Allahın neydi günahım...
Kerem Seçer' Alıntı:Metin abi birçok yerde 40000 kişiyle oynanacak diye haberler çıktı, tabi basında. Doğru değildir diyorduk ama sanırım öyle olacak. Sen duydun mu bir şeyler?
Semih Ural' Alıntı:Kartların dağıtımı 10 Ocakta başlıyor. Kart dağıtımı saat 16.00 ya kadar ve Salı günü dağıtım yapılmıycakmış. Cumartesi maç var.
Yönetim neyi amaçlıyor olabilir böyle saçma bir dağıtım şekliyle?
Mert 2.5 dakika icin yukarda bir hesap yaptım 10 gişe için. Bir bakabilir misin?Mert Karahan' Alıntı:arkadaşlar kart dağıtımı daha öncede kombine alan bilir 3 dk. iş
evraklarını ver kartını al, heps bu...
tabi bizim üstün zekalı yönetim bu işi yine bir iki gişe ile yapmaya kalkarsa izliham olur ve büyük sıkıntı yaşanır, 8-10 gişe ile sorunsuz olur diye düşünüyorum ama yine içimde bir sıkıntı var. açacaklar numaralının altında tek gişe, kendilerine küfür ettirecekler gibime geliyor, çünkü adnan efendinin en iyi bildiği şey, taraftara nasıl eziyet çektirilir..................
Burak Barut' Alıntı:Aslantepe'yi doldurabileceklerini bile sanmıyorum bu kafayla.