Bu arada; muhtemelen All Star kadroları internet üzerinden verilecek oylarla belirlenecek. ( Bir kısmı da spor yazarları ve antrenorler tarafından secilir )
Özellikle Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas, Karsıyaka .. gibi genclik kulupleri taraftarları kendi oyuncularına oy vermek suretiyle all star kadrolarına sokmaya calısacaklardır. Belli isimlerde anlasılırsa, oyları bölmemiş olup oyuncularımızı kadroya sokabiliriz.
Bu doğrultuda; bence Fenerbahceliler yabancı olarak Damir MRSIC ve Kaspars KAMBALA' yı öyle ya da böyle kadroya sokarlar. Türk olarak da aslında kadroya girebilecek oyuncuları olmasa da eğer ki akıllılık edip de oyları bölmezlerse Erdal BIBO ya da Semih ERDEN All Star secilebilir.
Beşiktaş' da ise yabancı olarak Tyrone ELLIS All Star secilir. Taraftarın oylarına paralel olarak pivot pozisyonun oynayan Michael WRIGHT da kadroya secilebilir. Türk kadrosuna ise Kerem TUNCERI zaten secilecek, yine taraftarın ilgisine paralel olarak oyları bölmezlerse Barış ÖZCAN ya da Tolga TEKINALP de kadroda yer alabilir.
Galatasaray' a gelirsek; yabancı kadrosuna Malik DIXON girer. İkinci yabancı olarak birini gönderebilecegimizi zannetmiyorum. Türklerde ise benim şahsi fikrim oylarımızı Burak SEZGIN de birleştirip kendisini All Star yapmaktır.
Oylama henüz başlamadı; oylarımızı Malik DIXON ve Burak SEZGIN' de birleştirelim diyorum. Zaten oylama zamanı bu konuda bagımsız bir topic acarız.