ARdaQue almıştır belki ? :D
G Göker Akel 0 28 Şub 2006 #42 fatihsolak' Alıntı: milliyet gazetesinin web sitesinde Fatih 2 sayı attı yazıyor ve hesaplayınca skor tutuyor. Bu işte bir yanlışlık mı var Genişletmek için tıkla ... TBL Türk Karması: 98 - Ender 9, Asım 8, Mirsad 3, Kaya 13, Kerem 6, Harun 11, İbrahim 27, Cevher 2, Muratcan 3, Fatih, Haluk 13, Semih 3. Total : 98 Araştırma yaparken biraz daha özen göster Fatih key
fatihsolak' Alıntı: milliyet gazetesinin web sitesinde Fatih 2 sayı attı yazıyor ve hesaplayınca skor tutuyor. Bu işte bir yanlışlık mı var Genişletmek için tıkla ... TBL Türk Karması: 98 - Ender 9, Asım 8, Mirsad 3, Kaya 13, Kerem 6, Harun 11, İbrahim 27, Cevher 2, Muratcan 3, Fatih, Haluk 13, Semih 3. Total : 98 Araştırma yaparken biraz daha özen göster Fatih key
V Viçen Bitlisyan 0 28 Şub 2006 #43 X' Alıntı: Bu Dixon un hareketinin capture i filan yokmu.Ben izliyemedim o bölümü. Genişletmek için tıkla ... bende görmedim bende istiyorum :muhaha
X' Alıntı: Bu Dixon un hareketinin capture i filan yokmu.Ben izliyemedim o bölümü. Genişletmek için tıkla ... bende görmedim bende istiyorum :muhaha