Alper Durur

Saygıdeğer hocamız sesler yükselmeye başlayınca bir maç daha kaybetmiş olmamak için Emlak Konut ile olan hazırlık maçını iptal ettirmiş. İşte böyle aciz ve acınacak bir adam. Galatasaray'ın başına gelen en rezil şeylerden biri ve buna hala izin veriliyor!!!

Kötü hoca kötü insan. Akıllanmadınız mı hala? Bu adam neden hala Galatasarayda???
 
McCowan baba değil de para demiş. Teknik kadronun ''wonderkid'' yardımcılarla dolup dolmadığı şüpheli. Basketbol 2016 yazının ardından ekstrem skorlara açık oldu, mesela play-off serisinde Buducnost kalkıp Kızılyıldız'dan 2 maçta 82 sayı fark yiyor erkeklerde. Bununla birlikte finalde 2 maçta 67 sayı fark yenen Asvel artık Euroleague'deyken, Eurocup da artık kapalı devreyken rakiplere şöyle bir bakıp o kupa öyle ya da böyle gelecek diyordur umarım Alper Durur. Aksi ihtimalde erkek futbolun efsunu, erkek basketbolun Dünya siyasetiyle de içli dışlı sıra dışı magazini, erkek voleybolda çakmak çakılsa patlayacak halimiz dahi kendisini gizleyemez.
 
Kendisinden önce Levent Yaz'dan kurtulmalıyız. Kadın basketbolundan hiç anlamadığı gibi şubeye ve takıma büyük zarar veriyor. Üstelik bunujn farkında bile değil ne yazık ki. Levent Yaz gidince zaten Alper Durur'un kalma şansı imkansız olur zira bu kadar başarısız bir hocanın hala görevde kalma sebebi bu ikilinin arkadaş olmasıdır.

Saygılar.
 
Öyle korkak birisin ki sabah gelen oyuncuyu akşam maçta oynatıyorsun. Bu bile hiçbir sistemin planın programın olmadığının bir kanıtı. Galatasaray'a yakışmıyorsun!!
 
Öyle korkak birisin ki sabah gelen oyuncuyu akşam maçta oynatıyorsun. Bu bile hiçbir sistemin planın programın olmadığının bir kanıtı. Galatasaray'a yakışmıyorsun!!
Profesyonler liglerde dünyada bu durumun bir eşi yoktur sanırım. Kız ülkeye ilk defa gelmiş, sabah uçaktan inmiş akşam maça çıktı. Çünkü oynatmasa o berbat haldeki Emlak Konut'a maç verecekti. Bu kadar zavallı ve yetersiz bir hoca ama işte birilerinin kankası.
 
Bir Galatasaraylı olarak seni bu takımın başında görmekten utanıyorum. Azcık onurun olsa geçen sene istifa ederdin zaten. Aldığın para sana haram zıkkım olsun.
 
Camianın önde gelen birkaç ismi konuyla ilgili başka ile görüşecekmiş. Levent Yaz' beyefendinin Galatasaray'a zarar veren inadı kırılacak mı göreceğiz.
 
Camianın önde gelen isimleri şayet 2-3 adımlı bir yol haritası çizecekse, Ekrem Memnun'a hocam 3 farklı dönemden Galatasaray efsanesisin; bununla birlikte 2015-2016'da senin kırk türlü emeğini çalan basketbol federasyonuna teslim olup tüm suçlu yetkilileri kurtardın, hatırlayanlara biz o dönemi anlatamayız, gel karşılıklı profesyonel sözleşme yapalım diyecekse şeklen başkan olan Dursun Özbek'le görüşsün. Stewart'a hukuken mümkün olan ilk zaman dilimi için sözleşme teklif edelim diyecekse görüşsün. Kadın basketbolla erkek voleybolda sınırlı bütçelerle Dünya'ları kazanmak mümkün, futbolda tökezlersek bu takımlar yetkili herkesin başının gözünün sadakası olur diyecekse görüşsün.

Kendilerinin önerisi Efe Güven'in dönüşü olacaksa; Alper Durur'un iki tutar dalından birisi Efe Güven'in ne yapıp edip saha içinde kendi sınırları dahilinde yaptıklarını uçsuz bucaksız bir antipati yaratarak çöpe atması zaten. Her sezon derbi kazanan, branşın dinamiklerinde bu maçlardan 3'ünü çift haneyle kazanan, deplasmanda derbi kazanan, yurtdışında derbi kazanan Efe Güven sonrası Alper Durur'a tanınan alanda çam devirmeden her şeyi saha içinde noktalaması birincil faktör oldu. İkincil sebepse Çin'i tercih eden manevi dev kızıydı.

2015'ten bu yana yerinde yeller esen bütçe, plan, strateji olmayacaksa dostlar alışverişte görsün yaklaşımının ötesine geçilmemiş olur. Yapılacak makyaj bizleri de, bize Euroleague finali kaybetmiş olan Fenerbahçelileri de enterese etmeyecektir.
 
Tek bildiğim Ekrem Memnun ile ömürlük sözleşme imzalanmalı ve sube kendisine teslim edilmeli. Tıpkı Tekerlekli basketbol takımımızın Sedat hocaya emanet edildiği gibi. Bir ara Ekrem Memnun Galatasaray'dan telefon bekliyor twitleri okumuştum, eğer o twitler doğruysa ve biz Alper Durur'u görevde tuttuysak yazıklar olsun cidden söyleyecek başka hiçbir şeyim yok. daha da geç olmadan Hoca yuvasına geri dönmeli.
 

Üst