Alper durur ...
Tutunun düşüyoruz!Women basketball (Melisa Korkmaz)
Bende böyle düşünüyorum. Alper Durur'a çok fazla tahammül edileceğini düşünmüyorum. Kurulan kadro ve alınan sonuçlar göre Ekrem veya Efe hocaya döneriz.Ben sezon icerisinde coaching konusunda bir degisim yasanacagini düşünüyorum, once iyi kadro kuralım da.
Evet yanlış hatırlamışım. Ama Efe Güven konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Gönderiliş şekli yanlış olmakla birlikte gönderilmesinde bir problem görmüyorum, başarılı da olduğunu düşünmüyorum.Eurolig de elenmiştik. Yanlış hatırlıyorsunuz sanırım.
Al kardeşim Alper denen vasıfsızın hayrını gör!Evet yanlış hatırlamışım. Ama Efe Güven konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Gönderiliş şekli yanlış olmakla birlikte gönderilmesinde bir problem görmüyorum, başarılı da olduğunu düşünmüyorum.
Gayet kötü ve hiç bir başarısı olmayan bir koç. Kadın basketboldan uzaksınız sanırım.Kötü bir koç olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki ligi de bizim üstümüzde bitirdiler. zaten kurulacak kadro az çok belliyken Ekrem hocanın olmasını istemezdim. Piyasada pek bir oyuncu da kalmadı zaten umarım en azından istediklerini alabileceği bir ortam olur. Hayırlısı olsun, başarılar.
Eskisi kadar takip etmem ama Efe Güven'in de hiçbir başarısı yok. Zaten bütçe belli, şubenin de bir hedefi yok. Olmayacak da muhtemelen. O yüzden A olmuş, B olmuş fark etmez. Hem ben olsam sevdiğim insanların şu anda bu şubede görev almasını istemezdim. Başarılı olmanız mümkün olmayacak bir ortamda kendilerini yıpratmalarındansa, kendi kariyerlerini çizmeleri onlar için daha doğru sanıyorum.Gayet kötü ve hiç bir başarısı olmayan bir koç. Kadın basketboldan uzaksınız sanırım.