Beklendiği gibi.Bu adam ne kovulur ne istifa eder. elindeki kadro kendisini ligde yarı finale çıkarır. avrupa'da biraz daha ileri götürür. şu takıma düzgün bir koç, bir de iyi bir yabancı kısa alınsa kupa bile gelebilir. kendisi devam ettiği sürece sıfır kupa ve bol bol şanssızlık hikayeleri ile sezon tamamlanacak.
Duyum mu ?Yerine gelecek isim Ayhan Avcı imiş.
Ben Ayhan Avcı ismine karşılık Efe Güven dedim.Alper Durur'un Galatasaray kalibresinde bir koç olduğunu düşünmüyorum da. Efe Güven neyi başardı da ısrarla geri dönmesi isteniyor onu hiç anlamış değilim. Geçen sene Eurocup yarı finalde elendik, ligde çeyrekte Aydın'a elendik.
Efe Güven Alper Durur'dan bin kat daha iyidir. Sen Efeyi gönderip daha kötü bir koç getiriyorsun sorun bu. Yoksa kimsenin Efeyi çok sevdiğini sanmıyorum.Alper Durur'un Galatasaray kalibresinde bir koç olduğunu düşünmüyorum da. Efe Güven neyi başardı da ısrarla geri dönmesi isteniyor onu hiç anlamış değilim. Geçen sene Eurocup yarı finalde elendik, ligde çeyrekte Aydın'a elendik.
Efeyi beğenmeyenlere Alper gönderdiler! Beyin bedava tabi.Alper Durur'un Galatasaray kalibresinde bir koç olduğunu düşünmüyorum da. Efe Güven neyi başardı da ısrarla geri dönmesi isteniyor onu hiç anlamış değilim. Geçen sene Eurocup yarı finalde elendik, ligde çeyrekte Aydın'a elendik.
Efeyi beğenmeyenlere Alper gönderdiler! Beyin bedava tabi.
Kağıt üstünde geçen seneden çok daha fazla harcadık ve kadro olarak daha iyi durumdayız. Alperi Efe ile kıyaslamam bile.Kağıt üstünde geçen seneden iyi durumdayız. Ama mesele o değil çünkü ikisi de iyi koç değil.