Alper Durur

Bu adam ne kovulur ne istifa eder. elindeki kadro kendisini ligde yarı finale çıkarır. avrupa'da biraz daha ileri götürür. şu takıma düzgün bir koç, bir de iyi bir yabancı kısa alınsa kupa bile gelebilir. kendisi devam ettiği sürece sıfır kupa ve bol bol şanssızlık hikayeleri ile sezon tamamlanacak.
Beklendiği gibi.
 
Ekrem Memnun alacakları için klüp ile davalık haberleri doğrumu bilgisi olan var mı acaba. Bence Yerli olarak Ekrem Memnun ya da Efe Güven. Bunlar olmuyorsa yabancı hocaya gidilmeli
 
Ekrem hoca harici boşta yerli hoca kim var peki ? Bütçen artacaksa,düzenli ödemeler yapacaksan yabancı hoca getirirsin.Kadın basketbol branşı kendi yağında kavrulsun düşüncesinde olacaksak yerli olarak kimin geldiğinin önemi yok zaten.
 
Alper Durur'un Galatasaray kalibresinde bir koç olduğunu düşünmüyorum da. Efe Güven neyi başardı da ısrarla geri dönmesi isteniyor onu hiç anlamış değilim. Geçen sene Eurocup yarı finalde elendik, ligde çeyrekte Aydın'a elendik.
Efe Güven Alper Durur'dan bin kat daha iyidir. Sen Efeyi gönderip daha kötü bir koç getiriyorsun sorun bu. Yoksa kimsenin Efeyi çok sevdiğini sanmıyorum.
 

Üst