Altyapı Maçına Topluca Gidelim..

Öncelikle konuyu yanlış yere açtığım için özür diliyorum ama eğer ALTYAPI bölümüne açsaydım fazla ilgi görmeyecekti.Örnekleri Bayanlar bölümünde mevcut.. (Bknz : Mihriban Oğuz konusu)

Fakat maç gününe kadar burada kalması daha bir uygun olur tabii site yöneticileri tarafındanda uygun görülürse..

Gelin hep birlikte GALATASARAY'ımızın ALTYAPI maçına gidelim vede onlara maç boyunca destek verelim. Altyapıda oynayan bir basketbolcu olarak böyle bir durum oluştuğunda oyuncuların ekstra motive olduğunu, maçı kazanmak uğruna herşeyi yaptıklarını size söyleyebilirim - ki bu konuda tecrübeliyimdir.- Hem basketbol adına oldukça keyifli, hemde armamızı daha küçük yaşlarda canla, başla mücadele ederek en yükseğe, zirveye taşımaya çalışan minik basketbolcularımızı izleyelim..

3 MART PAZARTESİ ; 18.30 @ Ahmet Cömert Spor Salonu
Rakip : Migros
Kategori : Yıldız Bayanlar

6 MART PERŞEMBE ; 17.00 @ Bayrampaşa Spor Salonu
Rakip : Suadiye BASK. İhtisas
Kategori : Yıldız Bayanlar


Bu iki maçında saati gayet uygun gibi görünüyor.. Gelin bu maçlara 10 kişide olsak bir grup olarak gidelim.. Hem geleceğin Aslanlarını canlı izleyelim, hemde onları bütün maç boyunca destekleyerek onlara moral verelim.

Sizcede pek iyi olmaz mı..?

Not : Gelebileceğiniz maçı yazarsanız daha iyi bir şekilde organize oluruz. Gerekirse bir yerde toplanır, grup olarak gideriz.

Not 2 : Site yönetiminden ricam bu konu ALTYAPI bölümüne taşınmasın. Maçların tarihleri geçtikten sonra taşınabilir. Fakat duyuru amaçlı maç tarihine kadar kalmasını rica ediyorum.
 
Barış,öncelikle duyarlılığın için sana çok teşekkür ederim.Biz zaten Gökçe'yle perşembe günü maça gidecektik.Pazartesi günü bayan maçıyla çakışıyor;ancak gerekirse 12 aslan yürekli kardeşimiz desteklemeye gitmeye hazırım.

İnanınki,altyaı takımlarımızın mücadelesini izledikten sonra,memnun kjalmamanız imkansız.Yeneriz,yeniliriz bilemem;ama maç sonunda oyuncularmızın samimi sevinci ya da üzüntüleri onların nasıl mücadele etiklerinin bir göstergesi olacaktır.Hele bugünkü hayal kırıklığı yaratan(bulabilidiğim en hafif ifade bu oldu) isteksiz oyundan sonra altyapı maçalrı bizi mücadele açısndan tatmin edecektir.

Geçen hafta iki altyapı maçına gitmiştik,altyapı bölümüne de yazdık,ileride A takımı zorlayacak oyuncular da var.Onları da izlemek keyifli oluyor.
 
Emre Abi tam sana özel mesaj attım ardından mesajını okudum :) Buradan mesaj için özür dilerim =)

Başka bir takımda altyapıda olduğum için altyapı maçlarına taraftar gelince nelerin değiştiğini, nelerin değişeceğini çok ama çok iyi biliyorum.

Basketbol adına gerçekten çok eğlenceli dakikalar geçiyor altyapı maçlarında.. Hele hele taraftar ile onlarımn o coşkusunu, hırsını, mücadelesini görüpte onları desteklemek ayrı bir keyif olsa gerek..

Perşembe günü bende gelicem büyük ihtimalle maça..Antreman programında herhangi bir değişiklik olmazsa - ki eğer herhangi bir olağanüstü durum olmazsa gelicem.- Bayrampaşa SS'te buluşalım :)
 
index2.php


Bu ligin ilk devresinde son saniyede kaybettiğimiz Migros maçından sonraki bir resim.Sizce de desteği hak etmiyorlarmı?Şöyle zor geçen bir maçtan sonra karşılıklı sarı-kırmızıyı?
 
Gideriz de fazla gelen olmaz.

Merve Alkış'a da özel bir tezahürat yapalım hoş olur. :)
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
index2.php


Bu ligin ilk devresinde son saniyede kaybettiğimiz Migros maçından sonraki bir resim.Sizce de desteği hak etmiyorlarmı?Şöyle zor geçen bir maçtan sonra karşılıklı sarı-kırmızıyı?
Ah canım maç sonu da ağlıyor. :(
 
Maçtan sonra oluşan o çok samimi sevinç yumağını, oyuncularımızın birbirini kutlamalarını..
Kaybedilen her maç sonrası ağlayan oyuncularımızı, takım ruhu olsa gerek ki herkesin birbirine destek olmasını..
Kıyasıya mücadele eden bir takım izlemeyi..
Basketbol adına herşeyi yaşamayı istemezmisiniz..?

Bence onlar bunu hakediyor..Onları, orada yapılacak olan bir RE RE RE RA RA RA bile ekstra motive edicektir.

Gelin Perşembe orada 3 değil 10 kişi olalım..Gelin Aslanlarımızı maçın başından sonuna kadar destekleyelim..
 
çok iyi bir düşünce ancak a takım maçını 15 kişinin izlediğini düşünürsek pek katılım olacağını sanmıyorum olursada süper olur.
adanada adana 190 isiminde bir takım var.geçen gün yarı finalde ç.üni ile oynadılar ve bir pota arkası tribün vardı.aralarındaki güç farkı dağlar kadardı ancak sarı kırmızılılar üniversteden elensede 1 maç koparmayı başardı.
 
Ayhan Şahenk uzak diyenler buyrun sizi Bayrampaşa'ya alalım..

Hem şehrin göbeğinde, hemde öyle uzak bir yerde değil..

Metro ile Sağmalcılar durağında inin 250 metre yürüyün karşınızda..

Yada Bayrampaşa Aquarium Alışveriş Merkezi'nden direkt aşağıya doğru yürüyün. Demirkapı Caddesi çıkıcaktır.. Oradan dümdüz yürüyün yaklaşık 300-400 metre.. Caddeyi bitirdiğinizde zaten Çetin Emeç Futbol Stadını göreceksiniz.. Hemen yanındaki spor salonu Bayrampaşa Spor Salonu oluyor.

Evet, Ayhan Sahenk UZAK..
Maçlar geç oluyor eve dönüş problem diyenler..

Buyrun sizleri bu maça bekliyoruz..
 
Arda EZER' Alıntı:
Altyapı erkek macları nerede ve ne zaman oynanıyor?

Arda Abi haftalık maç programına ara sıra istanbulbasket.org'a bakarak ulaşabilirsin.Maçlar da Bayrampaşa,Ahmet Cömert,Yakacık ya da Caferağa'da oynanıyor.

Bu arada Küçük Erkekler'de bir üst tur maçları da başladı.Salı günü saat 20.00'da Bayrampaşa'da İTÜ ile karşılaşacağız.Takımımız bugün grubundaki ilk maçta 84-26 galip geldi.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Arda EZER":1b4dyw7x]Altyapı erkek macları nerede ve ne zaman oynanıyor?

Arda Abi haftalık maç programına ara sıra istanbulbasket.org'a bakarak ulaşabilirsin.Maçlar da Bayrampaşa,Ahmet Cömert,Yakacık ya da Caferağa'da oynanıyor.

Bu arada Küçük Erkekler'de bir üst tur maçları da başladı.Salı günü saat 20.00'da Bayrampaşa'da İTÜ ile karşılaşacağız.Takımımız bugün grubundaki ilk maçta 84-26 galip geldi.[/quote:1b4dyw7x]

Tesekkur ederim Emre.

Aslında karsılasma saati is cıkısı gitmek icin uygun ama Caferaga' da oynanacak maclar tercihimdir tabi. Malum Kadıkoy kurtarılmıs bolgemiz :)
 
Bu arada maçları yazdık;ancak perşembe A takım maçıyla çakıştı maalesef.Benim aklımdan Fiba Cup çıkmış.Bu haftaki iki maçımızın da A takım maçıyla çakışması kötü oldu;ancak pazartesi Fenerbahçe maçını izleyememe ihtimalim var.Belki Migros maçına gidebilirim.Aslında A takım maçı 20:30 olsaydı perşembe de gidebilirdim.
 
ya aklıma yeni geldi.
mesela bakın perşembe a takım maçı ve alt yapı maçımız var.
alt yapı maçını ayhan şahenke almak çokmu zordur.a takımdan önce çıkıp oynasınlar.çok zor birşey olduğunu sanmıyoru.gençlik ve spor il müdürlüğüne yazılan bir dilekçeye bakar.mihriban hanım bu sesi duyun...
 
Şöyle bir baktım da fikstüre,yakın zamanda Caferağa'da oynanaması muhtemel çekişmeli geçmeye aday bir maç göremedim,ancak yıldız ve genç bayanlar da play-off da var.Caferağa'da önemli bir maç olduğunda buraya yazarım.
 
Arda Öztürk @ Maalesef öyle bir şeyin olması zor.. Biz takım olarak öyle bir istekte bulunmuştuk rededildi. Kabul edileceğini sanmıyorum...
 

Üst