Anadolu Efes Maçının Biletleri

Hayalimiz gerçek olacaksa ilk 2 maç çok önemli. Efes maçlarında 2 durumda da evsahibi olmalıyız. Davetiyeleri özellikle üniversitede okuyan Aslanlar iyi takip etmeli. Üniversite yıllarımda bu biletleri epey amatörce dağıtıyorardı şu an nedir durumları bilmiyorum.

Mehmet bey davetiye bulduğunuza sevindim, ancak bilet konusunun muallakta olduğu günlerde, davetiyeyi nasıl bulduğunuzu açıklamanız hepimizin iyiliğine olacaktır. Detay vermek istemiyorsanız özel mesaj da atabilirsiniz, herkes burada bilet / davetiye bilumum maça girecek araçların peşinde. Perşembe gününe dair davetiye bulabilen de ilk defa sizi görüyorum, detaylar önemli gerçekten.

Teşekkür ederim Mehmet bey verdiğiniz bilgiden dolayı.

Ele geçirilen davetiyelerin nasıl geldiğinin açıklanması sakıncalı ise, özel mesaj yolu ile en azından bilgilendirelim birbirimizi. Maça 4 gün kaldı nihayetinde.

Bugün de biletler hakkında bir açıklama yapılacaktır ayrıca.

Mehmet Bey'in verdiği bilgi çok önemli. Bir çok kanalda bana kalırsa toplam 7-8 bin davetiye vardır. Gerisini de Efes Fan Card vs ile kapatırlar. Kalanları da deplasman tribünü yaparlar. Ama davetiyelere çökersek fazla şansları kalmaz.

Arkadaşlar merhaba;

Bu davetiye konusu çok ciddi, mümkün olduğunca davetiye geçirmemiz lazım. kendi adıma söylüyorum şuan davetiye arıyorum elimde fazla olduğu takdirde burada gelemeyecek arkadaşlara duyuracağım. Herkes bu mantığı güderse ancak bu şekilde organize olabiliriz.

Sevgiler tüm arkadaşlara.

Hangi kurum ,kuruluş yada okullara davetiye dağıtıldığını yada dağıtılıyor olabileceğini paylaşırsak bu yerlerde tanıdıkları olanlar harekete geçer anlaşılan i.B.B kanalı ile ulaşılabiliyor ,Anadolu Holding bünyesinde çalışanlardan muhtemelen ulaşılabilir THY'ye veriliyor olabilir bunun dışında ?

dünyada birazcık adalet varsa, en azından sporun adaleti varsa,
Galatasaraylılar salona girmesin diye çırpınan zavallı Efes'in Perşembe günü yenilmesi ve morarması gerekir

Anadolu grubu şirketlerinden temin edilebilir fakat eskisi kadar kolay değil , 3 koldan çalışmalar devam ediyor . Türk havayollarında da katılmak isteyen personel arasından kurayla dağıtılıyor , THY bünyesinde çalışan personel tanıdığı olanlar bu detaya dikkat etmeli ve acele etmeli ..

Bizler bugün ya da yarın çıktığı an yüklenelim biletlere, baktık alamayanlar oldu ya da "bitti" çektiler fazladan davetiyesi-bileti olan arkadaşlarla birlik olup birşeyler yaparız. (diye umuyorum)

Geçen sene final serisi sırasında buradaki bilet dayanışması takdire şayandı.

Biz efese oly'yi yenip kıyak yapabilirmişiz efes forumunda bu konuşuluyo :) +10 yaparlarmış,rahat maç olurmuş. :)) He bir de bizim hedefimzi yokmuş, hatta varmış ama çaktırmıyomuşuz(artık hangi kafada yaşıyolarsa)

Bu yapılan oyunlar bile Efes'in miadının dolduğunun göstergesi.Taraftarsız bu işin yürümeyeceğini anlayıp ya önümüzden çekilmeleri ya da büyük kulüplere sponsor desteği verip yollarına devam etmeleri gerekir.(Gerçi Efes Pilsen adıyla artık yer alamazlar kanuna göre.)Bu kadar boş oyunla herkesi oyalamaları gülünç kaçıyor artık.FÜlker ile oynadıkları final serilerinde ve bizim maçlarda artık bu bilet sorunu can sıkmaya başladı.

Biz efese oly'yi yenip kıyak yapabilirmişiz efes forumunda bu konuşuluyo :) +10 yaparlarmış,rahat maç olurmuş. :)) He bir de bizim hedefimzi yokmuş, hatta varmış ama çaktırmıyomuşuz(artık hangi kafada yaşıyolarsa)
Çok klasik cevapla ne içtilerse ondan istiyoruz diyeceğim ama içtikleri şeyi gayet iyi biliyoruz. : )

Bence de +10 yaparlar...